Sup homemade kanggo anjing


Ayeuna, seueur jalma nyerah kabiasaan ngan ukur nyoco sasatoan na. Sareng éta sapertos urang manusa bosen teras-terasan tuang hal anu sami, anjing ogé. Kusabab kitu éta disarankan pikeun masihan aranjeunna a Nyoco macem-macem, anu diwangun ku tuangeun sareng jinis kadaharan kentel anu sanés, atanapi naha henteu?, sup buatan sanés anu disiapkeun ku nyalira.

Sup ieu, salaku tambahan pikeun cukup ngandung gisi, bakal nyayogikeun sobat anu satia ka gizi anu dipikabutuh pikeun awakna pikeun jalan anu leres sareng supados tetep awet sareng tuang. Sanaos anjing urang sok resep katuangan padet, boh anu dipésér atanapi didamel di bumi, sakapeung aranjeunna kedahna tuang produk lemes, boh kusabab masalah kaséhatan, kurang huntu, atanapi gangguan sanés anu ngahalangan anjeun tina mamah.

Para ngadamel sup lezat pikeun sato alit anjeunAnjeun kedah ngalebetkeun tuangeun anu séhat anu cocog pikeun aranjeunna, éta pikeun alesan ieu kami nyarankeun produk sapertos daging ramping naon waé, sayuran sapertos waluh, wortel sareng kentang. Émut yén anjeun henteu kedah nambihan jinis bumbu, sapertos bawang daun atanapi bawang bodas, sabab éta tiasa ngabahayakeun kaséhatan sato anjeun. Sabalikna anjeun tiasa nambihan sakedik oat, beas atanapi tepung jagung.

Sakali sadaya bahan ieu parantos asak leres, penting anjeun nyampur pikeun masihan konsistén anu langkung pikaresepeun pikeun sato alit anjeun. Ku cara kieu, anjeun bakal kéngingkeun dahareun anu gizi sareng séhat pisan pikeun masihan ka anjing anjeun, dina waktos-waktos éta hésé pikeun anjeunna pikeun mamah. Émut yén sup buatan ieu, anjeun kedahna nyarap sakedikna langkung haneut tibatan suhu kamar, tapi henteu panas pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fernando Mora Parada cenahna

    Hatur nuhun pisan Mundo Perros kanggo naséhat pikeun anu buluan urang.

  2.   Karen cenahna

    Hapunten dina soups anu dijieun pikeun puppies anjeun tiasa nempatkeun uyah saeutik