Popok anjing pangsaéna pikeun unggal kaayaan

Popok anu tiasa dianggo deui saé pisan sareng lingkungan

Popok anjing mangrupikeun produk anu khusus pikeun ngubaran hal-hal sapertos incontinence atanapi sepuh, tapi ogé pikeun mantuan ngalatih puppies ngadagoan indit ka kamar mandi jeung teu ninggalkeun imah, buang sababaraha foxes.

Dina artikel ieu Urang bakal ningali tipena béda popok pikeun anjing, ogé kagunaanana sareng sababaraha tip nalika milih sareng ngagunakeunana. Ieu diapers dijieun kalawan ciri anu sarua tina perlindungan, kontrol bau jeung kanyamanan anu anjeun parantos terang, tapi éta cocog sareng anatomi anjing anjeun.

Aranjeunna tiasa dianggo sareng sumping ku ukuran tanpa ngaganggu mobilitasSalian ti éta, aranjeunna nyéépkeun rohangan bébas pikeun buntut sareng dua suku tukang, janten aranjeunna idéal pikeun nyegah anjing anu dina prosés kéngingkeun kabiasaan tina ngarusak sudut jati atanapi témbok bumi anjeun.

Popok pangalusna pikeun anjing

Pek 3 popok anu tiasa dianggo deui

pak ieu kalawan tilu popok anjing anu tiasa dianggo deui gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun nyegah kacilakaan sareng kasieunan dina upholsteri, karpét sareng sofas. Éta didamel tina lawon anu nyerep pisan sareng gaduh pita elastis dina cangkéng pikeun ngadukung aranjeunna langkung saé. Aranjeunna khususna ditujukeun pikeun bangsat dina panas (nyaéta, kalayan kareseban) sareng ukuran anu rada alit, sanaos aya sababaraha ukuran sareng modél anu sayogi, ti anu paling serius dugi ka anu paling keuna (anu nganggo gambar anu lucu pisan).

Dina koméntar éta disorot yén, sanaos éta produk anu saé, ngan nyokot karugian, teu jumlahna ageung pee.

Popok Anjing Jalu anu tiasa dianggo deui

Popok ieu henteu dirancang pikeun awéwé, sabab dipasang sapertos sabuk anu nutupan bagian-bagianna anu bengkak. Jelas, aranjeunna henteu dirancang pikeun poop ogé (anjing henteu biasana beuteung dina popok iwal aranjeunna gaduh incontinence fecal), ngan ukur urin. Éta pisan nyaman, saprak anjeun bisa nyaluyukeun aranjeunna lengkep sareng velcro, sarta aranjeunna gaduh dua lapisan lawon pikeun nahan pee. Salaku tambahan, aranjeunna sayogi dina sababaraha ukuran sareng warna.

popok tunggal pikeun lalaki

Amazon Dasar salawasna boga produk kualitas alus kalawan harga hébat, kawas pak ieu 30 popok disposable pikeun anjing jalu. Éta tiasa disaluyukeun kana tingkat anu tangtu pikeun piaraan anjeun, sanaos anjeun kedah mastikeun ukuran anu leres ku cara ningali méja kalayan ukuran sareng ukuran anu disarankeun. Hal alus ngeunaan produk ieu nya éta robah warna ka warna nalika anjing geus pipis, jadi anjeun bakal nyaho langsung lamun éta waktu pikeun ngarobah éta.

Trixie Disposable Popok Pack

Trixie, merek Jerman khusus dina piaraan, nawiskeun anjeun pak popok anu tiasa dianggo pikeun lalaki. Éta dikembangkeun kalayan bantosan dokter hewan, salian ti éta, aranjeunna gaduh pita elastis pikeun adaptasi saloba mungkin kana cangkéng anjing anjeun., salian ti ngabogaan sababaraha ukuran sadia. Sajaba ti éta, dipaké pikeun pee pisan loba pisan.

popok bisa diumbah pikeun awéwé

Conto sejen tina popok pikeun anjing, dina hal ieu bikang, anu kakurangan tina incontinence atanapi anu geus haid maranéhanana. pak ieu hadir kalawan tilu kaasup popok nu bisa Anjeun nyeuseuh ku leungeun atawa mesin. Éta pas pisan, sabab gaduh pita elastis sareng velcro dina dua sisi, kitu ogé liang ngaliwatan nu meunang buntut jeung nyieun salaku nyaman sabisa. Tungtungna, produk ieu sayogi dina sababaraha model sareng warna.

