Naha anjing abdi tiasa tuang dalima?

 

bungbuahan sareng sayuran kanggo anjing Dalima mangrupakeun buah anu nawarkeun sababaraha kauntungan kaséhatan. Éta pikeun manusa, tapi ampir pasti henteu tiasa dianggo sami pikeun anjing, sareng sana ieu buah anu endah sareng kuno, anu namina sacara harfiah hartosna 'apel sareng siki', éta ngagaduhan rasa anu langkung mirip sareng campuran anggur sareng blueberry.

Si granat éta mangrupikeun hiji buah anu paling bergizi anu aya, tapi kaleresan ieu henteu dilarapkeun ka anjing sareng sana ngagaduhan seueur serat, kalium, folat, vitamin C sareng antioksidan, éta ogé rendah kalori. Naha ieu mangrupikeun alesan pikeun masihan anjing anjeun buah dalima tuang?

Naha saé tuangeun dalima anjing anjeun?

granat anjing Hayu urang nalungtik debat sahingga anjeun tiasa mutuskeun nyalira upami anjeun hoyong réréncangan opat suku tuang buah ieu.

Hanjakalna, éta dipikanyaho éta seueur anjing mimiti ngaraos gering saatos nganggo granat. Nanging sanés hartosna, anjing anjeun bakal gering tuang sababaraha buah ieu, janten sok émut yén buah dina umumna kedah ditawarkeun ka anjing dina jumlah anu kawates pisan sareng sacara moderat anu ekstrim.

Akibat tina dalima dina anjing éra pisan, utamina upami urang ngémutan yén buahna dipikaterang ku buah na kamampuan pikeun ngatasi sagala rupa masalah kaséhatan.

Bukti yén antioksidan ngagaduhan peran konci dina ngajaga anjing pulisi séhat sareng bahagia teras-terasan tumuh.

Aya seueur produser pakan ternak anu ngahijikeun sababaraha jinis antioksidan kana produkna pikeun ngahontal hasil anu penting ieu. Dalima ngandung tingkat luhur sababaraha antioksidan anu séhat pisanTapi naha éta mangrupikeun jinis antioksidan anu leres pikeun anjing? Naha anjing ogé tiasa ngaraosan manpaat tina buah ieu? Hanjakalna, kasempetan na henteu saluhur éta.

Upami anjeun jalma anu ati-ati, sisihkan ideu masihan granat anjing anjeun, Kusabab éta mangrupikeun buah anu aranjeunna henteu meryogikeun, sanaos hiji-hijina cara pikeun mendakan kanyataanna nyaéta ku ngantep sato anjeun ngaraosan buahna. Seueur anu gaduh anjing parantos nyarioskeun kumaha goréng anak anjingna saatos tuang dalima sareng anu sanésna, di sisi anu sanésna, nyatakeun yén anjingna resep kana dahareun ieu.

Upami anjing anjeun asup kana katégori kahiji, pastikeun anjeun aman. Teu kedah panik, siga granat teu kedah ngagambarkeun bahaya serius pikeun anjing anjeun, kacuali dikonsumsi dina bagian anu ageung teuing.

Tannin mangrupikeun antioksidan anu tiasa ngabahayakeun anjing anjeun

nyoco anjing Masalah sareng dalima nyaéta Tannin, hiji jinis antioksidan anu sacara alami aya dina pepelakan.

Dalima ngandung dosis anthocyanins, asam ellagic sareng samak, éta tiasa nyarios yén kaseueuran anjing henteu tiasa nganggo jinis antioksidan tutuwuhan ieu, anu tiasa nyababkeun karusakan serius, janten upami anjing anjeun nolak tuang dalima, éta panginten kusabab saluran peujit na henteu sabar dosis tanin anu luhur sareng antioksidan sanés anu aya dina buah.

Masalah masihan ka anjing sayuran sareng buah Masih henteu jelas pisan, kumargi di seueur tempat aranjeunna nyarios yén ieu kedah janten bagian tina diet harian anjing sareng anu sanés nyarios henteu.

Réaksi négatip paling umum saatos ngonsumsi dalima nyaéta nyeri beuteung anu parah pisan sareng éta burih anjing téh peka pisan kana jus asam, sapertos jus anggur. Upami anjing anjeun henteu tiasa nyéépkeun hasil, hal anu paling hadé nyaéta utah.

Entong hariwang teuing upami ningali anjing anjeun utah saatos tuang granat, anjeunna sahingga ngusir hal anu awakna henteu tiasa nanganan atanapi diasimilasi.

Sababaraha kali tés nyaéta kumaha hal-hal dipikaterang sareng sakumaha anu parantos kami carioskeun dina tulisan ieu tuang tuangeun naon waéDina hal ieu dalima moal nganyenyeri anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.