Repellents pikeun anjing: alami sareng artifisial

Anjing di antara kembang kebon

Ngusir anjing seueur pisan gunana upami urang hoyong ngajauhkeun anjing-anjing di luar buruan atanapi kebon urang. Aya seueur jinis, naha alami, di semprot atanapi bahkan dina bentuk alat anu ngaluarkeun ultrasound, sanaos henteu épéktip atanapi aman pikeun sato.

Dina artikel ieu urang bakal ningali sababaraha repellants pikeun anjing sareng, salian ti éta, kami bakal nyarioskeun topik anu langkung rumit, sapertos kunaon henteu saé ngagunakeun ultrasound salaku panolak, sareng kami bakal masihan anjeun sababaraha resep sareng tips tentang ngusir homemade pikeun anjing.

Pangusir pikeun anjing

Antipi kanggo anjing sareng ucing

Produk Menforsan ieu nyaéta dirancang khusus pikeun nyegah ucing sareng anjing kencing kana facades, sideboards atanapi bahkan roda mobil anjeun. Pangusir ngagaduhan bau anu pikaresepeun pisan sareng ditujukeun pikeun anjing sareng ucing, salian ti éta, tiasa dianggo di jero rohangan sareng di luar ruangan. Anggoanna gampang pisan, sabab anjeun ngan ukur kedah ngabersihkeun daérah anu dimaksud sareng nyemprotkeun sareng produkna. Éta kedah dianggo salami sababaraha dinten pikeun pangaruh.

Ku jalan kitu produsén nyarankeun yén anjeun henteu ngabersihan daérah pikeun diubaran ku ngabodaskeun atanapi amonia sabab bau na tiasa narik sato pikeun pipis di dinya kusabab cikiih ngagaduhan bau anu sami. Tungtungna, tong nganggo produk dina pepelakan.

Pangusir olfactory

Dijual Kembang 40559 ...
Kembang 40559 ...
Teu aya ulasan

Sarupa sareng produk sateuacanna, ieu nyemprot pikeun nyegah ucing sareng anjing kencing di daérah anu urang teu resep. Éta henteu-toksik sareng tiasa dianggo dina cara anu saderhana pisan, nyababkeun bau panolakan anu kuat pikeun anjing sareng ucing. Cara ngagunakeunana saderhana, sabab anjeun ngan ukur kedah ngabersihkeun daérah kalayan saé sareng nerapkeun produkna, anu anjeun kedah perpanjang sacara berkala supados henteu kaleungitan pangaruhna sareng nguatkeun pesen. Salaku tambahan, éta ogé dianggo pikeun daérah lalayaran dimana anjeun teu hoyong sato ieu lulus. Nanging, nalika nerapkeunana, hindarkeun di luhur pepelakan.

Rasa apel anti ngegel

Upami anjing anjeun resep nyah sapatu sapatu anjeun sapertos permén karét, semprot anti gigit ieu tiasa ngabantosan. Ieu dianggo pikeun anjing sareng ucing sareng ngalatih éta ulah ngegel tempat-tempat disemprotkeun. Éta diwangun ku bahan-bahan alami, janten henteu toksik, sareng tiasa dianggo ku cara anu saderhana pisan: rasa apel anu pait anu pikaresepeun ngaleungitkeun rasa hoyong tetep ngegel.

Nanging, sigana, dumasar kana koméntar, éta henteu tiasa dianggo pikeun sadaya anjing ... sigana aya anu resep!

Jati sareng Karpét Semprot Panolak

Salah sahiji produk anu paling narik pikeun ngajauhkeun anjing anjeun tina jati, sofa, atanapi karpét sareng karpét nyaéta panolak ieu dina bentuk semprot anu dirancang khusus pikeun tempat-tempat ieu. Semprot ieu aya dina botol 100 ml, éta alami pisan sareng tiasa dianggo di jero rohangan sareng di luar ruangan, ogé ditujukeun pikeun anjing sareng ucing. Nanging, éta ngagaduhan titik négatip, sabab éta langkung awis tibatan panyemprot sanés jinis anu sami.

Panolak alami dumasar kana cabé

Cocog pikeun dianggo di luar ruangan, khususna di tempat anu jukut, panolak anjing ieu (ogé dianggo sareng ucing) dumasarkeun kana bahan alami sapertos cabé éta bakal nyésakeun bau anu pikaresepeun pisan pikeun aranjeunna. Aya dua liter produk anu anjeun kedah panawaran supados éta tiasa diterapkeun, atanapi sanés éta moal jalan.

