Tuang anjing: kami nyarioskeun sadayana

Anjing peryogi susukan numutkeun kabutuhanna

Tuang anjing gaduh langkung seueur remuk tibatan anu soca soca. Barina ogé, éta mangrupikeun salah sahiji objék dasar anu anjing anjeun bakal anggo sahenteuna dua atanapi tilu kali sapoé, janten penting pisan pikeun milih anu cocog sareng anjeunna sareng ngagunakeunana kalayan gampang.

Kusabab kitu kami parantos nyiapkeun tulisan ieu ku pangumpingan anjing pangsaéna anu tiasa anjeun mendakan di Amazon., salian ti ngawartosan anjeun kumaha milih anu paling cocog sareng anjing anjeun atanapi anjeun atanapi bahan atanapi jinis naon anu pangsaéna, diantara seueur hal-hal sanés. Salaku tambahan, urang ogé nyarankeun artikel ieu patali éta manggihan feeder anjing paling aslina.

The feeder pangalusna pikeun anjing

Feeder anti-soak kalayan labirin

Upami anjing anjeun hariwang pisan kana tuangeun, anjeun resep mangkok anti ngeusian anu nyingkahan résiko torsi lambung (urang engke nyarios deui engké). Modél ieu didamel tina plastik sareng, sajaba sababaraha warna, éta pikaresepeun pisan sabab henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun milih kapasitas, tapi ogé modél labirin anu béda.

Ngaliwatan desain saderhana ieu, feeder mastikeun yén sato henteu tuang pisan (Éta bakal dugi ka sapuluh kali deui kanggo tuang tuangeun). Pendapat satuju yén éta sigana tiasa dianggo, khususna sareng anjing breed ageung, sanaos aya anu ngawadul yén sesah dibersihkeun ku panangan.

Atur tina dua feeder aluminium

Amazon Basics nawarkeun set ieu pikaresepeun dua mangkok aluminium. Henteu ngan aranjeunna luar biasa kuat, sahingga sampurna pikeun anjing paling sélulér, tapi éta ogé kalebet dasar karét supados henteu tiasa dipindahkeun kalayan gampang. Tambih Deui, anjeun tiasa nyimpen kana mesin cuci piring sareng éta moal keyeng. Hiji-hijina hal anu goréng nyaéta anjeun henteu tiasa milih kapasitas, masing-masing tiasa nahan 900 gram tuangeun.

Tuang tuang sareng labirin

Ieu feeder sanésna sareng desain labirin bakal ngamungkinkeun anjing anjeun tuang kirang gancang hatur nuhun kana desainna, anu dijerona aya rangkay koridor dibatesan ku jangkungna palastik. Anu ieu ogé ngagaduhan warna anu saé sareng desain anu béda (nalika anjing anjeun diajar desain ku haté, anjeun pasti kudu ngagabungkeun sareng anu sanés), salian ti éta, gumantung kana ukuran anjing.

Pabrikan nyarankeun yén penting pisan, upami anjing ngarusak éta, anjeun langsung ngagentossabab anjeun tiasa résiko sesek.

Tuang tuang sareng mat

Feeder Ieu pisan, pikaresepeun, sareng pilihan anu saé kanggo diperhatoskeun upami anjeun hoyong gaduh lantai anu bersihKusabab éta nyertakeun mat, anjeun langkung resep mangkok logam, sabab éta bahan anu didamelna, sareng upami anjeun hoyong ngagaduhan kamampuan pikeun ngalambatkeun anjing anjeun nalika anjeunna tuang, kusabab éta ngagaduhan desain anti fogging. Salaku tambahan, anjeun tiasa milih kapasitas, sayogi dina dua ukuran, M sareng L.

Feeder otomatis pikeun ucing sareng anjing

Ieu téh mangrupa pilihan langkung mahal Diantara sadayana anu bakal urang bahas dinten ayeuna, tapi disarankeun pisan pikeun anu nyéépkeun waktos di bumi atanapi anu hoyong ngendalikeun beurat tuangeunana, contona. Dispenser ieu tiasa dianggo pikeun anjing sareng ucing, éta tiasa program hiji dugi ka opat porsi sadinten sareng ngagaduhan fungsi anu hébat pisan, salaku conto, anjeun tiasa ngarékam sora anjeun pikeun nyebut piaraan anjeun tuang. Kapasitasna aya tujuh liter.