Popok super nyerep pikeun awéwé

Pikeun maranéhanana anu boga anjing jeung masalah incontinence, jeungPopok Pakai Merek Trixie Ieu Idéal. Sanajan sababaraha komentar nyebutkeun yen ukuranana rada adil, sadaya nyorot kakuatan nyerep hébat na, sabab ngajaga sato garing sarta, tangtosna, teu nembus. Aranjeunna gaduh liang anu ngalangkungan buntut sareng aranjeunna langkung nyaman: pikeun mastikeun yén pipis henteu kabur di dinya sareng nyaluyukeunana langkung saé, lem dua tungtung liang anu tinggaleun ku pita napel sakedik (ati-ati henteu. nyekel buuk).

Underpads pikeun anjing

Tungtungna, produk nu teu popok sorangan, tapi hal sarupa pisan: soaker a. Éta sapertos popok pakai buang anu anjeun pasang di lantai supados anjing anjeun tiasa ngagentos dirina luhur sarta ulah ninggalkeun eta kabeh leungit. Ieu mah ngan saukur absorbs kacida alusna, tapi ngabogaan ukuran alus sarta opat napel pikeun bisa ngalereskeun eta dina taneuh jeung nyegah eta pindah, sahingga Ngahindarkeun leuwih scares. Sakumaha anu ceuk kami, aranjeunna kanggo panggunaan tunggal sareng dina unggal bungkus aya 30.

Naon popok anjing?

Anjing ku popok disposable

(Fuente).

Urang anggap yén urang teu kedah ngabejaan Anjeun naon pamakéan diapers pikeun anjing, sanajan bisa jadi mangpaat pikeun pendamping anjing munggaran-waktos uninga alesan naha éta bisa jadi mangpaat ngagunakeun aranjeunna. Dina sagala hal, kumaha oge, Disarankeun yén upami anjeun ningali yén anjing anjeun bocor, anjeun kedah dibawa ka dokter hewan sateuacanna pikeun mastikeun yén éta nampi perawatan anu pangsaéna..

  • Popok nyaéta didamel tina bahan tahan kana beban sareng bau. Aranjeunna cocog sareng awak ingon-ingon anjeun nalika ukuran S, L sareng XL.
  • putera nyerep ultra sareng aya duanana kanggo jalu sareng bikang, bagian tina éta cocog pikeun panas bikangna.
  • Popok ieu ngagaduhan bentuk anu tiasa diatur dina cangkéng ku pita perekat pikeun nyegah tumpahan. Pusatna leres-leres nyerep sareng ngagaduhan sisina anu ngamungkinkeun sato pikeun nghirup tanpa ngaganggu.

Rata-rata tina lilana popok anjing nyaéta genep dugi ka dalapan jam numutkeun ukuran sareng beurat. Aya modél anu tiasa dianggo sareng tiasa dianggo deui, anu dimungkinkeun aya dina bahan anu tiasa dicuci atanapi kaén sareng bantalan internal pikeun nahan beban.

Pertama kali anjeun nyobian nempatkeun anjing anjeun dina popok penting pisan pikeun masihan bau, sabab ieu bakal gumantung kana naha éta kapercayaan atanapi nolak ngagunakeunana.

Ieu naha disarankeun ngadamel popok munggaran ieu a pangalaman pikaresepeun. Nelepon piaraan anjeun sareng mimiti maénkeun kalayan anjeunna sacara spontan, sakedik-sakedik ngamungkinkeun anjeunna pikeun nyeuseup bahan sareng ngawitan nempatkeun kana suku tukangna, teras ngaluyukeun band na gigir kalayan lemes bari henteu menyakiti anjeunna.

Mimitina anjeun bakal leumpang sacara ati-ati kusabab sensasi bahan asing dina awak anjeun, tapi saeutik-saeutik anjeunna bakal biasa.

Pikeun anjing heubeul

Nalika hiji jalma langkung kolot, panyakit muncul, hal anu umum di jalma sareng sato. Anjing anu geus umurna tangtu bisa ngalaman kabocoran cikiih, boh sabab hésé pisan pikeun maranéhanana ka luar pikeun ngabebaskeun diri., sabab teu bisa ngadalikeun ogé atawa alesan séjén nu patali jeung umur.

Incontinence urin

Inkontinensia kemih henteu ngan muncul dina anjing heubeul, éta ogé bisa jadi gejala panyakit anu bisa mangaruhan sagala jinis anjing, Contona, inféksi saluran kemih, diabetes ... Salaku ceuk urang, ulah ngan nempatkeun diapers on anjing, nyandak anjeunna ka vet ka mutuskeun naon incontinence téh alatan na naon perlakuan pangalusna.

Pikeun ngalatih anak anjing

Sagampil popok diperlukeun nalika anjing meunang heubeul, maranéhna ogé pohara kapaké dina awal kahirupan. Anjeun tiasa ngagunakeunana nalika latihan, pikeun nyegah piaraan anjeun bocor sareng ngaganggu, dugi ka anjeunna diajar nahan.

