Sakumaha kedah spaniel jagoan abdi kedah tuang

Cocker Spaniel di lapangan

Salah sahiji anakan anjing anu paling kawéntar nyaéta kokolé spaniel, sato anu katingalina tiasa ngalemahkeun haté saha waé. Salaku tambahan, éta ukuran anu sampurna pikeun hirup di apartemen atanapi di bumi. Sareng, saolah-olah éta henteu cekap, anjeunna muja murangkalih.

Nanging, supados bahagia, salah sahiji hal anu paling penting anu kedah anjeun lakukeun nyaéta tuang. Tapi sabaraha? Urang tingali piraku spaniel jago mah kedahna tuang.

Naon anu kedah tuang spaniel jago kuring?

Spaniel hayam jago, sapertos anjing sadayana, éta sato karnivora anu kedah tuang, hakekatna, daging. Nalika anjeun tuang pakan ternak atanapi jinis sanés katuangan anu ngagaduhan séréal, tipung atanapi produk sampingan, kamungkinan pisan, dina jangka panjang, anjeun bakal ngalaman masalah kaséhatan. Masalah-masalah ieu tiasa dibéréskeun tina alergi katuangan "saderhana" dugi ka anu langkung serius sapertos inféksi cikiih.

Kusabab kitu, pikeun nyingkahanana penting pisan pikeun tuangeun ku tuangeun anu kualitas ti mimiti dinten anjeun di bumi. Ku cara kieu, urang bakal mastikeun yén kamekaran sareng kaséhatanana bakal optimal.

Sakumaha seueur kadaharan anu kuring kedah pasihkeun ka anjeunna?

Éta bakal gumantung kana jinis tuangeun anu anjeun pikahoyong ku anjeunna. Salaku conto:

* Sigana garing

  • Anak anjing: antara 150 sareng 200 gram.
  • Dewasa: antara 300 sareng 360 gram.

* Sigana mah baseuh

  • Anak anjing: sakitar 250 sareng 300 gram.
  • Dewasa: antara 350 sareng 400 gram.

Kadaharan alami (kalebet Diét Yum atanapi anu sami)

  • Anak anjing: antara 6 sareng 8% tina beurat na.
  • Dewasa: 2% tina beurat na.

Penting pisan anjeun ngagaduhan cai seger, seger pikeun anjeun tiasa ngeusian diri iraha anjeun meryogikeunana.

Spaniel jago hideung

Kami arepkeun yén anjeun ayeuna tiasa terang, kirang langkung, sakedik kedah buluan anjeun tuang 🙂.

* Jumlahna nunjukkeun. Jumlah anu pasti anu kedah anjeun pasihkeun ka anjeunna bakal dituduhkeun dina kantong pakan supados anjeunna henteu kaleuwihan beurat.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alejandro Rosa Reyes cenahna

    Pets janten bagian tina kahirupan anjeun, éta nyiptakeun hubungan sareng salah sahiji anu sakapeung aranjeunna janten sapertos budak anu sanés, kusabab anjeun hariwang ngeunaan tuangeun, mandi, ulin sareng aranjeunna bari, janten henteu tiis janten beueus, sareng anjeun saé pikeun jalan. parah aranjeunna bakal salawasna senang yén sahenteuna masihan aranjeunna nami aranjeunna.