Mangkuk keramik pikeun anjing

Kami henteu hoyong hilap mangkok keramik anu ditujukeun pikeun anjing, anu modél ieu ti mérek Jerman Trixie disarankeun pisan. Éta cocog pisan pikeun anjing alérgi sareng diubaran ku lapisan hérang anu aman anu ogé ngajadikeun éta gampang pisan dibersihkeun. Modél ieu ngagaduhan tilu kapasitas anu béda (0,3, 0,8 sareng 1,4 liter) sareng sababaraha desain sareng warna pikeun dipilih.

Eupan non-slip

Sareng urang béréskeun sareng feeder ganda praktis sareng mat, sampurna supados piaraan urang henteu ngantepkeun urang taneuh anu diwangun ku rubah. Mangkok didamel tina stainless steel, aranjeunna lebet kana karpét sareng gampang pisan diberesihan. Anjeun tiasa nempatkeun garing, tuang baseuh, cai, susu ... Unggal tuang ngagaduhan kapasitas sakitar 200 ml.

Jenis mangkok anjing

Mangkok logam anu paling tahan

Aya seueur seueur jinis feeder anjing, sareng masing-masing tiasa diarahkeun ka jinis anjing anu béda. Salajengna urang bakal nyarios sareng anjeun henteu ngan ukur ngeunaan tipena béda, tapi ngeunaan kumaha jalanna, atanapi henteu, gumantung kana jinis anjing anu dituju.

Plástico

Mangkok plastik pasti aya mangkuk anjing anu pang populerna, sigana berkat harga sareng daya tahan (henteu kaéléhkeun) na. Tapi, aranjeunna nampilkeun sababaraha masalah, sabab anjing anu resep ngegel sareng ngagorok tiasa ngarusak mangkok. Bakteri tiasa tumuh dina goresan, pamustunganana ngajantenkeun mangkok najis sareng teu aman pikeun piaraan anjeun.

Salaku tambahan, janten pisan lampu, mangkok plastik ogé masalah pikeun anjing anu dipindahkeun pisansabab aranjeunna tiasa ngagulingkeun na ngajantenkeun tuangeun murag.

Beungeut

Mangkok keramik, tepatna, mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anjing anu langkung ngalih (Sanaos henteu ngalangkungan laut, sabab upami anjing anjeun angin puyuh éta tiasa ngabobol) kusabab beuratna langkung beurat sareng biayana langkung kirang pikeun mindahkeun éta. Mésér ku keramik anu diubaran ku lapisan insulasi, kumargi éta mangrupikeun bahan anu poros pisan dimana koloni baktéri ogé tiasa nampung. Ku alatan éta, lamun mangkukna peupeus anjeun kedah tuang langsung.

Fitur keramik anu sanés nyaéta nyaéta henteu nyababkeun réaksi dina anjing. anu kakurangan tina sagala jinis alergi kana bahan séjén.

Diangkat feeder henteu disarankeun pisan

logam

Pang feeder logam pisan praktis sareng pilihan anu dipikaresep pikeun seueur jalma, Kusabab éta tahan pisan, anu idéal pikeun anjing anu paling obah, beurat, sareng, sajaba ti éta, kalolobaanana kalebet suku karét ngarah teu tiasa gerak kalayan gampang. Salaku tambahan, kusabab bahan anu didamelna, éta gampang pisan diberesihan sareng disinféksi.

Najan kitu, aranjeunna rada ribut nalika anjing tuang atanapi urang nempatkeun tuangeunana, janten upami anjeun teu resep sora banter ieu panginten sanés pilihan anu pangsaéna.

Anti kabut

Upami anjing anjeun kaleresan sareng gaduh Sering nyeri beuteung tina tuangeun teuing, mangkok anu henteu fogging tiasa janten solusina. Mangkok ieu henteu ngan ukur ngabijilkeun anjing pikeun tuang langkung laun, tapi ogé ngajantenkeun anjeunna mikir, sabab éta diwangun ku sajenis labirin anu ti éta anjing kedah kéngingkeun tuangeunana.

Otomatis

Dispenser tuangeun anjing otomatis henteu diragukeun anu paling merenah pikeun anu gaduh sakedik waktos kanggo anjing sareng anjingna, Kusabab éta jawab ngeusian mangkok ku dahareun sacara otomatis. Anjeun ngan kedah ngeusian deui ku tuang énggal ti jaman ka jaman. Kaseueuran ngantep anjeun milih sabaraha sering sareng sabaraha kali sadinten éta bakal diaktipkeun.

