Jajan anjing: saréat ngeunah pikeun piaraan anjeun

Anjing nyapek saréat

Jajan anjing, saatos tuang, urang masihan piaraan urang unggal dinten, bagian anu biasa tina dietna, sanajan maranéhna teu ngan diwatesan pikeun masihan aranjeunna saeutik kabagjaan ti jaman ka jaman, tapi maranéhna mibanda kagunaan séjén nu bisa ngabantu urang ngaronjatkeun kabiasaan maranéhna malah nguatkeun hubungan urang jeung maranéhna.

Dina artikel ieu kami baris ngobrol ngeunaan snacks anjing pangalusna sadia dina kaca kawas Amazon, kitu ogé pamakéan béda urang tiasa masihan Ngaruwat ieu, naon dahareun manusa bisa dipaké salaku ganjaran jeung naon dahareun pernah kedah masihan aranjeunna. Sareng upami anjeun badé neraskeun jalur ieu, kami nyarankeun yén anjeun tingali dina tulisan ieu sanés tulang pangalusna pikeun anjing.

The snack pangalusna pikeun anjing

jajanan dental nu freshen napas

Teu aya anu langkung saé tibatan hudang isuk-isuk kalayan napas anjing anjeun dina ramo anjeun sabab anjeunna hoyong jalan-jalan. Camilan ieu pikeun anjing, sanaos henteu nyegah napas anjing anjeun tina bau sapertos anjing, aranjeunna nyegerkeun dugi ka sababaraha tingkat sareng ngantepkeun napas langkung seger. Dina naon waé, aranjeunna saé pikeun ngabersihan huntu, sabab ngurus gusi sareng miceun dugi ka 80% karang berkat bentukna. Produk ieu kanggo anjing sedeng ti 10 dugi ka 25 kilo, sanaos seueur deui anu sayogi.

jajanan lemes jeung nikmat

Vitakraft ngadamel sababaraha jajanan pikeun anjing sareng ucing anu aranjeunna resep. Dina hal ieu, aranjeunna pisan lemes dumasar-paté snacks, kalawan 72% daging, tanpa pewarna atawa antioksidan. Aranjeunna undoubtedly a delight sarta anjing jadi gélo jeung aranjeunna, najan anjeun kudu tetep dina pikiran nu ngan bisa masihan aranjeunna sababaraha poé gumantung kana beurat maranéhanana (maksimum 10 dina anjing 25 kilo). Éta ogé rada langkung mahal ti rata-rata, hal anu kedah dipertimbangkeun.

Salmon saréat lemes

Arquivet mangrupakeun salah sahiji merek ngarah dina dahareun alam pikeun sato nu ogé boga pilihan éksténsif snacks pikeun anjing sakabeh rupa. Ieu tulang ngawangun pisan lemes jeung alus, sarta bari ieu salmon-flavored, domba, sapi atawa hayam oge sadia. Anjeun oge bisa milih jumlah pakét supados kaluar leuwih on akun lamun anjing Anjeun eats aranjeunna pisan gancang.

Sapi jeung kéju kuadrat

Hiji deui pernak-pernik Vitakraft, waktos ieu kalawan tékstur loba harder daging sapi jeung boneka jeung kéju, tapi lamun teu yakin maranéhna boga hiji deui kalawan ati jeung kentang.. Sanaos rada langkung mahal tibatan rata-rata, kaleresan aranjeunna resep kana manisan merek ieu. Sajaba ti éta, maranéhna teu boga séréal, aditif atawa pengawet atawa gula jieunan sarta aranjeunna datangna dina kantong praktis kalawan segel airtight ku kituna anjeun bisa mawa eta madhab. Pariksa sabaraha potongan anjeun tiasa masihan anjeunna per poé nurutkeun beurat na.

tulang teuas badag

Upami anjing anjeun langkung seueur jajanan anu atos sareng anjeun hoyong masihan anjeunna zat, tulang ieu, ogé tina merek Arquivet, bakal pikaresepeun anjeunna: jam jeung jam mamah senang nu ogé bakal mantuan ngajaga huntu anjeun beresih jeung nyadiakeun Anjeun sareng kalsium. Anjeun tiasa mésér tulang nyalira atanapi dina bungkus 15, aranjeunna sadayana didamel tina ham sareng dirawat sacara alami.

