Pambakal buatan imah Kanggo Anjing


Anjing henteu ngan ukur babaturan anu satia sareng henteu tiasa dipisahkeun, tapi mahluk anu pikaresepeun anu sepanjang waktos nyayogikeun urang seueur asih sareng kaasih. Nanging, dina sababaraha waktos aranjeunna tiasa henteu taat ka kami sareng ngaluarkeun kacenderungan alami pikeun ngunyah, ngegel sareng ngali di sakitar bumi atanapi kebon urang. Nyapek kana jati, bérés sareng musnahna, tiasa janten kalakuan anu teu dipikahayang pikeun anu ngagaduhan piaraan. Maka, salian ti menerkeun aranjeunna sareng ngajarkeun yén hal éta moal tiasa dilakukeun, penting sato ngusir tempat éta.

Sami sapertos aranjeunna aya di pasar ngusir anjing pikeun nyegah ieu ti gigit sareng digegel reungit, aya ogé ngusir pikeun ngabantosan sato ngusir jati di bumi urang. Dianjurkeun yén sateuacan nganggo salah sahiji produk ieu urang marios komponénna sabab sabagian tiasa ngabahayakeun sato. Kusabab kitu, pilihan anu pangsaéna nyaéta nganggo produk buatan bumi, anu dilakukeun ku nyalira pikeun nyingkahan panyabab masalah dina kaséhatan piaraan urang.

Hal kahiji anu tiasa urang laksanakeun, unggal-unggal urang terang yén sato kami aya di luhur dapur, nyaéta nyemprotkeun sakedik cai nganggo semprot. Upami saatos anjeunna parantos biasa sareng anjeunna henteu deui sieun ku cai anu urang tuang ka anjeunna, anjeun tiasa nyemprot cabé nyalira. Dina toples anjeun kalebetkeun hiji bagian cayenne sareng 10 bagian cai kanggo naburkeun. Campuran ieu kedah diterapkeun di tempat-tempat anu gaduh masalah, sapertos jati, korsi, jst. Penting pisan pikeun anjeun ulah gaul teuing sareng cayenne, sabab éta tiasa ngarusak irung sato anjeun.

Tapi upami anjeun ngalakukeun éta kalayan ukuran anu leres, cayenne bakal ngairitasi panon, irung sareng tikoro piaraan anjeun, sareng éta moal angkat dimana-mana caket daérah masalah anu anjeun badé dijagaan deui. Tapi émut, salawasna 10 bagéan cai, pikeun 1 bagéan cayenne.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.