Sparring dina dogfighting sareng kumaha ngalawan éta

Sparring dina dogfights

Gelut antara anjing hanjakalna, aranjeunna bisnis anu lumayan pikeun anu bogana. Aranjeunna ngalatih anjing pikeun janten juara sareng rutinitas anu beurat. Éta mangrupikeun kagiatan anu haram pisan, tapi di sagigireun éta mangrupikeun hal anu kejem pisan.

Di Spanyol, sapertos di Itali sareng Perancis, ieu mangrupikeun bisnis rahasia anu tiasa mindahkeun jutaan jutaan, bahkan di nagara-nagara Amérika Latin, éta ogé kagiatan anu lumayan. Kitu ogé, ieu mangrupikeun bisnis anu caket hubunganana sareng perdagangan sato, perdagangan senjata, narkoba sareng ogé penyelundupan.

Harti sparring

ieu mangrupikeun bisnis rahasia anu tiasa mindahkeun jutaan jutaan

Kusabab ciri fisik sareng morfologis, seuseueurna anjing ieu otot, atlit jeung kuat.

Kalayan hiji ngegel ti anjing ieu, aranjeunna tiasa ngonci lengkep rahang sareng henteu sanggup ngaleupaskeun mangsa na. Ieu diantarana fitur utama yén anu dipikahoyong hoyong di anjingna, pikeun bet ka aranjeunna dina gelut anu aranjeunna laksanakeun sacara haram.

Pajoang anjing parantos ngakar dina budaya anu bénten, ogé sababaraha jinis penduduk sababaraha taun. Tradisi anu teu masuk akal jeung kejem anu masih dilaksanakeun sacara haram di seueur nagara di dunya. Gelut anu teras-terasan pikeun nyingkahan gelut ieu, mangrupikeun hal anu teu aya tungtungna.

Supados gelut anjing tiasa lumangsung, perlu éta anjing dilatih sacara fisik sareng sacara psikologis, sahingga ku cara ieu langkung kuat sareng tiasa nunjukkeun sikep anu anjeun pikahoyong. Penting pikeun dicatet yén dina jenis latihan ieu, pamilik nyiksa ku cara mencétan, ngagorowok, ngadorong, sareng dina kaseueuran kasus nganggo narkoba.

Tujuan tina latihan sapertos kieu nyaéta anjing tiasa tiasa benci sareng dunya anu hoyong maéhan naon waé anu gerakKu alatan éta, anjing-anjing ieu katingali ngan ukur salaku pakakas pikeun anu bogana kéngingkeun artos.

Ieu kaayaan lengkep pikaresepeun anu henteu kedah anjing.

Éta kabuktian yén sagalana prosedur ieu dilakukeun pikeun tujuan kauanganKusabab ieu teu nguntungkeun pikeun jalma pikeun ngagunakeun cara ieu, kusabab pikasieuneunana teuing pikeun anjing haram, sareng di dieu dianggo sparring.

Sparring teu aya lian ti anggo anjing ngalatih anjing janten bajoang.

anjing dipaké dina sparring

Kaseueuran anjing anu dianggo sparring, parantos dipaling ti panyumputan sato, ogé pusat resepsi, tapi aya ogé anu néwak anjing anu aya di jalan. Kusabab ieu pulisi nunjukkeun pentingna nyingkahan piaraan anu teu diawaskeun.

Pangaruh pikeun anjing sparred tiasa pikasieuneun ogé karasa. Dina kaseueuran kasus, anjing-anjing ieu anu dianggo sparring datang leungit hirup anjeun.

Kumaha carana merangan sparring dina gelut anjing?

Alternatif anu pangsaéna anu tiasa dicandak pikeun tiasa nyobian nyingkahan panyalahgunaan sparring, nyaéta ngadamel a keluhan ngeunaan nyiksa sato. Pikeun tiasa ngalakukeun éta, perlu indit ka pulisi anu aya di patempatan.

Anu paling umum nyaéta adu anjing di tempat éta enggoning atanapi daérah industri, anu ditingalkeun sareng diasingkeun di daérah mana waé anu dicicingan, sareng dimana jalma biasana pendak dina akhir minggu sareng ogé dina liburan, pikeun taruhan dina gelut-gelut clandestine ieu.

Upami iraha waé anjeun ningali anjing anu cilaka atanapi gaduh tingkah laku anu siga anu curiga, perlu ngahubungi aparat sareng hindaran ngalakukeun campur tangan nyalira. Penting pikeun perang babarengan, pikeun ngajadikeun dunya bébas tina dogfighting salamina.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.