Snacks pikeun anjing breed leutik

Trixie mangrupikeun merek sanés khusus pikeun piaraan anu dina kasempetan ieu nawiskeun toples plastik anu pinuh ku saréat anjing ngawangun jantung. Aranjeunna henteu lemes sareng henteu keras, sareng kusabab ukuranana anu alit, aranjeunna dirarancang khusus pikeun anjing breed anu langkung alit. Éta idéal pikeun latihan jeung rasa kawas hayam, salmon jeung domba.

snacks alam pikeun anjing

Nepi ka rengse, snack alam ti brand Edgar & Cooper, nu assures urang yen eta ngan ngagunakeun daging sapi, domba, kentang pikeun ngaganti cereals jeung apel jeung pir dina snacks ieu (anu ku jalan boga versi séjén hayam, antara séjén). Anjing resep éta sareng di luhur éta mangrupikeun produk anu komitmen pisan kana lingkungan, Henteu ngan kusabab bahan alam na, tapi ogé kusabab, contona, bungkusan dijieunna tina kertas.

Naha snacks anjing diperlukeun?

Anjing bodas ngadahar jajan

Dina tiori, Lamun anjing Anjeun nuturkeun diet saimbang jeung dahar cukup, snacks teu perlu. Nanging, sudut pandang ieu dugi ka pendekatan nutrisi, sabab jajanan tiasa gaduh kagunaan sanés ngan ukur masihan kabungahan ka anjing anjeun.

Contona, Panggunaan jajanan anu paling umum nyaéta pikeun ngalatih anjing urang atanapi ngabiasakeun anjeunna kana sababaraha kaayaan anu teu pikaresepeun. Ku cara kieu, biasa dianggo pikeun ngajantenkeun aranjeunna langkung tahan kana perjalanan ka dokter hewan, ngabiasakeun ngamandian aranjeunna atanapi bahkan nempatkeun kana leash atanapi ngajantenkeun aranjeunna lebet kana pamawa: terang yén dina tungtung prosés anu susah pikeun aranjeunna bakal aya hadiah ngabantosan aranjeunna tahan.

Idena nyaéta pikeun ngaganjar anjing anjeun unggal waktos anjeunna ngalakukeun anu leres. Dina rasa anu langkung positip, jajanan anjing ogé ngabantosan nguatkeun paripolah anu urang hoyong laksanakeun atanapi diulang, contona, upami urang ngalatih piaraan urang pikeun masihan paw atanapi nganggo pad. Unggal waktos anjeunna ngalakukeun eta, sarta anjeunna ngalakukeun eta ogé, anjeunna diganjar ku caresses, kecap alus tur Ngaruwat.

Najan kitu, ulah nyiksa saréat ieu, sabab bisa ngabalukarkeun gain beurat, sanajan aya salawasna pilihan healthier ti batur.

Aya snacks manusa pikeun anjing?

snacks anjing dipaké pikeun ngalatih aranjeunna

Aya kadaharan manusa nu bisa didahar ku anjing jeung nu bisa diinterpretasi salaku saréat, sanajan urang ogé kudu ati-ati jeung kadaharan anu teu kudu dibikeun ka aranjeunna dina resiko nyieun eta ngarasa goréng atawa malah parah.

ku sabab kitu, Di antara kadaharan manusa anu urang tiasa masihan anjing urang, najan sok dina jumlah anu sedeng pisan, urang mendakan:

