Tip pikeun nyoko anjing leutik

Anjing alit

Dupi anjeun ngarencanakeun ngadopsi anjing alit? Upami kitu, sateuacan ngalakukeun nanaon penting pisan anjeun mikir ati-ati ngeunaan naha anjeun tiasa ngurus éta atanapi henteu. Sanaon sato anu moal hésé pisan pikeun anjeun ngalatih upami anjeun ngalaksanakeunana ku nunjukkeun hormat sareng gaduh seueur kasabaran, éta kaleresan kadang-kadang hal tiasa kajantenan anu ngajempolan kulawarga anyar.

Kusabab kitu, kami hoyong masihan anjeun sababaraha tips pikeun ngadopsi anjing leutik pikeun nyobaan nyegah kajadian-kajadian anu teu disangka-sangka tina timbul, sahingga mastikeun yén koeksistensi saé saéna ti dinten ka hiji.

Entong nyandak anjing munggaran anu anjeun resep (atanapi anu dipikaresep ku anak anjeun)

Anjing ukuran leutik

Ieu panginten henteu resep anjeun, tapi ayeuna anjeun bakal ngartos naha kuring nyarios: anjing henteu keunaan. Éta sanés obyék anu tiasa waé dipulang. Anjeunna mangrupikeun mahluk anu hirup, anu ngagaduhan perasaan, sareng kirang ngarobah imahna, bakal kirang setrés. Pikeun nyandak éta ka bumi sareng anu saatos sababaraha dinten éta mulih sabab narik seueur tali, babakan sadidinten atanapi henteu kalakuanana tanpa malahan nyungkeun bantosan ti palatih anjing anu damel sacara positip, langkung saé henteu nganggo éta.

Ogé, anjeun kedah mikir yén anjeun tiasa hirup sampurna 20 taun. Bahkan aya kasus anu dijelaskeun dina Internét anjing anu parantos ngaleuwihan 30. Salami waktos éta anjeunna peryogi cinta, perhatian, sareng kulawarga anu leres-leres paduli ka anjeunna.

Tanya patarosan anjeun sateuacan sateuacan nyoko kana

Seueur masalah anu bakal direngsekeun upami anu ngadopsi naroskeun perkawis sajarah sato anu anjeunna hoyong angkat. Janten, penting pisan anjeun naroskeun ka anjeunna sadayana, contona, naha anjeunna aya di tempat panyumputan, karakter naon anu dipimilikna, upami anjeunna kaserang panyakit naon waé sareng, upami kitu, naon pangobatanana, ... jsb.

Disarankeun pisan sateuacan sateuacan ka panyumputan anjeun nyerat sadaya patarosan anu anjeun badé naroskeun. Sareng, tangtosna, saatos sési tanya jawab, nyungkeun nyéépkeun waktos sareng anjing nyalira. Bawa anjeunna jalan-jalan ngurilingan fasilitas, berinteraksi sareng anjeunna.

Nyiapkeun sadayana sateuacan dibawa ka imah

Sakali anjeun parantos mutuskeun anjing khusus sareng sigana, leres, éta anjing anu anjeun milari, waktuna buka toko ingon-ingon kanggo mésér sadayana anu anjeun peryogikeun: ranjang, pakan dahar sareng anu nginum, sigana pikeun anjing tanpa séréal, tali, abah sareng kerah, sareng cocooan.

Pas ngagaleuh, anjeun tiasa milarian anu bakal janten anggota anyar kulawarga anjeun ti mimiti anjeun asup kontrak nyoko sareng aranjeunna masihan anjeun catetan vaksinasi.

Candak pikeun numpak hiji

Nalika anjeun angkat ti panyumputan sato, anjeun panginten badé angkat ka bumi sareng tuangeun ku ciuman. Tapi ... disarankeun pisan anjeun dugi ka imah kalem, sareng pikeun anu teu aya anu sapertos jalan-jalan ngurilingan lingkungan. A) Leres, anjeun duaan bakalan bersih sareng ngaraos langkung saé. Sareng leres, anjeun ogé bakal silih kenal, hal anu henteu goréng pisan 🙂.

Salaku tambahan, anjeunna pasti bakal hoyong ngaleupaskeun diri, anu bakal dijantenkeun alesan anu sampurna pikeun ngajantenkeun anjeunna ngartos yén saé pisan anjeunna meredih dirina di jalan sareng henteu di jero rohangan. Tangtosna, penting: anjeun kedah miceunan najis nganggo kantong anu teras anjeun tuang dina tong sampah, sareng éta ogé perlu pisan anjeun nyandak botol semprot ku cai sareng sakedik cuka supados emih teu tinggaleun noda atanapi bau nalika éta garing (sareng, saliwatan, pikeun nyegah anjing sanés tina ngijih di daérah éta).

Ngarasakeun perusahaanna

Sareng pamustunganana, waktuna pikeun mikaresep perusahaan aranjeunna. Bawa anjeunna ka imah sareng antepkeun ngajajahna. Éta yakin moal lami anjeun raos sapertos anggota kulawarga anyar your.

Anjing alit

Kami arepkeun éta manpaat pikeun anjeun 🙂.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)