Ngartos sareng nyegah gelut anjing

tungtunan pikeun dogfighting Anjing mangrupikeun sato anu aktip pisan aranjeunna resep ngaji, luncat sareng senang. Kabutuhan kagiatan fisik ieu umumna wareg ku jalan-jalan sadidinten dina waktos anu sami unggal dinten, bahkan sababaraha anjing henteu ngagaduhan masalah maén sareng manusa atanapi anjing anu sanés.

Di sisi anu sanésna, urang kedah ngartos éta unggal anjing ngagaduhan watek sareng éta tiasa kajantenan yén aranjeunna henteu resep senang-seneng sareng rakana. Penting pikeun terang kapribadian anjing anjeun sateuacan nyandak jalan-jalan atanapi ka taman anu bakal aya anjing anu sanés.

Kami nawiskeun anjeun sababaraha tip pikeun nyegah gelut anjing

Dua anjing ngagogog. Gelut anjing disababkeun ku sababaraha rupa sabab masing-masing kasus béda. Dua anjing anu cicing di imah anu sami tiasa ngagaduhan alesan nyalira pikeun merjuangkeun anjing sanés, sapertos geng preman, nanging aya dua cara pikeun nangtukeun alesan na. nyababkeun gelut anjing.

Duanana cara ngalibetkeun ahli:

Anu mimiti nyaéta nyandak anjing anjeun ka ahli propésional pikeun nga-perilaku na dievaluasi. Alternatipna ieu kadang henteu hasil sabab anjing moal tiasa ngajawab patarosan, Nyusahkeun pikeun nangtoskeun sabab anu janten panyabab agrésif ieu.

Anu bogana kedah pendak sareng ahli propésional pikeun ngabahas patarosan ngeunaan éta kalakuan anjing anjeun. Kanyataan ieu tiasa nguntungkeun pisan, sabab sadayana terang kumaha anjing damel di bumi tapi henteu terang naon hartosna paripolah ieu. Waleran anu anjeun bakal nampi sigana bakal ngabantosan anjeun atanapi henteu.

Cara anu sanésna nyaéta analisa kaayaan anjing anjeun ayeuna. Éta diajar tingkah laku anjing anu cicing di sakurilingna pikeun ngartos paripolah anjeun, janten upami anjing anjeun nyerang unggal-unggal anjing sanés nyobian asup ka daérah na, anjeunna panginten sieun anu ngiringan bakal nganyenyeri anu bogana atanapi ngajantenkeun anjeunna terluka.

Sababaraha anjing bajoang pikeun salamet

Nyatana, upami anjing anjeun diserang, anjeun hoyong anjeunna ngalawan deui, tapi, dogfighting pisan serius sareng bahaya.

Upami anjing anjeun kalibet dina gelut, anjeun bakal langkung resep ngajauhkeun anjeunna kusabab sieun menyakiti dirina, kecuali upami anjeun terang kunaon anjeunna ngalakukeun éta sareng ku sabab naon anu anjeun lakukeun. Gelut ieu tiasa nyababkeun tatu atanapi maot anu teu tiasa dibalikkeun salah sahiji anjing.

Nalika nyobian ngeureunkeun gelut anjing, disarankeun anjeun ngantosan dugi ka tiasa cekelan kerah kalayan aman. Anjeun panginten henteu tiasa ngeureunkeun gelut, tapi sahenteuna anjeun bakal ngajaga anjing-anjing dina kadali.

Anjeun ogé kedah ati-ati, sabab éta tiasa janten gelut anu marahmay anu gancang janten gelut anu telenges.

 

Anjing gelut Tong hariwang upami éta gelut antara anjing ngora Éta ngan ukur hoyong senang, sabab gelut ieu ngahibur sareng mangrupikeun cara hubungan pikeun anjing ngora, sajaba ti nyiptakeun kakuatan dina anggota awak sareng awakna.

Éta ogé metoda anu cocog pikeun méakkeun kaleuleuwihan énergi ngabahekeun, anjing sanés ingon piaraan pasip, ngan ukur sababaraha breed khusus. Ku nengetan kapribadian anjing anjeun, anjeun tiasa nangtoskeun naha éta gelut playful atanapi bursa anu serius.

Recuerda que cara niténan tiasa janten alat anu manpaat pisan Pikeun milarian terang naon anu kajantenan ku piaraan anjeun, cobi perhatoskeun kaayaan anu ngajantenkeun anjeunna gugup, agrésip atanapi hariwang. Entong pahala sikep telenges ka anjing anjeun sareng pastikeun yén anjeunna leres-leres tuang, terhidrasi sareng sampah na bersih.

Anjing sapertos piaraan anu sénsitip sapertos kitu noises anyar tiasa ngarobih kapribadian Anjeun, parobahan lingkungan sareng perawatan jalma atanapi piaraan énggal anu sanés di lingkunganana.

Anjing anu séhat nyaéta anjing anu laksana, Peluncuran sadidintenna nguatkeun hubungan sareng pamilikna, ngajantenkeun ingon-ingon éta langkung marahmay, sareng anjeun ogé bakal ngabantosan anjeunna nunjukkeun jalan ka imah upami kabur, leungit dina jalan-jalan atanapi sieun ku sora anu nyaring anu ngabingungkeun anjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.