Pelindung korsi mobil anjing

ngarambat ku mobil nganggo piaraan

Kami resep ngalakukeun sagala rupa perjalanan sareng anjing kami. Kusabab kitu, hal anu paling raoseun nyaéta ngababawa kana mobil, sanaos pikeun ieu urang kedah ati-ati pisan sabab sakumaha anu urang terang, anjing moal lirén sareng bahkan upami éta, aranjeunna pasti bakal ngeusian sadaya korsi ku bulu. Maka urang peryogi a pelindung pikeun korsi mobil pikeun anjing.

Salah sahiji asesoris paling dasar anu ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun urang, nalika ngurus kaayaan kendaraan urang. Upami aranjeunna sadayana kaunggulan! Dinten ieu anjeun bakal mendakan aranjeunna, tapi ogé sadayana naon anu anjeun kedah terang ngeunaan pelindung korsi mobil, sabab kami hoyong anjeun pikeun salawasna milih anu anjeun peryogikeun.

Palindung korsi anu pangsaéna pikeun mobil

Ieu mangrupikeun pilihan pelindung korsi mobil anu paling disarankeun pikeun anjing pikeun nyegah rambut sareng kokotor sanés tina noda pelapis kendaraan anjeun:

Naha perlu mawa pelindung korsi nalika urang nyandak anjing kana mobil?

Korsi kanggo angkat anjing nganggo mobil

Kabeneran aya anu diperyogikeun atanapi disarankeun pisan. Kami henteu kedah mikirkeun éta waé nalika urang ngajauhan panjang, tapi upami urang badé jalan-jalan sareng anjeunna dimana-mana sareng urang kedah nyandak mobil, éta bakal janten alternatip anu saé. Kusabab sato éta bakal ngagaduhan rohangan bari urang tiasa napas gampang sareng ogé teras-terasan mikir ngeunaan miara mobil urang. Janten urang maéhan dua manuk ku hiji batu dina hal kanyamanan sareng ogé kabersihan.

Sanaos di sisi anu sanés, aya seueur jalmi anu langkung resep nganggo operator atanapi dina korsi anu parantos ditujukeun pikeun aranjeunna sareng anu gampang disimpen dina mobil. Hiji cara pikeun mastikeun yén nyetir bakal sampurna, tanpa gangguan.

Kaunggulan tina nganggo sampul mobil anjing

Pelindung korsi mobil anjing

  • Bakal ngumpulkeun sadaya rambut anu tiasa murag sareng bakal nyegah aranjeunna nempel kana jok.
  • Nyayogikeun kanyamanan pikeun sato urang sabab biasana ngagaduhan touch lemes atanapi padding lampu.
  • Upami jalan-jalan sareng piaraan anjeun parantos aya di kebon atanapi caket cai, anjeun bakal nyingkahan kokotor dina mobil kumargi éta bakal janten kasus anu narik éta.
  • Sajaba ti éta, ngajaga mobil tina beueus, nyegah korsi tina rusak.
  • Tanpa hilap teh bau. Kusabab aranjeunna biasana umum sareng kusabab kitu, éta langkung saé waé pikeun cicing dina panutup tibatan dina korsi.
  • Kauntungan sanésna nyaéta bakal aya kirang goresan dina mobil.
  • Aranjeunna biasana gaduh sababaraha kantong atanapi kompartemen dimana anjeun tiasa nyimpen aksésoris penting pikeun piaraan anjeun.

Jinis tutup jok mobil pikeun anjing

Panutup universal

Éta mangrupikeun sampéan dasar anu tiasa anjeun laksanakeun dina korsi. Henteu hilap yén aya ogé pilihan pikeun kalapa. Mangrupikeun panutup anu lega anu urang kedah béréskeun pikeun nutupan bagian tempat piaraan urang bakal ngumbara. Tapi leres, urang kedah nyepengna supados henteu bergerak. Pikeun éta, aranjeunna biasana gaduh tali anu bakal napel dina headrests. Seueur-seueurna ogé gaduh séép bukaan ngalangkungan sabuk korsi dipasang.

Korsi kaamanan

Upami anjeun henteu hoyong panutup lengkep sabab meureun anjing anjeun langkung alit atanapi rewel, maka henteu sapertos korsi mobil. Jinis korsi individu tapi éta ogé bakal dilabuhkeun kana sofa mobil. Sarupa sareng korsi orok tapi dina hal ieu pikeun piaraan urang. Émut yén anjeun kedah nyepengna kalayan saé sareng anu parantos anjeun lakukeun, éta ogé ngagaduhan tali anu bentukna sabuk pikeun dipasang. Ku cara ieu urang nyingkahan gangguan anu tiasa ngabahayakeun di tukangeun roda. Aranjeunna biasana tahan cai sareng ku bolong bérés pikeun pernapasan anu langkung saé.

