Ramp pikeun kolam renang sareng anjing anjeun

Kami kantos nyarios yén teu aya anu langkung pikaresepeun ngojay sareng piaraan urang, sareng naon anu langkung saé upami urang ngalakukeun éta di kolam renang bumi urang. Hiji-hijina kakuranganna nyaéta nalika waktuna kaluar sareng urang kedah ngabantosan sato pikeun kaluar tina cai, kumargi sababaraha kali janten sesah ngabantosanana, naha kusabab beuratna urang atanapi kusabab ngagores urang ku kukuna .

Dina cara nu sami, seueur sato tiasa lieur sareng murag kana kolam renang nalika urang henteu merhatoskeun, sareng kaluar nyalira tiasa janten masalah anu leres, utamina upami kolam renangna henteu ngagaduhan tangga atanapi sababaraha jalan pikeun bantosan aranjeunna kaluar tina cai. Upami anjeun ngagaduhan anjing sareng anjeun ogé ngagaduhan kolam renang di kebon anjeun, tong hariwang, sabab aya tanjakan kolam renang anu ngamungkinkeun anjing anjeun kaluar tina cai tanpa usaha.

La Skamper kolam renang tanjakan Mangrupikeun produk anu penting upami anjeun ngagaduhan kolam renang di bumi, sabab anjeun tiasa leres-leres yakin yén anjing anjeun ragrag tanpa aya perhatosan, éta bakal aman pisan sabab tiasa kaluar tina cai nyalira. Penting pikeun dicatet yén rébuan sato maot unggal taun di dunya, sabab tumiba kana cai sareng tungtungna titeuleum di dinya. Tanjakan Skamper nyayogikeun kaluarna cai pikeun sato sahingga musibah atanapi kacilakaan henteu kajantenan.

Dina cara anu sami, tanjakan ieu didamel nganggo serat poliétilén didaur, lumayan hampang sareng tahan pisan, janten sanggup ngadukung dugi ka 100 kilogram beuratna. Éta ogé bodas, kumargi éta mangrupikeun hiji-hijina warna anu tiasa dikenal sadayana sato, bahkan nalika wengi. Tanjakan kumalayang dina cai sareng napel dina ujung kolam renang, janten janten jongjon nalika sato hoyong kaluar tina cai.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ATP cenahna

    Abdi resep kana tanjakan kolam renang piaraan.
    dimana anjeun tiasa ngagaleuh ??