Encarni Arcoya

Saprak umur genep taun kuring ngagaduhan anjing. Abdi resep ngabagi kahirupan kuring sareng aranjeunna sareng kuring teras nyobian nginpokeun diri pikeun masihan aranjeunna kualitas kahirupan anu pangsaéna. Éta pisan sababna naha kuring resep ngabantosan batur anu, sapertos kuring, terang yén anjing penting, tanggung jawab anu urang kedah jaga sareng ngajantenkeun hirupna sakumaha bahagia sabisa-bisa.