Tali latihan

Leash latihan anjing

Tali latihan mangrupikeun unsur sanés anu urang ogé kedah caket pisan. Tapi sanaos sigana rada mendadak, leres éta mangrupikeun salah sahiji alat anu dipikaresep kusabab éta bakal ngawangun hubungan anu sanés lisan antara anu gaduh sareng piaraan na. Maka, anjeun ogé kedah merhatoskeun khusus pikeun unggal gerakan.

Tapi éta mangrupikeun hal anu bakal urang tingali engké sareng sapertos kitu, éta bakal ngabantosan urang pikeun ngartos sakedik fungsi dasar tina produk éta. Kalayan tali latihan urang pastikeun yén sato urang dijagaan salawasnaKituna, urang kedah salawasna milih anu pangsaéna pikeun aranjeunna.

Naon leash latihan anjing

Tujuan latihan anjing nyaéta pikeun ngadidik piaraan anjeun. Tapi éta ogé fokus kana ngendalikeun aranjeunna, utamina nalika anjeun jalan-jalan atanapi panginten nalika latihan. Maka, urang mendakan yén éta ngagaduhan pancing kanggo nahanna dina bagian kerah anjing teras bérés anu hadé di tungtung anu sanésna urang tiasa nyandak éta tanpa masalah.

Janten, sacara umum, urang tiasa nyarios éta panggunaan na difokuskeun ningkatkeun paripolah piaraan urang, ogé kasalametan.

Sabaraha lami kedah tali latihan?

Panjang tali latihan kedahna

Éta sanés patarosan anu tiasa urang jawab ku cara tumpul. Kunaon Nya, sabab sadayana bakal gumantung kana ukuran anjing khususna. Maksad abdi, pikeun ngamimitian anjeun kedah terang duanana beurat sareng ukuranana sareng bahkan jangkungna buluan anjeun. Ku cara kieu anjeun parantos tiasa kéngingkeun ideu anu diperyogikeun ku anjeunna, sabab henteu sadayana anjing sami, henteu dina pangukuran ogé dina watekna.

Kusabab kitu, kedah disebatkeun yén anjing kedah gerak sacara bébas tapi ogé, tinggalkeun kami kanyamanan, janten panjang minimum kedah sakitar 5 méter, anu disebut standar. Penting upami anjing anjeun leutik éta henteu ngaleuwihan panjang ieu sareng émut yén éta langkung sering janten langkung ipis. Sedengkeun yén upami anjingna sakitar 20 kilo, maka anjeun kedah tali anu langkung kandel sabab urang bakal peryogi langkung tahan tapi panjangna sakitar 3 méter cekap.

Balik ka anjing sedeng atanapi alit, urang terang yén aranjeunna condong langkung teu sabar, yén aranjeunna resep ngambeu sareng ulin dina unggal léngkah, janten langkung saé tarohan pikeun anjing anu lega. Sedengkeun anu narik teuing kana tali, éta langkung saé pikeun ngagemna ku langkung pondok. Sahingga ngajauhkeun jerk tertentu nalika urang cuek. Pikeun anjing anu langkung ageung, pikeun nyukcruk atanapi kanggo jalan-jalan di tempat anu langkung seueur, sanaos éta sanés anu paling merenah, anjeun tiasa nganggo tali anu langkung ti 20 méter anu panjangna langkung panjang.

Kumaha ngagunakeun tali latihan pikeun ngalatih anjing kami

Saperti dina sadaya tahapan kahirupan, latihan latihan ogé peryogi pedoman supados sato urang janten biasa.

