Tanjakan anjing

Tanjakan anjing

Tanjakan anjing mangrupikeun pelengkap anu sampurna pikeun piaraan urang. Sakumaha urang bayangkeun, éta bakal janten cara anu langkung gampang nalika naék atanapi turun ti tempat-tempat anu tangtu. Daripada ngaluncatan, urang badé ngajagi tulang sareng kaséhatan anjeun langkung seueur, janten anjeun moal hilap ideu sapertos kieu.

Urang bakal pendak sapotong anu datar sareng tiasa di béréskeun dina logam ogé kai atanapi bahkan plastik. Tapi sadayana bakal ngalakukeun fungsi ngabantosan anjing urang pikeun ngakses tempat anu sakedik langkung luhur. Ieu waktuna bet dina pitulung anu khusus sapertos kieu!

Tanjakan pangalusna pikeun anjing

Di handap ieu anjeun ngagaduhan pilihan tanjakan anu paling saé pikeun anjing pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngahémat beuli ku nawaran ieu:

Naha Nganggo Tanjakan Anjing Anu Merenah

Dachshund breed

Kusabab éta ngabantuan pisan pikeun aranjeunna. Pikeun anak anjing sabab urang bakal nyegah aranjeunna tina usaha hébat nalika naék kana permukaan sapertos sofa. Kusabab pikeun aranjeunna éta tugas rada rumit, atanapi nalika aranjeunna kedah ngakses sababaraha léngkah. Tapi di sisi anu sanésna, langkung saé nganggo tanjakan anjing nalika éta langkung sepuh. Kusabab ku cara ieu urang bakal ngirangan waktos aranjeunna kedah ngaluncat ti hiji sisi ka sisi anu sanés.

Naon anu bakal urang kahontal ku éta? Cegah awak anjeun sangsara sareng nyeri henteu diaktipkeun dina parobihan kahiji. Seueur sato anu kaserang panyakit rematik dumasar kana waktos, janten upami ieu kaayaan, tanjakan bakal janten salah sahiji bantosan hébat anu anjeun tiasa gaduh. Sendi tiasa sangsara langkung seueur tibatan diperyogikeun ku gerakan-gerakan tertentu anu dilakukeun ku ingon-ingon, janten waktosna bet dina kanyamanan. Sanés panginten?

Kaunggulan ngagunakeun tanjakan anjing

Kaunggulan ngagunakeun tanjakan anjing

  • Nyingkahan leunca: Kusabab urang parantos terang yén nalika anjing kami ngalakukeun sababaraha luncat, éta tiasa akurat sareng ragrag deui kana taneuh. Janten dina hal ieu, tanjakan anjing bakal nyingkahan sadaya masalah ieu.
  • Aranjeunna bakal tiasa angkat atanapi turun ka tempat anu langkung luhur: Upami anjing anjeun leutik pisan atanapi panginten lami pisan, bakal hésé pikeun anjeunna naék kana sofa atanapi bahkan dina ranjang. Ku alatan éta, pitulung tambahan moal nganyenyeri.
  • Anjeun moal kedah nahanana: Upami unggal-unggal anjeunna hoyong naék kana sofa anjeun kedah nyandak anjeunna dina panangan anjeun, ku tanjakan éta moal deui diperyogikeun. Janten ogé masihan anjing langkung kabébasan.
  • Éta bakal nyingkahan nyeri tonggong: Sadayana terang yén aya sababaraha anakan anjing anu condong ngagaduhan masalah deui, ogé masalah tulang atanapi sendi. Kadang-kadang aranjeunna anu ukuranana pangleutikna. Cakram anjeun tiasa janten sesah sareng bakal ngagaduhan langkung kalemahan. Sateuacan éta kajadian, aranjeunna bakal peryogi tanjakan.
  • Kanyamanan pikeun anjing anu langkung lami: Upami anu alit meryogikeunana, anu langkung sepuh masih dua kali. Aranjeunna yakin parantos seueur anggoan nalika hirup sareng ayeuna meryogikeun sababaraha taun anu langkung sepi. Kituna, urang bakal nyingkahan usaha sepanjang waktos.
  • Bantosan anjing sareng rematik: Upami aranjeunna kaserang panyakit ieu sareng ogé ucul-ucul siang, nyeri parah tiasa sumping. Janten, éta aya dina panangan urang pikeun ngeureunkeun kaayaan ieu.

Kagunaan paling umum pikeun tanjakan anjing

Turun dina ranjang atanapi sofa

Éta mangrupikeun hal anu parantos kami sebatkeun, tapi upami urang mikirkeun panggunaan tanjakan pikeun anjing éta bakal émut deui. Mangrupikeun sikep anu hoyong dilakukeun ku sasatoan. Nalika aranjeunna dina ranjang atanapi sofa aranjeunna kedah ngaluncatan anu saé anu henteu teras-terasan tungtungna saé. Kusabab Gumantung kana breed komo dina umur, éta bisa ngakibatkeun masalah tonggong, tulang sacara umum komo masalah beuheung.