Dibikeun bédana anatomis antara anjing sareng bitches popok anu anatomis bisa diatur pikeun duananaDina kasus anjing, pita anu nempel sareng anu aya di sisina tiasa diperpanjang atanapi dikirangan numutkeun lébar kuriling pingping anjing anjeun, sedengkeun dina hal awéwé éta langkung praktis sareng raoseun.

Pikeun anak anjing jalu aranjeunna idéal nalika aranjeunna mimiti ngagaleuh diri di bumi; Pamakéan popok nyegah tumpahan sareng mastikeun yén éta gampang adaptasi pikeun dikontrol dugi ka waktosna kanggo jalan.

Bikang dina panas

Diapers ogé nyegah bikang dina panas ti ninggalkeun noda sakuliah imah, Ku kituna aranjeunna unsur umum pikeun maranéhanana anu boga anjing uncastrated, saprak éta nalika aturan datang ka bitches.

Naha pikeun anjing Chihuahua, Labrador atanapi Malta, popok anjing penting pisan pikeun gaya hirup séhat. Janten upami anjeun gaduh anjing sareng anjeun henteu terang sabaraha biaya popok atanapi kumaha nempatkeunana, cara anu pangsaéna pikeun terang nyaéta ku nimbangkeun mérek, breed jeung ukuran piaraan Anjeun.

Ukuran anjing anjeun penting pisan pikeun mendakan modél tina popok cocog anu pas anjeunna. Pikeun ngalakukeun ieu, ngukur pingping piaraan anjeun teras tingal pitunjuk pikeun popok anu pas.

Upami anjeun milari popok anjing ageung, anjeun tiasa gancang milih popok anjing ukuran L.

Morfologi anjing béda-béda numutkeun jinisna, janten kedah diperhatoskeun jinisna anjing anjeun (jalu atanapi bikang) pikeun milih anu popok anu paling pas. Toko piaraan nawiskeun sababaraha rupa popok pikeun anjing.

Jenis popok anjing

popok warna

Di pasar aya dua jenis utama popok pikeun anjing, nu bisa jadi hadé atawa goréng nurutkeun pangabutuh urang.

  • nu popok disposable aranjeunna condong jadi rada langkung mirah, Tapi saprak aranjeunna single-pamakéan, aranjeunna rada ngabahayakeun pikeun lingkungan. Di sisi anu sanés, upami anjing anjeun ngagaduhan masalah anu anjeunna kedah ngagem popok sakedap, aranjeunna tiasa janten pilihan anu kedah dipertimbangkeun.
  • nu diapers bisa diumbah Éta dijieun tina lawon sarta aranjeunna anu, bisa diumbah. Sanaos pikasieuneun kedah sadar kana ngumbah aranjeunna sareng aranjeunna langkung mahal tibatan anu dianggo sakali, kaleresan aranjeunna langkung saé pikeun lingkungan sareng dina jangka panjang aranjeunna langkung mirah, sabab tiasa dipaké sababaraha kali. Éta idéal pikeun anjing anu peryogi diapers jangka panjang.

Pikeun anjing kalayan teu tahan

Popok Anjing Inkontinensia Kencing sareng Tali Beuteung

Upami anjeun milarian popok anu ngajaga piaraan anjeun tina kaayaan teu tetep anu aranjeunna sangsara, kami nyarankeun anjeun milari anu éta modél calana panjang éta geulis, praktis sareng lemes.

Modél ieu mangrupikeun anu paling sering dianggo ku anjing alitsabab pas ogé sareng nyegah tumpahan dina suku ipis na. Émut yén nalika anjing anjeun gaduh inkontinensia kemih, anjeunna bakal mimiti ngompol dimana-mana tanpa hoyong ngalakukeunana, janten anjeunna kedah nganggo popok ieu.

Modél ieu ngagaduhan kakhususan didamel nganggo lawon anu lemes pisan pikeun nawiskeun kanyamanan optimal pikeun piaraan anjeun. Salian ti lelembutna, anjeun ogé bakal kaget ku dukunganna anu saé ku sentuhan kualitas sareng kepraktisan. Janten upami ieu modél anu anjeun milari, anjeun tiasa ngagaleuh di dieu.

Celana katun higienis

anjing kalayan calana jero anu tiasa dianggo deui sareng tiasa dicuci anu dipendakan dina bungkus dua unit

Pikeun anjing anu teu sabar atanapi gagang dina panas, henteu langkung saé tibatan calana higienis ieu. Nyatana, panggunaan higienis tina panties ieu tiasa ngajagi bumi anjeun; janten sofa anjeun, lantai atanapi bantal.