  • Wortel, nu ogé mibanda vitamin sarta mantuan aranjeunna ngajaga karang di bay.
  • apel, nu ogé nyadiakeun vitamin A, sanajan urang kudu mastikeun yén maranéhna teu ruksak atawa urang teu ngahaja bisa racun eta.
  • Jagong beledug, sakumaha anu kasebut, tanpa mentega, uyah atawa gula.
  • Pescado sapertos salmon, udang atanapi tuna, sanaos anjeun kedah masak heula, sabab lauk atah tiasa nyababkeun anjeun gering
  • Carne kayaning hayam atawa turki, lean atawa asak. Éta ogé tiasa tuang daging babi, tapi dina jumlah anu sakedik, sabab ngandung seueur gajih sareng hese dicerna.
  • nu susu kayaning kéju atawa susu ogé bisa jadi snack pikeun anjing, sanajan dina jumlah leutik pisan. Ogé, upami anjing anjeun alérgi kana laktosa, ulah masihan anjeunna atanapi éta bakal ngajantenkeun anjeunna gering.

Naon anu teu tiasa didahar anjing?

Ulah nyiksa snacks pikeun anjing

Aya seueur tuangeun manusa anu sigana sapertos jajanan pikeun anjing, sareng teu aya anu langkung jauh tina bebeneran: pangan ieu bisa ngalakukeun loba ngarugikeun komo parah, nu anjeun malah teu mikir masihan aranjeunna:

  • coklat atawa kopi, sareng naon waé anu ngandung kafein. Aranjeunna toksik pikeun anjing-anjing miskin, aranjeunna karasa pikareueuseun sareng tiasa maéhan aranjeunna, salian nyababkeun utah sareng diare.
  • Kacangan. Sanaos anu ngabahayakeun nyaéta kacang macadamia, éta kacang tiasa nyababkeun anjing kacekék.
  • Frutas Sapertos anggur, buah jeruk, alpukat atanapi kalapa henteu pikaresepeun pikeun aranjeunna sareng tiasa nyababkeun utah sareng diare.
  • La kayu manis éta ogé ngandung zat anu henteu saé pikeun aranjeunna, khususna dina jumlah anu ageung.
  • bawang bodas, bawang bodas sarta pangan patali ogé ngandung zat anu toksik pikeun piaraan Anjeun.
  • Tungtungna, sakumaha geus kami ngomong, lamun bade masihan daging atawa lauk kudu asak ambéh maranéhanana ngarasa alus, disebutkeun baktéri hadir dina pangan atah ieu pisan ngabahayakeun pikeun aranjeunna.

Dimana meuli snack anjing

A anjing gigireun snack dina taneuh

Aya seueur tempat anu béda dimana anjeun tiasa mésér pangobatan anjing., sanajan kualitas ieu bakal rada béda. Salaku conto:

  • En Amazon Anjeun bakal manggihan rupa-rupa snacks ti merek pangalusna. Sajaba ti éta, Anjeun bisa meuli eta dina bungkusan atawa dina dasar ngulang pikeun harga nu leuwih murah. Raksasa internét ogé dipikanyaho pikeun mawa pameseran anjeun ka bumi dina waktos anu lami.
  • En balanja online sapertos TiendaAnimal atanapi Kiwoko anjeun bakal mendakan ngan ukur merek anu pangsaéna, sajaba, upami anjeun angkat ka versi fisik salah sahiji tokona, juru tulisna tiasa ngabantosan anjeun milih anu paling dipikaresep ku anjing anjeun, ogé ningali naon pilihan eta boga lamun, contona, boga alergi nanaon.
  • En permukaan gedé kawas Mercadona atanapi Carrefour anjeun ogé tiasa manggihan rupa-rupa snacks pikeun anjing. Sanaos kirang variasina, khususna ngeunaan jajanan anu langkung alami, aranjeunna nyaman sabab urang tiasa nampi sababaraha nalika balanja mingguan, contona.

Jajan anjing sanés ngan ukur saréat pikeun ngajantenkeun anjing urang bagja dina waktosna, tapi ogé ngabantosan upami urang ngalatih éta. Béjakeun ka kami, naha anjeun masihan seueur jajan ka piaraan anjeun? Naon paporit anjeun? Naha anjeun pikir éta langkung saé milih solusi industri atanapi anu langkung alami?

sumber: medicalnewstoday


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.