Naon anu kedah sapertos pelindung korsi mobil anu saé?

Palindung mobil

  • Tahan: Résistansi nalika urang nyarioskeun sasatoan penting pisan. Kusabab urang terang yén henteu sadayana anjing sami-sami tenang sareng éta sababna urang bakal milari bahan anu ngadukung panggunaan sareng bahkan cakar anak anjing buluan urang. Seuseueurna seueur model dina bentuk pelindung korsi mobil anjing, datang empuk sareng ieu ngamungkinkeun ngagaduhan résistansi anu langkung saé.
  • Jas hujan: Dina raraga nyingkahan masalah anu anjeun gaduh salami perjalanan, éta disarankeun salawasna pastikeun palindungna anti cai. Henteu ngan kusabab kabutuhan fisiologis anjeun, tapi kusabab anjeun tiasa lebet kana mobil kalayan suku anjeun masih baseuh sareng ieu bakal ngakibatkeun kalembaban tetep dina korsi, ngorotan kana waktos. Kukituna, sadayana bakal aya dina kasus tanpa masalah ageung.
  • Kalayan liang pikeun ngalirkeun sabuk anjing: Aranjeunna biasana nyandakna, sabab ku cara éta kami mastikeun kanyamanan anu langkung ageung nalika ngumbara. Tapi henteu nganyenyeri pikeun mastikeun yén enya gaduh bukaan atanapi liang. Kusabab éta bakal aya dimana ngalirkeun sabuk atanapi bantosan anu bakal ngajantenkeun piaraan urang tiasa didukung ogé.
  • Kalayan nahan sirah: Pikeun nyegah panutup tina gerak sareng gerakan mobil atanapi piaraan urang, éta ogé kedah ngagaduhan jinis jangkar, dina bentuk strip panjang, anu bakal napel na sirah. Gumantung kana bentuk panutup kami, éta tiasa dipasang ngan ukur dina tonggong atanapi ogé anu payunna.
  • Anti leueur: Salian ti mikiran panutup anu gampang dibersihkeun, enteng empuk sareng tahan atanapi tahan cai, ogé urang moal tiasa hilap yén éta henteu lésot. Kusabab cara ieu urang bakal mastikeun yén piaraan urang henteu leueur atanapi gerak nalika perjalanan. Ieu bakal ngajantenkeun langkung raoseun sareng tangtosna, kitu ogé sabab urang bakal langkung fokus kana jalan.

Dimana mésér pelindung korsi mobil anjing

  • Amazon: Sakali deui, Amazon nawiskeun ka kami sadaya jinis tutup atanapi pelindung korsi mobil kanggo anjing. Kalayan bérés tahan, gampang dibersihkeun sareng éta bakal lengkep ngawangun kendaraan anjeun. Salaku tambahan pikeun tohan kana kaamanan sareng henteu ngan ukur dina panutup ieu tapi ogé dina korsi panguat.
  • Kiwoko: Toko spesialis sato ogé nyayogikeun pilihan anu pangsaéna salaku pelindung lengkep anu bakal dilabuhkeun kana korsi, sapertos korsi, kanggo nyandak sato anu paling terlindung. Anjeun tiasa ngaraosan sababaraha kamungkinan numutkeun kabutuhan anjeun.
  • decathlon: Di toko olah raga kaunggulan tara aranjeunna ogé nyéépkeun rohangan pikeun ingon-ingon urang sareng di dinya urang tiasa mendakan macem-macem jinis operator, sahingga piaraan urang dijagi ogé dijaga.
  • Lidl: Pasar swalayan ieu sok milih asesoris kanggo bumi sareng ingon-ingon. Janten dina hal ieu, urang ngagaduhan pilihan pikeun kéngingkeun korsi saderhana anu bakal nyegah rambut dina sofa atanapi langsung ka tutup korsi anu teu mahal kanggo piaraan.
  • Carrefour: Carrefour ngagaduhan salah sahiji sampulur anu paling murah sareng ngagaduhan tali pikeun pangrojong anu langkung saé. Sanaos leres yén éta ngagaduhan sababaraha modél sareng sadayana aya anu bérés tahan cai sareng tahan. Naon deui anu tiasa urang nyungkeun?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.