Kontroversi feeder naék

Mangkukna sareng tuangeun

Pastina, Diantara jenis feeder anu kakarék dikaitkeun, anjeun sono kana anu sanésna: feeder anu diangkat. Alesan urang henteu ngalebetkeun aranjeunna saderhana, aranjeunna bahaya pikeun anjing-anjing anu tiasa ngalaman torsi lambung.

Torsi lambung mangrupikeun panyakit akut anu kedah diubaran gancang-gancang. Hal ieu disababkeun ku anjing nyalira nalika anjeunna tuang kalayan seueur kahoyongan, anu nyeupan seueur tuangeun sareng gas, anu nyababkeun kaluarna burih nutup, nyababkeun kembung sareng shock, anu tiasa ngakibatkeun maot.

Sanaos dina awal mangkok anu diangkat disarankeun pikeun anjing-anjing anu rawan sindrom ieu sabab disangka ngirupan kirang hawa nalika tuang, panilitian anyar nunjukkeun yén kanyataanna, éta tibalik, sareng panggunaan jenis feeder ieu tiasa nyababkeun torsi lambung (urang kedah henteu mopohokeun yén sato "dirancang" pikeun didahar sirahna di lantai).

Kumaha carana milih mangkok

Anjing leutik henteu kedah mangkok ageung pisan

Ayeuna urang parantos ningali sababaraha jinis mangkok, urang bade pokus kana naon anu tiasa urang pilih pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anjing urang sareng yén anjeunna tuang kalayan saé pisan.

Tipo

Kami moal ngalegaan deui, singgetna, pilih mangkok plastik upami anjeun hoyong anu murah, keramik pikeun anjing anu ngagaduhan alergi atanapi logam upami anjeun hoyong anu tahan pisan. Dispenser otomatis gunana upami anjeun teu waspada pikeun tuang anjing anjeun atanapi anjeun henteu betah di bumi. Ati-ati tina mangkok anu diangkat, anu tiasa nyababkeun torsi lambung.

luhur

Kami parantos nyarios éta, anjing (sareng sato anu sanés) biasa sareng dirarancang ku alam pikeun tuang kalayan sirahna tina taneuh. Nanging, aya kaayaan dimana anjeun tiasa milih mangkok anu diangkat upami anjing anjeun ngagaduhan masalah beuheung, pinggul atanapi punggung. Nanging, wajib anjeun nyarios ka dokter hewan anjeun heula.

kapasitas

tungtungna, kapasitas ogé hal anu kedah diperhatoskeun. Jelas, upami anjing anjeun leutik, feeder leutik bakal ngalakukeun, sedengkeun upami éta langkung ageung, anjeun peryogi anu langkung seueur kapasitas. Pitunjuk diri ku jumlah tuangeun anu anjeun kedah pasihkeun unggal waktos kanggo tangtukeun kapasitasna.

Dimana mésér feeder anjing

Emang anjeun tiasa mendakan tuang anjing sacara praktis dimana-manaSanaos upami anjeun peryogi anu langkung spésifik, henteu ngan situs mana waé anu bakal dianggo pikeun anjeun. Contona:

  • Amazon Éta dimana anjeun bakal mendakan macem-macem feeder kanggo anjing, sajaba ti éta, aya sadaya jinis sareng diadaptasi kana kabutuhan duanana anjeun sareng anjing anjeun.
  • Sedengkeun di balanja online sato sapertos TiendaAnimal atanapi Kiwoko anjeun moal mendakan seueur rupa-rupa. Nanging, aranjeunna ngagaduhan pilihan anu pikaresepeun, khususna dina wéb, sanaos upami anjing anjeun ngagaduhan kabutuhan khusus langkung saé konsultasi ka toko fisik.
  • tungtungna, sadayana permukaan ageung anu ngagaduhan bagian kanggo ingon-ingon (sapertos Carrefour, Leroy Merlin…) anjeun bakal ngagaduhan mangkok kanggo anjing. Nanging, aranjeunna henteu dibédakeun ku gaduh seueur modél, sanaos tiasa buru-buru.

Tuang anjing gaduh langkung remah tibatan sigana, sabab upami urang hoyong tuang anjing urang ogé urang kedah tumut kana naon anu diperyogikeun. Béjakeun ka kami, naon anu nyéépkeun anjing anjeun? Naha anjeun nyarankeun khususna? Naha saur anjeun kami parantos ningalkeun hal anu kedah diperhatoskeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.