Tahap kakandungan

Dina tahap awal éta tiasa rada sesah pikeun didiagnosis reuneuh tina jalang anjeun. Mangsa kehamilan tiasa janten salapan minggu, dina sababaraha kasus anak anjing tiasa dilahirkeun sakedap sateuacanna.

Tahap-tahap kakandungan anu bénten-bénten tiasa sami sareng anu di lalarikeun ku manusa. Salami waktosna, kabutuhan nutrisi bakal robih sareng gerakanna moal langkung lincah sapertos sateuacanna, sapertos awéwé anu aranjeunna kedah latihan, sapertos leumpang, tapi ieu kedah lambat sareng nyandak istirahat anu diperyogikeun.

Mangsa kehamilan jalang tiasa dibagi kana opat tahapan:
Fase kahiji: Éta salami tilu minggu sareng anjing henteu ngagaduhan gejala kakandungan na. Anjeunna capé sareng henteu lapar.

Tahap kadua: ti minggu kaopat dugi ka genep. Anjeun perhatoskeun kanaékan beurat. Puting bakal tumuh ageung tibatan normal.

Tahap katilu: tumuhna beuteung anjeun janten atra. Produksi susu dimimitian. Fase na dugi ka minggu kasalapan, nalika pangiriman caket.

Tahap kaopat: dina fase ieu teh anjing bikang Anjeunna bakal guligah sareng bakal milarian tempat anu sepi dimana anjeunna tiasa ngalahirkeun. Pikeun milarian terang iraha waktosna ngalahirkeun, anjeun kedah ngukur suhunya sareng ningali kumaha turunna sacara signifikan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   josefina cenahna

    Kumaha ngamandian anjing abdi hamil mangrupikeun hal anu goréng tapi kuring sieun menyakiti anjeunna, kuring tiasa nyandak anjeunna ka dokter hewan, dimana aranjeunna ngamandian anjeunna sareng produk anti tikét moal mangaruhan orokna?

  2.   aileen cenahna

    Hola
    Kuring gaduh patarosan naha anjing anjeun ngalaman aborsi spontan, beuteungna teras-terasan tumuh dugi ka waktos kehamilan atanapi naon anu kajantenan nalika anjeunna ngalaman aborsi spontan?
    Gracias

  3.   Rocha cenahna

    Abdi hariwang kumargi anjing abdi yuswa sabulan sareng saminggu sareng beuteungna henteu tumuh

bool (leres)