Simbut Anjing Pangalusna Sadayana

Anjing nyumput dina lipatan simbut

Simbut anjing henteu ngan ukur ngalaksanakeun fungsina salaku pelindung sofa atawa sangkan ranjang sahabat urang warmer tur cozier, tapi maranéhna minuhan loba fungsi sejen, kayaning nyadiakeun kahaneutan, tapi ogé coolness sarta kanyamanan.

Sabab Penting pikeun terang, salian ti jinis simbut pikeun anjing, kumaha milih produk anu pangsaéna pikeun anjing urang.. Dinten ieu kami bakal ningali éta, sareng kami ogé bakal nyarioskeun ka anjeun produk pangsaéna anu anjeun kéngingkeun ti Amazon supados pilihan anjeun sampurna. Kusabab kami di dieu, na yén panas baris geura-giru ngawitan tighten, kami ogé nyarankeun artikel ieu sejenna ngeunaan Mats cooling pangalusna pikeun anjing.

Simbut pangalusna pikeun anjing

Pek tilu simbut pola lemes pisan

Teu aya ragu yén pak tilu simbut pikeun anjing ieu mangrupikeun salah sahiji produk anu paling berharga pikeun nutupan piaraan urang sareng ngajagi tina tiis. ti Amazon. Salian tiasa milih ukuran (S, M sareng L) anjeun ogé seueur pilihan pola, mana anu langkung imut, kalayan titik-titik warna-warni, tapak suku, gajah leutik. ukuran, anjeun tiasa pariksa comparator dina bagian gambar produk. Sareng, tangtosna, aranjeunna lemes sareng pikaresepeun anu seller ngabandingkeunana sareng soaking dina mandi susu haneut.

Simbut ambéh hileud teu lengket

Upami anjeun milarian simbut dimana rambut henteu lengket, ulah aya kasalahan: éta langkung hese tibatan naroskeun anjing anjeun nyandak roti anjeun di supermarkét di lantai handap. Panginten salah sahiji pilihan pangsaéna anu anjeun gaduh nyaéta dampal kasur ieu ogé tiasa dianggo salaku simbut (atawa rada quilt), kalayan sentuhan anu lembut., tapi nu bulu moal lengket jadi gampang. Ogé, éta tiasa dibersihkeun kalayan gampang ku kaén beueus.

Cooling blankets keur usum panas

Kami parantos nyarios dina waktos anu sanés ngeunaan simbut anu nyegerkeun, anu, hatur nuhun kana gél anu kalebet di jero, Ngidinan piaraan anjeun pikeun niiskeun dina usum panas. Ieu hususna dianjurkeun sabab anjeun bisa make eta duanana di luar jeung di jero, salian ti éta cools ku kontak awak (nyaéta, nalika sato ngagolér dina eta) sarta éta foldable, sahingga pisan gampang pikeun nyimpen.

simbut termal super haneut

Sareng urang nganggo simbut anu leres-leres sabalikna, sabab anu dilakukeun nyaéta ngagambarkeun panas awak pikeun ngajaga anjing (anu kedah alit dina hal ieu) hatur nuhun kana lambaran logam di jero, anu disarankeun khusus pikeun jalma-jalma. anjing beuki tiis. Anjeun ngan kudu nempatkeun eta di lantai atawa luhureun ranjang-Na. Sajaba ti éta, modél ieu bisa gampang dikumbah dina mesin cuci jeung cai tiis.

Mats Olfactory keur senang

Urang ogé geus dikaitkeun dina kasempetan séjén ngeunaan blankets olfactory, nu anjing Anjeun teu ngan bisa boga waktu nu sae sniffing., Tapi maranéhna ogé kacida dianjurkeun pikeun ngagentos stress, laksana pikiran jeung rasa bau na, tangtosna, kudu senang. Modél ieu hususna éndah, sareng éta ogé sayogi dina sababaraha warna. Operasina saderhana pisan, sabab anjeun ngan ukur kedah nempatkeun hadiah di antara untaian supados anjing anjeun milarian aranjeunna kalayan snout na.

