Sabaraha lami anjeun kedah milarian anjing?

Jalma-jalma leumpang anjing

Nalika anjeun mutuskeun cicing sareng anjing, anjeun kedah waspada pisan yén anjeun kedah milampah jalan-jalan unggal dinten ti alit; upami henteu, anjeun bakal frustasi sareng sigana teu paripolah sapertos anu kedah di bumi.

Ka luar mangrupikeun cara anu paling alami sareng pikaresepeun pikeun anjeun olahraga, pendak sareng jalma sareng jalma anu berbulu anu sanés, karaos bau anu béda,… singgetna, janten naon éta: anjing. Nanging, Sabaraha lami anjeun kedah milarian anjing?

Jawabanana saderhana: beuki langkung pikaresepeun.. Anjing mangrupikeun sato anu matak bagja kedah kaluar, leres atanapi leres, di luar bumi sababaraha kali sadinten. Ti umur dua bulan, penting pisan anjeun kaluar jalan-jalan sareng jalma anu dipikacinta, upami tiasa di daérah anu urang terang sateuacanna bersih atanapi langkung atanapi kirang bersih. Pokokna, urang kudu terang yén sakali anjeun gaduh sadayana vaksin kami tiasa nyandak anjeun dimana-mana kumargi anjeun bakal nampi sadaya kekebalan anu anjeun peryogikeun.

Ayeuna, naha aya durasi minimum? Bener nya éta enya, sareng éta bakal gumantung kana sadayana kana umur anjing sareng kaayaan na. Janten, anak anjing umur sababaraha bulan kedah jalan-jalan sakedik 10 menit sahenteuna tilu dugi ka opat kali sapoé; déwasa anu dina kaayaan anu saé bakalan leumpang sahenteuna 30 menit 3-4 kali sapoé, sareng anjing sepuh ngeunaan 15-20 menit dua atanapi tilu kali unggal 24 jam. Upami urang henteu tiasa nyandak sababaraha kali, éta tiasa dipasihan jalan panjang per dinten (sakitar 45 menit sahenteuna).

Anak anjing leumpang dina tali

Janten ayeuna anjeun terang: entong tinggalkeun anjing anjeun nyalira di bumi sadidinten. Candak éta sanaos kanggo perjalanan panjang énjing-énjing atanapi nalika surup. Kuring yakin anjeunna bakal hatur nuhun 🙂.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.