Pincher miniatur

Pincher miniatur

El Miniature Pinscher mangrupikeun anjing paling populér ayeuna. Éta anjing anu aktip pisan sareng lucu, anu henteu lirén sareng parantos janten salah sahiji anjing pendamping anu paling dipikaresep. Anjing-anjing ieu asalna di kebon Jerman sareng ngagaduhan tujuan, anu ayeuna parantos leungit, sabab éta ngan ukur dianggo pikeun perusahaan.

Urang bakal terang sadayana detil ngeunaan ieu anjing leutik anu parantos nalukkeun seueur bumi kalayan watekna. Miniatur Pinschers populér di Éropa sareng Amérika ayeuna. Éta anjing anu ngagaduhan kualitas anu hadé pikeun hirup sareng kulawarga.

Sejarah Pinscher Miniatur

Pincher miniatur

The Miniatur Pinscher turun ti Pinscher Jérman, anjing anu langkung ageung sareng dianggo di kebon di Jérman pikeun moro beurit di bumi sareng di kebon. Breed miniatur ieu dicandak ku nyebrang Pinscher Jérman sareng anjing sanés sapertos greyhound Italia atanapi dachshund. Aya seueur jalma anu ngalieurkeun breed ieu sareng Doberman, panginten yén éta mangrupikeun Doberman miniatur. Kadua jinisna ngagaduhan gén anu umum tapi henteu katurunan ti Doberman sabab Pinscher mangrupikeun anjing anu langkung lami.

Watek anjing

Miniatur Pinscher jalan-jalan

Karakter anjing ieu menonjol kusabab kanyataanna, sanaos ukuranana leutik, aranjeunna tetep menonjol. Éta sato pinuh ku kahirupan sareng tanaga, anu resep maén lami. Urang kedah tumut kana akun ieu sateuacan mutuskeun ramuan ieu, sabab urang kedah daék ulin sareng aranjeunna sareng ngararasakeun kagiatan hébatna. Upami urang milarian anjing anu tenang urang kedah milarian anakan anu sanés.

Pinscher ogé tiasa janten sato watekna kuat sanaos alit pisan. Penting pikeun masihan pedoman pikeun aranjeunna sanés anjing anu gaduh karakter dominan sareng anjing atanapi piaraan sanés. Masalah sareng anjing leutik sapertos kitu nyaéta biasana urang ngantep gerakan goréng sareng sikap agrésif lulus kusabab urang henteu ningali éta salaku hal anu bakal nyababkeun karuksakan sareng anjing éta henteu ngarobih polahna. Éta anjing anu nekad sareng watekna kuat, tapi aranjeunna pinter sareng patuh, janten aranjeunna tiasa dididik kalayan hadé.

Pincher miniatur

Anjing-anjing ieu panasaran pisan sareng gaulSalian ti gagah, sahingga kadang anjeun kedah ulah aya masalah. Aranjeunna pasti aya pisan kaasih sareng kulawarga sareng pisan caket ka kulawarga sorangan, ngaraosan parusahaan unggal dinten. Éta ogé anjing anu waspada anu bakal ngingetkeun iraha aranjeunna nguping aya sora anu anéh atanapi jalma datang ka imah.

Karakteristik fisik Miniatur Pinscher

Pincher miniatur coklat

Anjing ieu mangrupikeun versi miniatur tina Pinscher Jérman. Milikna ukuranana alit pisan, 25 dugi 30 cm dina layu sareng kalayan beurat anu biasana henteu ngaleuwihan lima kilo. Awakna pondok, ringkes sareng hampang, ku ipis sareng tangkas lincah. Mantelna menonjol pondok sareng ngagurilap, henteu seueur teuing. Biasa pikeun urang ningali spésimén hideung sareng samak, sabab éta anu pang populerna, tapi jas ogé tiasa janten hiji nada. Éta tiasa hideung, samak, beureum, atanapi coklat tua.

Miara anjing

Hideung sareng Tan Miniatur Pinscher

Perawatan anjing Miniatur Pinscher lumayan dasar. Boga jas anu gampang dijagasabab meryogikeun sakedik sikat sareng daun sakedik rambut leupas di bumi. Upami urang ngamandian, éta bakal garing gancang sareng urang henteu kedah nyandak éta ka tukang ngasuh anjing. Anjing ieu peryogi dosis harian anu saé pikeun latihan fisik sareng méntal. Nyaéta, urang kedah maénkeun kaulinan sareng aranjeunna sareng jalan-jalan. Kegiatanna luhur pisan unggal dinten, utamina nalika aranjeunna ngora. Urang kedah resep maén sareng aranjeunna supados aranjeunna nganggo énergi éta. Upami henteu, aranjeunna tiasa ngarusak kaayaan di bumi atanapi gaduh setrés, utamina upami urang ngantepkeun nyalira.

Ieu anjing éta teu kedah diantep lami-lami, sabab aranjeunna gugup. Fokus utama perawatan anjeun nyaéta ngajaga perusahaan anjing sareng nyéépkeun sadaya énergi na, sanés sakedik. Ngan urang tiasa gaduh anjing anu saimbang.

La pendidikan di Miniatur Pinscher Éta kedah teras-terasan, sabab éta anjing anu ngaganggu sareng ogé énergi anu hébat. Anjeun kedah olahraga sareng anjeunna teras nyobian latihan paréntah, sabab anjeunna bakal langkung merhatoskeun ka urang.

Kaséhatan Pinscher

Pinscher di lapangan

Sanaos kontradiktif, anjing-anjing ieu aranjeunna tiasa janten kaleuwihan beurat, Kusabab aranjeunna resep tuang teuing kanggo ukuran alitna. Ieu ngandung hartos yén sanaos gaduh awak langsing aranjeunna tiasa gampang nyandak beurat. Dahar diet anu saé pikeun ukuran sareng kagiatan anjeun penting pikeun ulah kaleuwihan beurat sareng sadaya masalah anu tiasa dikaitkeun sareng masalah ieu, sapertos diabetes.

Anjing ieu cukup séhat sacara umum sareng biasana henteu seueur teuing masalah kaséhatan. Atrofi retina kutang éta tiasa janten salah sahiji masalah éta. Janten breed miniatur, aranjeunna tiasa hirup mangtaun-taun, bahkan dugi ka 15 taun.

Naha gaduh Miniatur Pinscher

Pinscher kalayan ceuli tinggi

Aya seueur alesan pikeun resep anjing sapertos Miniature Pinscher. Urang kedah henteu milih jinis ieu kusabab éta anjing anu populér. Anjeun kedah milih anjing ieu sabab éta sampurna pikeun bumi urang. Upami urang hoyong a sato anu ngajadikeun dinten senang tur ngeusi sagalana ku aktipitas disakuriling urang anjing sampurna. Tanpa ragu, Pinscher bakal ngajantenkeun urang teu gaduh bosen-bosen jam, sabab éta anjing anu bakal ngahibur urang pisan.

Di sisi anu sanésna, éta mangrupikeun a anjing anu saé upami urang teu ngagaduhan seueur rohangan, sabab éta balap miniatur. Aranjeunna henteu meryogikeun seueur teuing padamelan sareng éta pasti anjing pendamping anu saé. Éta anjing anu resep pisan sareng kulawargana, janten aranjeunna sampurna janten sareng barudak ngora atanapi jalma anu langkung sepuh. Kusabab kualitas ieu, henteu heran yén anjing éta parantos janten salah sahiji jenis pendamping anu paling populér ayeuna. Naha anjeun resep breed Miniature Pinscher?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.