Simbut dua méter gedé pikeun anjing

Simbut anjing ieu teu badag, éta gigantic: dua méter dina hiji sisi ku hiji satengah méter di sisi séjén. Sanajan sababaraha komentar nyebutkeun yén éta pisan ipis, sarta ku kituna teu bisa dipaké salaku ranjang, kabeneran aya nu loba batur nyorot touch pisan pikaresepeun, kawas boneka sato, kitu ogé yén éta pisan lemes. Sajaba ti éta, aya sababaraha kelir sadia pikeun anjeun milih hiji nu pangalusna cocog anjing Anjeun atawa imah anjeun: kulawu, pink, bulao atawa bodas.

Simbut leutik pisan lemes

Kusabab urang geus diajak ngobrol ngeunaan simbut badag, hayu urang masihan simbut leutik kawas ieu hiji buleud keprok: lemes, sadia dina sagala rupa kelir (krim, biru, jeung kulawu) jeung ukuran (teu ngan leutik, ku jalan), simbut ieu idéal pikeun pamakéan dina sofa, dina ranjang anjeun atanapi malah di lantai, sarta jadi haneut tur pikaresepeun nu piaraan anjeun pasti moal rék misahkeun ti eta sakedapan.

Jenis simbut anjing

Anak anjing dina simbut bodas

Aya seueur jinis simbut anjing, Masing-masing mibanda fungsi sorangan, ku kituna kadang bisa overwhelming mun milih pangalusna diantara jadi loba nawaran. Sateuacan masihan anjeun sababaraha tip pikeun ngalakukeunana, kami nunjukkeun anjeun sababaraha jinis:

Termal

Simbut termal, sakumaha namina nunjukkeun, mangrupikeun jinis mat anu ngamungkinkeun piaraan anjeun nahan panas awak. Sacara umum, aya dua jinis: anu dipanaskeun ku beurat sato sorangan sareng anu dilakukeun ku cara nyambungkeun kana arus, sapertos mat listrik. Milih hiji atawa lianna bakal gumantung sakitu legana on kumaha anjing anjeun. Lamun panas pisan, keur usum hadé hiji nu teu nyambung ka ayeuna atawa malah normal. Di sisi anu sanés, upami si miskin langsung tiis, panginten langkung saé mésér anjeunna listrik.

nyegerkeun

Dina antipodes tina simbut termal aya simbut cooling pikeun anjing, anu, sakumaha namina nunjukkeun, Aranjeunna nyadiakeun coolness sarta idéal pikeun usum panas. Biasana jinis simbut ieu sapertos jinis kasur anu dieusi gél anu niiskeun diri atanapi ku cara nempatkeun kana freezer. Éta hal pohara kapaké (jeung dina sababaraha kasus ampir wajib) pikeun maranéhanana breeds anjing nu boga waktu awon dina enas, kayaning huskies.

Blankets masihan anjing kahaneutan sarta kanyamanan

Tina buuk

Karpet bulu anu paling pikaresepeun pikeun kabaran, sabab didamel tina lawon anu katingalina sapertos kitu, bulu. Sababaraha anjing (sareng seueur manusa) resep ngaraosan sentuhan ieu (anu terang upami éta nyandak deui nalika aranjeunna anak anjing anu pikaresepeun bobo sareng indungna), kalawan nu tipe ieu blankets anu urutan poé.

plush

The simbut plush aranjeunna ogé boga touch pisan nice (kanyataanana, touch mangrupa salah sahiji hal anu bisa nangtukeun naha atawa henteu anjing Anjeun diaku simbut a), sanajan maranehna teu jadi kandel salaku bulu. Aranjeunna recognizable sabab, lamun noel aranjeunna ngalawan gandum, warna robah rada. Aranjeunna paling serbaguna dina daptar ieu, saprak, salian ti tilepan kacida alusna (nu bulu, sakumaha biasa, bulkier) aranjeunna cocog pikeun kalolobaan musim taun sarta di luhur éta maranéhna mibanda loba desain béda.

Olfaktorius

Sareng urang dipungkas ku rugs olfactory, nu blankets funniest pikeun anjing Anjeun. Fungsi ieu nyaéta anjing anjeun ngalatih rasa bau. Éta pisan gampang ngagunakeun, saprak anjeun ngan kudu nyumputkeun hadiah antara strips lawon ambéh piaraan anjeun, ngan mantuan ku irung-Na, manggihan aranjeunna sarta eats aranjeunna.