Sapertos dina produk sanésna sapertos kieu, titik négatip nyaéta, tanpa terang karesep anjing, anjeun panginten tiasa mendakan anu resep kana bau sareng moal ngarengsekeun masalah.

Kawat bolong

Pikeun jahat pisan, pangubaran anu hébat: Pikeun aranjeunna anu milari cara ngajauhan ucing sareng anjing tina jangkauan kebon aranjeunna, salah sahiji solusi anu paling épéktip nyaéta masang pagar. éta ngurilingan tempat anu rék dijagaan. Sanaon anu pangleutikna atanapi hiasan moal gaduh seueur anu kedah dilakukeun nalika nyingkahan jalanna sato, bolong kawat mangrupikeun hal anu sanés. Modél ieu didamel tina kawat anu ditutupan ku palastik héjo sareng diwangun ku 20 méter tina hiji méter jangkung anu tiasa anjeun nempatkeun sakumaha anu anjeun resep di sakuriling teras atanapi kebon anjeun. Salaku tambahan, liang dina bolong cukup leutik anu teu aya anu tiasa lebet atanapi kaluar.

Jinis ngusir anjing

Aya produk pikeun nerapkeun dina padang rumput hejo anu ngusir anjing

Réliabilitas sareng frékuénsi repellers béda anu aya pikeun anjing henteu ngan gumantung kana produk éta sorangan, tapi ogé anjing anu urang hoyong usir, sapertos umur atanapi bahkan anakan, janten kasuksésanna kadang-kadang gumantung kana cobaan sareng kasalahan. Janten, diantara sababaraha jinis épisén anu kami mendakan:

Bahan kimia

Éta anu paling sering dipendakan di toko, boh dina bentuk semprot, bal atanapi bahkan gél. Éta biasa nempatkeun di daérah anu urang hoyong nyingsieunan anjing. Éta tiasa didamel tina bahan alami atanapi bahan kimia anu nyababkeun bau anu teu pikaresepeun pikeun anjing. Éta dipaké pikeun nyingkahan gigir di jero bumi sareng, upami diteundeun di luar, éta kedah sering dirénovasi supados teu kaleungitan pangaruhna.

Ultrasound

Ultrasounds Éta diwangun ku alat anu ditunda di luar sareng anu disangka ngaluarkeun frekuensi anu ngajauhan anjing. Tapi, aranjeunna henteu disarankeun upami anjeun gaduh anjing di bumi, sabab éta ogé bakal ngaganggu.

Físicos

Pikeun anu jahat pisan ubar anu hadé: salah sahiji pangusir anjing paling klasik nyaéta pager atanapi pager, anu ngurilingan daérah pikeun dijagaan (sapertos teras). Béja anu saé nyaéta aranjeunna ngajaga anjing-anjing tetep efektif, sanaos aranjeunna gunana ngalawan ucing atanapi japati, anu terang kumaha naék atanapi ngapung.

Alami

tungtungna, salah sahiji cara pikeun ngaheureuykeun anjing nyaéta nyiptakeun zat sareng unsur alami nyalira ngajauhkeun aranjeunna ti kebon urang. Biasana dimimitian ku unsur anu teu pikaresepeun pikeun anjing. Kusabab bau na langkung seueur dikembangkeun tibatan bau kami, éta mangrupikeun cara anu saé pikeun nyingsieunan aranjeunna jauh, sanaos ngabutuhkeun urang pikeun nganyarkeun sabab bau na ngaleungit.

Pamakéan ultrasound ngalawan anjing

Ngusir anjing ngajadikeun sato ieu kabur

Salah sahiji cara anu paling umum pikeun nyingsieunan anjing nyaéta ku ngagunakeun alat anu ngaluarkeun ultrasound. Alat-alat ieu bahkan sumping dina format saku (pikeun ngalatih anjing) atanapi ku cara anu tiasa ditempatkeun di kebon, sareng aranjeunna ngaluarkeun frekuensi anu ngan ukur anjing tiasa nguping, anu henteu pikaresepeun pikeun aranjeunna sareng anu, dina prinsipna, ngaheureuykeun aranjeunna .

