Tim redaksi

Anjing Dunya mangrupikeun halaman wéb anu kagolong kana Internét AB, anu unggal dinten ti saprak 2011 kami ngawartosan anjeun ngeunaan anakan anjing anu paling kawéntar sareng anu henteu kasohor, ngeunaan perawatan anu diperyogikeun masing-masing, sareng, upami éta henteu cekap, kami nawiskeun seueur kiat supados anjeun tiasa ngaraoskeun sosobatan opat kaki anjeun langkung saé.

Tim redaksi Mundo Perros diwangun ku hiji tim anu resep anjing sajati, anu bakal mamatahan anjeun iraha anjeun meryogikeunana iraha waé anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan perawatan sareng / atanapi pangropéa sato ramah ieu dianggap salah sahiji babaturan anu hadé pikeun The humanity. Upami anjeun resep damel sareng kami, lengkepan formulir ieu sareng kami bakal kontak sareng anjeun.

Penerbit

  • Monica Sanchez

    Anjing mangrupikeun sato anu kuring sering resep pisan. Kuring boga untung hirup sareng sababaraha hirup abdi, sareng teras, dina unggal kasempetan, pangalaman éta teu tiasa hilap. Nyéépkeun taun sareng sato sapertos kitu ngan ukur tiasa nyayogikeun anjeun hal-hal anu saé, sabab aranjeunna masihan sayang tanpa nyungkeun nanaon.

  • Encarni Arcoya

    Saprak umur genep taun kuring ngagaduhan anjing. Abdi resep ngabagi kahirupan kuring sareng aranjeunna sareng kuring teras nyobian nginpokeun diri pikeun masihan aranjeunna kualitas kahirupan anu pangsaéna. Éta pisan sababna naha kuring resep ngabantosan batur anu, sapertos kuring, terang yén anjing penting, tanggung jawab anu urang kedah jaga sareng ngajantenkeun hirupna sakumaha bahagia sabisa-bisa.

  • Nat Cerezo

    Pecinta sato sareng anjing ageung sapertos huskies, kuring kedah netep ningali éta ti kajauhan kusabab kuring cicing di apartemen anu leutik teuing. Kipas anjing sapertos Sir Didymus sareng Ambrosius atanapi Kavik, anjing ajag. Pasangan jiwa kuring mangrupikeun anjing gunung Bernese anu namina Papabertie.

  • Susana godoy

    Kuring sok gedé dikurilingan sato ingon sapertos ucing Siam sareng khususna anjing, bénten sareng ras anu bénten. Éta perusahaan pangsaéna anu tiasa aya! Janten masing-masing ngajak anjeun terang kualitasna, palatihan sareng sagala anu diperyogikeun. Dunya anu ngagumbirakeun pinuh ku kaasih anu teu aya saratna sareng seueur deui anu anjeun ogé kedah mendakan unggal dinten.

Tilas éditor

  • Lurdes Sarmiento

    Kuring resep pisan anjing sareng parantos nyalametkeun sareng ngurus aranjeunna ti saprak kuring nganggo popok. Abdi resep pisan kana balapan, tapi kuring henteu tiasa nolak tampilan sareng sikep mestis, anu kuring bagikeun kahirupan sadidinten.

  • Susy fontenla

    Kuring parantos janten sukarelawan di tempat panyumputan mangtaun-taun, ayeuna kuring kedah ngahaturanan sadaya waktos ka anjing kuring sorangan, anu henteu saeutik. Kuring muja sato ieu, sareng kuring resep nyéépkeun waktos sareng aranjeunna.

  • Antonio Carretero

    Pendidik Canine, palatih pribadi sareng tukang masak pikeun anjing anu aya di Seville, kuring ngagaduhan hubungan émosional anu hébat sareng dunya anjing, saprak kuring asalna ti kulawarga palatih, pengasuh sareng peternak propésional, pikeun sababaraha generasi. Anjing téh karep kuring sareng padamelan. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, kuring bakal bagja ngabantosan anjeun, boh anjeun sareng anjing anjeun.