Lebet kana mobil

Upami urang jalan-jalan sareng anjeunna atanapi bahkan nyandak anjeunna ka dokter hewanUrang ogé tiasa kéngingkeun tanjakan anjing. Kusabab anjeun muka panto tukang atanapi meureun bagian batangna teras teraskeunana di pasisian. Maka, piaraan anjeun bakal naék tanpa protés. Anjeun nyingkahan kedah néwak anjeunna dina panangan anjeun sareng anjeunna tina teu kedah ngaluncatan sabab urang parantos ningali kumaha hasilna tiasa ngahasilkeun.

Kaluar tina kolam renang

Bisa nyorong diri kaluar tina kolam renang bahkan tiasa ngarugikeun urang. Sedengkeun pikeun piaraan urang ogé. Upami anjeun gaduh tanjakan anjing, anjeun tiasa nempatkeun kana salah sahiji sisina. Supados aranjeunna tiasa sumping sareng angkat sakumaha anu dipikahoyong, tanpa anjeun kedah nonton. Naon deui, kami nawiskeun aranjeunna kanyamanan hébat sareng langkung seueur deui tanpa capé pisan gancang.

Anjing anakan anu disarankeun nganggo tanjakan

Anakan anjing pikeun tanjakan disarankeun

Urang parantos nyarios kasarna anjing leutik jangkung sareng anu panjang ogé peryogi tanjakan. Éta mangrupikeun hal anu paling disarankan pikeun nyingkahan yén aranjeunna ngalakukeun upaya hébat nalika aranjeunna hoyong ngahontal sababaraha tempat. Di sisi anu sanésna, kami ogé masihan koméntar yén sadayana anu kaserang sababaraha jinis masalah sapertos hip atanapi rematik, peryogi bantosan tambahan. Naon breed anu paling disarankeun nalika nganggo tanjakan?

  • Tékél: Sanaos sadayana, atanapi seuseueurna, terang anjeunna salaku Dachshund. Suku pondok pisan sareng awakna rada manjang. Aranjeunna gaduh mutasi anu mangaruhan tumuh tulang. Sanaos aya sababaraha jinis, maksimal anu beuratna 9 kilo.
  • Corgi: Anu sanés anjing anjing pondok, sanaos awakna langkung mantap sareng sawaréh, kusabab buluna. Aranjeunna biasana beuratna sakitar 12 kilo, déwasa. Sanaos dianggap hiji breed anu séhat pisan, leres yén aranjeunna tiasa sangsara tina hipplplasia, anu hartosna nyingkat mobilitas.
  • Angon Jérman: Dina hal ieu kami henteu nyarioskeun anjing leutik atanapi disingget suku-na. Tapi éta Jukut Jérman ngagaduhan sejarah anu kasawat parah, salaku aturan umum. Éta umum pikeun aranjeunna sangsara tina peradangan dina sendi sareng lemahna, ngabalukarkeun masalah degenerative tangtu.
  • Labrador: Sigana mah Labradors henteu kebal kana masalah sendi ogé. Nyeri anu sami tiasa janten parah. Maka, tanjakan anjing bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang.
  • Térétna: Masalah patukang tonggong anu tiasa disiksa poodles ogé dipikaterang. Salaku tambahan kana sagala rupa panyakit, suku tukangna ogé tiasa ngagaduhan kalemahan anu hébat, anu bakal ngajantenkeun pitulung éta pituduh anu pangsaéna.
  • Bulldog Perancis: Disebutkeun yén aranjeunna tiasa sangsara deui masalah beuheung sareng beuheung sareng aranjeunna ogé kaleungitan kapasitas dina suku atanapi langsung ditolak nalika leumpang.

Dimana mésér tanjakan anjing langkung mirah

  • Amazon: Nalika anjeun hoyong jalan pikeun anjing, Amazon pasti bakal janten salah sahiji pilihan kahiji anjeun sareng kami henteu kaget. Raksasa online ngagaduhan sadayana anu urang peryogikeun. Dina hal ieu anjeun ngagaduhan hal pikeun sadayana: Tina ukuran anu bénten-bénten, kalayan bérés non-slip komo dina bentuk tangga alit. Anjeun pasti bakal mendakan pilihan anu sampurna pikeun piaraan anjeun.
  • kiwiko: Di toko ieu anjeun ogé tiasa milih jalan anu paling saé pikeun anjing. Kalayan bentuk lempeng atanapi semi-melengkung pikeun kanyamanan anu langkung ageung. Tapi éta téh salaku tambahan Éta tiasa dilipat sahingga nalika anjeun henteu nganggo éta anjeun tiasa nyimpen di bumi, Tanpa nyandak teuing rohangan. Tanpa hilap yén bahan sapertos kai ogé bakal janten protagonis aksésori penting ieu pikeun anu buluan.
  • Toko sato: Hal anu saé pikeun milih tanjakan anjing di Toko Sato nyaéta anjeun bakal resep sababaraha gaya na sadayana tiasa diatur dina jangkungna. Salawasna janten conto anu aman sareng tahan pisan sahingga anjing anu beuratna bénten tiasa gaduh kahirupan anu langkung raoseun. Salaku tambahan, aranjeunna diwangun ku karét anti slip salaku palapis. Sareng anjeun? Naha anjeun parantos gaduh milik anjeun?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.