Top 10 Anjing Paling Gagah: Bull Terrier


El bula Terrier, disebut ogé Inggris banteng terrier, lahir di Inggris salaku hasil tina ékspérimén anu béda anu dilakukeun ku James Hinks, anu dina 1850 mutuskeun pikeun ngamimitian nyebrang anakan anjing anu béda sapertos Inggris Bulldog, kalayan basa Inggris Terry Bodas anu ayeuna parantos leungit, supados kéngingkeun breed ekslusif pikeun gelut.

Sanaos lahir tarung, Bull Terriers pisan ramah sareng henteu agrésip pisanÉta sadayana gumantung kana atikan anu ditampi. Kiwari seueur jalma anu teu kajudi terus ngalatih aranjeunna pikeun pasanggiri tarung, anu dina gilirannana ngahasilkeun keturunan anu dipikahariwang ku agrésipitas na.

Nanging, sanaos reputasina salaku anjing anu telenges, sato ieu Anjeunna resep pisan sareng pikaresepeun. Upami anjeun ngagaduhan murangkalih, aranjeunna bakal janten perusahaan anu saé sabab anjeun bakal resep maén sareng nyéépkeun waktos sareng aranjeunna. Penting ti ti saprak dini ngadidik boh barudak boh piaraan pikeun hormat ka anu sanés. Émut yén upami anjeun ngagaduhan Bull Terrier di bumi anjeun henteu kedah ngantepkeun nyalira salami lami, aranjeunna bosen pisan sareng tiasa nyababkeun karusakan di bumi anjeun. Kusabab kitu disarankeun pikeun merhatoskeun pisan sareng aranjeunna sareng nyandak éta rutin pikeun jalan-jalan di luar ruangan.

Sanaos aranjeunna henteu peryogi sikat sapopoé, penting pikeun ngalakukeun éta kirang langkung unggal dua minggu, ku cara ieu rambut anu maot bakal dicabut sareng jasna tetep bersih sareng ngagurilap. Éta ogé penting Ceuli bersih tina piaraan anjeun nganggo bal katun khusus kanggo anjing, pikeun nyingkahan sababaraha jinis inféksi dina Ceuli.

Upami anjeun gaduh Bull Terrier sapertos maskot, anjeun bakal parantos sadar éta aranjeunna rada lemekAranjeunna resep tuangeun, sareng aranjeunna condong nambahan beurat gancang pisan. Perhatian ati-ati kedah dibayar ka jumlah anu disayogikeun bari ogé kalebet rutinitas latihan sadidinten pikeun ngajaga beurat normal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   lunicarr cenahna

    Beatriz, koméntar anjeun saé, pasti anjing anjeun ngagambarkeun jengna. Salam.

  2.   aranzasu cenahna

    Kuring ngagaduhan banteng terrier, anjeunna mangrupikeun pendamping saumur hirup kuring, anjeunna satia sareng asih pisan kuring moal pernah ninggalkeun anjing kuring Kuring yakin yén banteng terrier mangrupikeun piaraan anu pangsaéna anu tiasa dipimilik ku jalma, upami batur hoyong gaduh anjing kuring nyarankeun yén aranjeunna ngagaduhan terrier banténg
    entong kabawa ku koméntar anu teu bener
    Abdi bogoh ka anjeun »GRINGA«

  3.   b_babybe@hotmail.com cenahna

    Halo!!!!!
    Kaleresan kuring moal pernah kaduhung ngagaduhan banténg anu dipikacinta, kuring gaduh tilu anjing deui anu kuring angkat ti jalanan sareng hiji anu kuring mésér dalapan taun ka pengker mangrupikeun emas anu kuring resep ogé, ogé kuring resep sadayana hahaha sareng banténg terrier sanaos Kinérja agrésipna anu paling lemah lembut sadaya sareng anjeunna akur pisan sareng adi-adina na.
    Kuring pikir yén sadayana gumantung kana cara aranjeunna diangkat sareng cinta anu dipasihkeun ka aranjeunna ....
    teu aya sato anu agrésip sareng upami aranjeunna éta sabab manusa.
    Wasalam

  4.   Cristina cenahna

    Abdi gaduh banténg terrier sareng aranjeunna henteu agrésif! Mania naon anu ngagaduhan jalmi anu agrésip atanapi anu tuang murangkalih atanapi anu anjing pembunuh .. Kuring maot langkung I Q MY ANJING
    Aranjeunna mangrupikeun hal anu pangsaéna di dunya AMI ANJING KIERO LEUWIH Q KAHIRUPAN kuring anu pangsaéna di bumi kuring ayeuna sareng henteu ngarobah éta pikeun dunya anu agrésif nyarios..XDDDDD JAAAAAAAAAAAAAAJAJJA

  5.   miguel aman cenahna

    Hiji dinten kuring ningali rupa hiu alit ieu dina majalah sareng aranjeunna narik ati kuring, sanaos kuring kantos dikurilingan seueur anjing anu béda-béda anakan, ayeuna nalika kuring dewasa kuring gaduh kasempetan pikeun ngasilkeun artos sareng ngagaleuh banteng abdi anu namina AYEAH sareng Kuring béjakeun yén éta mangrupikeun Salah sahiji hal anu paling alus anu pernah kajantenan kuring di dunya, sanaos watekna kuat sareng sakali ngegel kuring, éta mangrupikeun sato anu peryogi seueur cinta, perhatian sareng dikurilingan ku jalma, hiji-hijina cacad nyaéta aranjeunna pisan téritori sareng timburu, ka sadayana anu gaduh banténg panjang LifeAAAAAAAAA

  6.   Joel cenahna

    Kuring gaduh banténg terri didamel tapi anjeunna henteu resep ngaji pisan
    sareng anjeunna henteu agrésip kusabab anjeunna henteu resep gelut ngan ukur pit bull di payun

  7.   rocio cenahna

    Halo abdi gaduh terrier banteng bikang sareng anjeunna jalang pangsaéna anu kuring tiasa gaduh tube tubbull sareng kuring kedah masihan sabab anjeunna berjuang pisan sareng pitbull anu anjeuna kagungan di bumi .. salaku kado pit abdi tinggaleun nyalira sareng henteu tuang .. janten kuring ngagaleuh banteng terrier sareng siap aranjeunna akur pisan sareng aranjeunna tuang sasarengan aranjeunna babaturan anu paling hadé terriers banténg langkung cerdas tibatan pitbulls tapi kuring resep ka 2 ras

  8.   josue cenahna

    Kuring gaduh terrier banténg sareng anjeunna ngambek ka jalma tapi henteu ka dulur sareng nalika kuring nyandak anjeunna ka dokter hewan anjeunna nyababkeun kuring gélo kuring kedah nempatkeun bosal ka anjeunna sareng nahan anjeunna kedap kusabab panonna kosong sareng ngegel sareng kecuali éta anjing Luar Biasa, tapi kuring hoyong anu ngahubungi kuring anu terang kumaha menerkeun naon anu ngagerem kusabab seueur jalma anu sieun henteu nyarios sadayana. Anjeunna jalu sareng ngagaduhan sakitar d 8 bulan