Mangrupikeun modél higienis sareng nyaman, sajaba ti geulis pikeun piaraan anjeun.

Pikaresepeun pikeun dipakena, anjing anjeun bakal langsung ngadopsi berkat lelembutna. Kauntungan utama tina panties ieu nyaéta Panutupanana Velcro anu nawiskeun panyalindungan anu langkung saé.

Penting pikeun ti mimiti mimiti anjeun ngainduksi anjing anjeun pikeun henteu sieun atanapi henteu nolak panggunaanna, dugi ka anjeun ngalakukeun éta, langkung gampang éta bakal adaptasi sahingga bakal karasaeun raoseun anu hébat nalika ngagunakeunana.

Ukuran na saluyukeun numutkeun ukuran kuriling lambung piaraan anjeun, éta tiasa S, ML atanapi XL. Pondokna, aranjeunna panties anu megah anu moal nguciwakeun anjeun sareng anjeun tiasa sacara gampil milihana ku ngaklik di dieu.

Popok ékologis

Popok Piaraan Ékologis

Pasar popok ogé parantos milarian ngagunakeun bahan anu langkung mulya anu nguntungkeun miara sareng ngalestarikeun éta lingkungan Sareng sadaya hatur nuhun kana bahan sapertos velcro, popok ternyata langkung mirah.

Kedah diémutan yén anak nganggo langkung tina 1000 popok dina hirupna sareng upami ka inohong ieu urang ayeuna nambihan panggunaan popok pikeun piaraan, jumlah bahan anu dialungkeun ka rohangan alam bakal nambahan.

Dina hartos kitu disarankeun salian ti nganggo popok ékologis, popok anu tiasa dikumbah, kumargi aranjeunna ngirangan limbah sacara signifikan. Popok ieu aya dina ukuran S, dina warna pink atanapi biru sareng anjeun tiasa mendakannana Teu aya produk anu kapendak..

Tips nalika nempatkeun dina popok

Anjing nganggo popok lawon biru

(Fuente).

kanyataan nempatkeun popok dina anjing urang tiasa ngabingungkeun, sahenteuna sababaraha kali munggaran. Éta sababna tip ieu tiasa mangpaat pikeun anjeun:

  • Pariksa ukuranana sateuacan Anjeun meuli aranjeunna. A popok anu badag teuing atawa leutik teuing tiasa pisan uncomfortable.
  • Pastikeun éta produk bener, siga aya popok jalu jeung bikang komo gumantung urang sunda.
  • Si teu tahan ogé dina tempatnaPertimbangkeun mésér jinis abah anu dianggo pikeun langkung pas sareng popok.
  • Ganti geura hayu piaraan anjeun kotor eta. Salian teu pikaresepeun, ngantepkeun anjing anjeun dina popok anu kotor tiasa nyababkeun iritasi kulit.
  • Ngabersihan handap nya saméméh jeung sanggeus ngaganti popok nya ku a anduk beueus leutik.
  • Biasakeun anjeunna kana popok ngantepkeun anjeunna ngambeu sareng masihan tuangeun nalika anjeun pasang.

Dimana meuli popok anjing

Popok hiji-pamakéan idéal pikeun situasi husus

(Fuente).

Nyaéta aya a seueur tempat anu béda dimana anjeun tiasa mésér popok anjing, boh di toko husus atawa umum.

  • Mimiti, di Amazon Anjeun bakal mendakan sajumlah ageung popok tina sagala jinis, ti disposable dugi ka tiasa diumbah, pikeun awéwé, lalaki ...
  • Salah sahiji tempat anu paling umum pikeun mésér jinis produk ieu nyaéta toko online pikeun sato kawas Kiwoko atanapi TiendaAnimal. Éta henteu ngan ukur gaduh produk kualitas luhur di dinya, tapi aranjeunna tiasa mamatahan anjeun upami diperyogikeun.
  • Tungtungna, dina sababaraha dokter hewan Éta ogé gaduh popok sareng hampang. Sanajan éta salah sahiji tempat anu biasana leuwih mahal, eta oge dimana aranjeunna tiasa mamatahan Anjeun leuwih hadé, saprak aranjeunna profésional.

Kami ngarepkeun kami parantos ngabantosan anjeun mendakan popok anjing anu sampurna pikeun piaraan anjeun. Béjakeun ka kami, naha anjing anjeun kantos kedah nyandak éta? Dupi anjeun ngagaduhan trik pikeun nempatkeun aranjeunna atanapi nyandak aranjeunna kaluar? Naon jinis popok anu pangsaéna pikeun anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.