The Zeal of Bitches

 

Seueur jalma, sareng anu kedahna mah kalebet diri, aranjeunna langkung resep gaduh bikang ka lalaki. Mungkin kusabab aya pamanggih yén awéwé langkung sopan, langkung tenang sareng gampang dididik tibatan lalaki, sanaos ogé kedah diperhatoskeun yén sareng anjing awéwé, urang gaduh panas, sareng sadayana prosés ieu dibutuhkeun. Penting pikeun dicatet yén panas mimiti bitches lumangsung antara 6 sareng 10 bulan umur, dina breed pangleutikna, sedengkeun dina breed ageung éta ngan ukur tiasa lumangsung 24 bulan.

Upami anjeun gaduh anjing anu langkung ageung atanapi kirang, sareng anjeun parantos mimiti perhatoskeun éta panas munggaranPenting pikeun anjeun nyerat tanggalna, kusabab ku cara ieu anjeun bakal terang iraha panas salajengna bakal muncul sareng anjeun bakal tiasa nyandak tindakan pencegahan anu diperlukeun. Sato, khususna dina bitches, panasna biasana angger.

Tapi kumaha terang upami anjing anjeun dina panas? Mimiti, anjeun bakal ngamimitian nyatet yén sato agrésip ka anjing, mimitina awéwé henteu nampi jalu, éta ngan ukur dilakukeun dina jangka waktu anu katelah estrus, anu dimimitian sapuluh dinten saatos ngamimitian panas. Salaku tambahan kana perdarahan, anjeun panginten aya perhatosan anjing anjeun bénten: anjeunna tiasa mimiti ngijih sering sareng dimana waé, anjeunna tiasa langkung gugup sareng hiperaktif.

Sacara fisik vulva anjeun bakal ningkat dina ukuran, katingali ngabareuhan sareng perdarahan anu parantos kami sebatkeun bakal muncul. Penting pikeun anjeun terang yén perdarahanna henteu sami sareng manusa, éta ngan ukur sababaraha tetes getih. Sacara umum ieu mangrupikeun gejala anu paling umum dina kaayaan panas, sanaos sakapeung utah, muriang, pangaluaran konéng tina bijil tiasa kajantenan, janten anjeun kedah didatangan dokter hewan anjeun kumargi éta mangrupikeun hal anu teu normal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   daniela abigail saenz noda cenahna

    hatur nuhun pikeun abisarme ayeuna kuring langkung tenang sareng anjing kuring sareng kuring bakal tiasa damai sareng katenangan.

  2.   aya solis cenahna

    Wilujeng siang anjing abdi anu kadua kalina anjeun janten panas, janten kamari sareng dinten ayeuna kuring utah énjing-énjing anjeunna utah isuk-isuk kusabab kuring bébéja ka dokter tapi anjeunna nyarios yén éta normal dina panas? Éta normal?