Nat Cerezo

Pecinta sato sareng anjing ageung sapertos huskies, kuring kedah netep ningali éta ti kajauhan kusabab kuring cicing di apartemen anu leutik teuing. Kipas anjing sapertos Sir Didymus sareng Ambrosius atanapi Kavik, anjing ajag. Pasangan jiwa kuring mangrupikeun anjing gunung Bernese anu namina Papabertie.