  • heula, langkung saé éta nempatkeun tali dina tempat anu caket sapertos bumi urang sareng ngantep éta jalan sareng éta.
  • Entong narik kana éta, tapi langkung saé sato pikeun telepon anjeun kana telepon anjeun sareng nganggo tali anu tiasa janten akrab.
  • Sakali di luar, anjeun kedah ngabimbing anjeunna sepanjang waktos sahingga anjeunna ngalaksanakeun naon anu anjeun carioskeun, tapi nyingkahan tarikan anu kami sebatkeun.
  • Sadaya léngkah anu anjeunna lakukeun kalayan saé, anjeun kedah muji anjeunna, bari upami anjeunna nyentak atanapi ngalakukeun anu sanésna, kami bakal nyingkahan ngadeukeutan sareng memanjakan anjeunna dina waktos éta supados anjeunna ngartos yén aya anu henteu leres.
  • Nalika tali cangkéng na anjing tarik, nangtung sareng teraskeun nalika anjeun ningali éta langkung longgar.
  • Urang kedah mimitian leumpang ku tali anu pondok sareng upami piaraan urang henteu bray, maka urang tiasa ngaleupaskeun tali anu langkung sakedik. Mangrupikeun cara pikeun tetep ngendalikeun.
  • Upami anjing anjeun mimiti nyah kana tali, maka langkung saé éta buang aranjeunna ku jalan ngarobah jalan atanapi ngahurungkeunana. Anjeun bakal raos yén aya anu robih nalika anjeun ngadamel sikep éta.
  • Ganjaran anjeunna ku hadiah unggal-unggal anjeunna ngalakukeun hal anu saé sapertos leumpang di sisi urang sareng ngeureunkeunana tanpa hadiah nalika anjeunna narik tali, mangrupikeun poin anu paling seueur dilaksanakeun.

 Iraha urang kedah ngamimitian nganggo tali latihan?

Kumaha ngalatih anjing dina tali

Ieu ogé kajantenan dina kahirupan urang sahingga, dina kahirupan ingon-ingon, éta moal tiasa ditingalkeun. Kaleresan nyaéta gancang anjeun ngamimitian, langkung saé. Kusabab anjeun ogé bakal ningali hasil éta anu anjeun ngarepkeun sateuacanna. Janten, ku ieu kami nyarankeun anjeun yén upami anjeun gaduh anak anjing sareng sababaraha bulan, anjeun mimitian ku latihan.

Leres anjeun bakal ngalaksanakeunana di bumi, ngajantenkeun anjeunna wawuh kana talina, jsb. Tapi sakedik-sakedik, anjeun ogé bakal nerapkeun éta nalika anjeun aya di jalan sareng kana paréntah anu parantos kami sebatkeun sateuacanna. Anjeun peryogi seueur kasabaran, sababaraha hadiah atanapi hadiah sareng waktos kéngingkeunana. Tapi tetep, éta bakal langkung gampil tibatan upami anjeun ngamimitian nalika sato parantos déwasa.

Dimana mésér leash latihan anjing

Amazon

Salah sahiji titik anu paling positip tina Amazon nyaéta saatos anjeun ngalebetkeun halaman wéb na, anjeun tiasa terasrasakeun rupa-rupa kemungkinan. Ieu ngandung harti yén tali latihan sadayana bakal aya. Tina réngsé dina komposisina, dugi ka kirang langkung warna anu matak, béda-béda panjangna sareng tangtosna ogé harga anu béda. Éta hartosna anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng anjing anjeun.

Kiwoko

Anjeunna moal sono kana janjian na Kiwoko sabab éta ogé mangrupikeun toko anu nawiskeun kami sadayana anu urang peryogikeun pikeun piaraan urang. Dina hal ieu, anjeun bakal ngagaduhan tali anu pangsaéna, ti pangpendekna ka panjauh ngalangkungan karét atanapi gagangna. Saalam dunya sampurna pikeun ngalatih anjing urang ku cara anu langkung raoseun.

Kéngingkeun

Duanana tali nilon, anu salah sahiji anu paling umum, sareng anu kulitna diolesi, ogé bakal di Tíanimal. Tapi sanés kusabab rupa-rupa na disarankeun, tapi ogé kusabab anjeun bakal ngagaduhan aranjeunna dina warna anu béda sareng harga anu sangat terjangkau, diantarana biasana aya tawaran ganjil. Ayeuna waktuna pikeun ngamangpaatkeun éta!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.