Kumaha carana milih simbut anjing anu paling cocog

Aya seueur jinis simbut, upami lemes sareng hampang, langkung saé

Ayeuna urang parantos ningali sababaraha jinis simbut pikeun anjing, hayu urang tingali sababaraha tips pikeun milih produk langkung pantes.

ngukur

Kabuktosan, pangukuran mangrupa salah sahiji hal munggaran tumut kana akun lamun hayang meuli simbut. Lamun badag teuing, anjing anjeun bakal leungit dina lawon sarta bisa jadi uncomfortable. Di sisi anu sanés, simbut anu alit teuing moal ngalaksanakeun fungsina, bahkan tiasa janten halangan.

Función

Sakali anjeun mutuskeun dina ukuran, waktos geus datang pikeun mikir ngeunaan naon kahayang anjeun hoyong simbut pikeun. Lamun keur usum panas, milih hiji simbut refreshing, salah sahiji jalma kalawan gél tiis. Lamun keur usum, a termal. Upami anjeun hoyong anjing ningkatkeun rasa bau, hiji olfactory. Sareng, upami anjeun hoyong anu serba-buleud, teu aya anu sapertos simbut anu mewah: aranjeunna lemes, super lucu sareng saé pikeun anu robek sareng anu ripped.

warna

Sigana konyol, tapi sakumaha anu diomongkeun ku indung kuring (anu henteu kantos ngijinkeun kuring milih sneakers Victoria bodas) hideung jeung bulao pisan lila-sangsara kelir... iwal mun boga anjing bodas. Terus di pikiran nu gumantung kana bulu na, bulu nu sato sheds, hal dilawan di jenis ieu wewengkon mana rests, bakal leuwih noticeable ngalawan lawon. Nya kitu, kokotor ogé condong jadi leuwih noticeable on kelir lampu.

Rasa anjing

tungtungna, Anjeun ogé kedah tumut kana raos anjing anjeun supados produkna resep sareng ngantepkeun anjeunna henteu langkung ditinggalkeun tibatan pai pir dina kontes pai apel. Jang ngalampahkeun ieu, kasampak di preferensi naon manehna boga dina blankets anjeunna geus dipaké jadi jauh, sarta lamun éta kahiji kalina, dimana anjeunna condong nempatkeun leuwih: dina simbut sofa, dina cadar, di lantai ...

dimana meuli simbut anjing

Simbut lemes pisan nyaman

jarami jutaan situs dimana anjeun tiasa mésér simbut anjing, Kusabab aranjeunna produk pisan mangpaat, sarta ampir kudu keur saha anu boga piaraan a (kanyataanna, anjeun malah bisa make blankets manusa). Ieu sababaraha:

  • En AmazonTanpa ragu, anjeun bakal manggihan rupa-rupa hébat blankets sakabeh rupa (refreshing, plush, bulu, badag, termal ...). Di luhur éta, aranjeunna gaduh harga anu saé pisan sareng, upami anjeun gaduh pilihan Perdana, anjeun bakal ngagaduhan simbut anjeun di bumi dina waktos anu lami.
  • Di sisi séjén, produk ieu ogé bisa kapanggih pisan gampang di toko piaraan saperti Kiwoko atawa TiendaSato. Hal anu saé ngeunaan toko-toko ieu nyaéta aranjeunna gaduh versi fisik, ku kituna anjeun tiasa pariksa upami simbut anu kami tingali dina internét lemes sapertos sigana.
  • Tungtungna, dina department store kawas El Corte Inglés anjeun ogé tiasa manggihan blankets, sanajan aya teu saloba rupa-rupa sakumaha di tempat séjén. Sanajan kitu, aranjeunna condong jadi sahiji kualitas luhur sarta kalawan desain pisan nice, jadi lamun keur mikir méré kado, aranjeunna kacida dianjurkeun tempat.

Kami ngarepkeun anjeun resep kana tulisan ieu ngeunaan simbut anjing sareng ngagampangkeun kahirupan nalika milih hiji pikeun anjing anjeun. Béjakeun ka kami, naha aya jinis simbut anu anjeun milarian? Naha anjeun pikir urang geus sono wae? Saur anjeun mana anu karesep anjing anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.