Viviana Saldarriaga

Abdi Kolombia tapi ayeuna kuring cicing di Argentina. Kuring diajar produksi musik di Amérika Serikat dimana kuring damel sababaraha taun dugi ka kuring balik ka nagara kuring pikeun ngamimitian diajar jurnalistik. Dinten ayeuna kuring badé bérés karir salaku wartawan. Kuring nganggap diri kuring jalma anu bageur sareng ramah, tapi psiko-kaku sareng sampurna. Kuring panasaran ku alami sareng kuring sok hoyong diajar sakedik deui unggal dinten.