Susy fontenla

Kuring parantos janten sukarelawan di tempat panyumputan mangtaun-taun, ayeuna kuring kedah ngahaturanan sadaya waktos ka anjing kuring sorangan, anu henteu saeutik. Kuring muja sato ieu, sareng kuring resep nyéépkeun waktos sareng aranjeunna.