Najan kitu, panggunaan na henteu disarankeun pisan atanapi tiasa dipercaya pisan. Di hiji sisi, aya produk anu sacara langsung henteu jalan, atanapi anu ngan ukur dianggo sareng anjing-anjing tertentu (sensitipitas akustikna gumantung kana faktor sapertos umur, breed ...). Di sisi anu sanésna, aranjeunna kejam sareng tiasa ngarusak Ceuli, janten sanés pilihan anu disarankeun pisan, langkung-langkung upami anjeun ngagaduhan anjing.

Ngusir alam

Anjing ngambeu di kebon

Upami anjeun henteu sumanget ngeunaan solusi anu aya sacara komersil, urang tiasa nyiptakeun panangkal nyalira pikeun anjing sacara alami sareng ku cara anu murah pisan sareng gampang.

Cuka

Cuka mangrupikeun unsur anu tiasa urang anggo sacara épéktip pikeun ngajaga anjing tetep bueuk, sabab bau na sigana paling teu kaendaan. Nyiapkeun solusina gampang pisanNgan ukur peryogi botol semprot kosong sareng campuran 50% cai ku 50% cuka (anggo cuka pikeun ngabersihkeun langkung saé tibatan ganti baju). Anggo na di luhur daérah tempat anjeun hoyong nyingsieunan anjing-anjing. Cegah nganggo campuran di luhur pepelakan atanapi jukut upami anjeun teu hoyong maéhan éta.

Jeruk

Buah jeruk mangrupikeun bau anu sanés anu dibenci ku anjing, naha éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dianggo salaku panolak. Cara anu paling umum pikeun dilakukeun nyaéta kulit jeruk atanapi jeruk nipis anu sumebar di sakuriling daérah. anu anjeun hoyong jaga tina kunjungan anjing, sanaos pedang bermata dua: sanaos bau jeruk ngusir anjing, éta tiasa narik beurit sareng beurit.

Lada

Pangusir anjing alami anu hadé nyaéta ngagunakeun cabé, anu bau anu aranjeunna henteu resep pisan. Anjeun tiasa nyampur bubuk cabé sareng cabé hideung sareng nyebarkeun campuran kana daérah anu anjeun badé dijagi tina anjing. Sapertos dina sesa kasus, anjeun kedah ngomean deui kana waktosna, kusabab hujan bakal ngaleungitkeun efektivitas.

TEU nganggo amonia

Dina cara anu sami sareng cuka, amonia ngusir anjing, tapi éta ogé bakal nyababkeun iritasi tikoro sareng karusakan, janten henteu disarankeun pikeun ngagunakeunana. Sakumaha urang nyarios, cuka mangrupikeun larutan anu sami épéktip.

Dimana mésér ngusir anjing

Produk panolak ogé ngabantosan nyegah ngegel

Nyaéta aya a seueur tempat dimana urang tiasa ngagaleuh obat kanggo anjing anu tiasa urang anggo ngajaga teras atanapi teras urang aman tina panyawat anjing. Contona:

  • En Amazon Anjeun bakal mendakan seueur jinis obat panolak tina sagala jinis (di semprot, dina bola, alami, buatan ...) anu tiasa janten bantosan. Salaku tambahan, kalayan fungsi Perdana na anjeun ngagaduhanana di bumi sakedap sareng, berkat ratusan koméntarna, anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.
  • En toko khusus sapertos Kiwoko atanapi TiendaAnimal aranjeunna ogé ngagaduhan sababaraha jinis panolakan, sareng aranjeunna sadayana kualitas. Salaku titik tambah, kanyataan yén toko ieu ngagaduhan kamungkinan mésér online atanapi fisik tiasa nguntungkeun pisan upami anjeun milari produk atanapi naséhat khusus.
  • Tungtungna, dina bagian ngebon ranté ageung sapertos pusat Carrefour atanapi DIY sapertos Leroy Merlin anjeun ogé bakal mendakan sababaraha obat panolak, sanaos ieu condong janten langkung miskin dina sababaraha jinis, janten aranjeunna ngan saukur pilihan pikeun ngémutan anu tiasa ngahaleuangkeun masalah.

Ngusir anjing gunana pikeun ngajauhkeun anjing-anjing di luar buruan atanapi kebon. Wartoskeun ka kami, naha anjeun parantos nganggo panolak ieu? Naha éta dianggo pikeun anjeun? Naha anjeun terang resep anu langkung alami anu kami henteu kalebetkeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.