Ranjang anjing dipanaskeun

Sababaraha dinten ka pengker urang nyarioskeun simbut khusus pikeun anjing nalika urang ngumbara nganggo mobil, tapi naon anu lumangsung nalika urang hoyong cicing di bumi sareng tiris pisan? Kumaha upami sato urang?. Sanaos suhu luhurna masih aya dina waktos ayeuna, mangrupakeun ide anu saé urang mimitian nyiapkeun usum salju, sareng urang mimitian milarian asesoris pikeun piaraan urang entong tiis bari saré di jero rohangan, sanaos panas hurung.

Kusabab ieu dinten ieu kami hoyong nampilkeun anjeun salah sahiji asesoris klasik pikeun anjing, anu tiasa dianggo pisan sareng ngaheéat kahirupan aranjeunna, sabab éta henteu sangsara tiis. Kuring nyarioskeun ranjang anu dirancang pikeun sato ieu kalayan khususna yén aranjeunna ngajaga suhu anu langkung haneut sareng langkung pikaresepeun tibatan ranjang anu sanés, idéal pikeun usum salju. Ieu ranjang manaskeun Éta didamel nganggo serat khusus anu termo-réfléktif, sareng nyerep hawa panas sareng memancarkan deui supaya piaraan anjeun tetep haneut.

Saolah-olah éta henteu cekap, salian ti ngajaga urang sareng suhu anu sampurna supados aranjeunna henteu raoseun tiis, ranjang ieu tiasa diaktipkeun sahingga ogé, kalayan paranti ngageter pasihan sato urang urut anu pikaresepeun pisan. Penting pikeun dicatet yén jenis ranjang ieu parantos didamel nganggo busa orthopedik anu ngajantenkeun raoseun raoseun, sareng ogé panutup anu tiasa dicabut anu tiasa gampil diseuseuh.

Pangalusna sadaya, anjeun tiasa kéngingkeun ieu ranjang dina ukuran anu béda, gumantung kana beurat sareng ukuran sato anjeun. Éta asalna saukuran alit sareng ogé sayogi pikeun breed sedeng sareng ageung. Teraskeun sareng mendakan ranjang anu dipanaskeun ieu kanggo réncang opat anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.