Kadaharan anjing saimbang: anu mana anu langkung saé?

Anjing linggih dina méja sareng mangkokna

Salah sahiji hal anu tiasa nyababkeun urang langkung ragu nalika mutuskeun diét piaraan urang nyaéta mana makanan anu saé langkung saé. Kalayan seueur merek sareng variétas anu sayogi, kadang-kadang sesah pikeun milih tuangeun anu cocog sareng kabutuhan anjing urang.

Kusabab kitu, Dina tulisan ieu ngeunaan kadaharan saimbang anu paling saé pikeun anjing kami bakal nyobian ngajantenkeun gampang pikeun anjeun. Kami parantos milih daptar sareng tuangeun anjing anu pangsaéna, sareng kami ogé parantos misahkeun dumasar kategori, sahingga anjeun tiasa milih anu paling cocog pikeun anjeun. Kami ogé nyarankeun tulisan sanés ieu ngeunaan 7 kadaharan anjing pangsaéna.

Tuang sacara umum

Nalika milih pakan atanapi katuangan anu saimbang pikeun anjing urang, hal anu pangpayunna urang kedah diperhatoskeun nyaéta naha urang kedah janten sababaraha jinis khusus, salaku conto, pikeun tahap tumuh, panyawat ... Tapi, dina pasar Aya ogé feed kualitas luhur pisan éta Éta cocog pikeun sadaya anjing, tina sadaya anakan, ukuran sareng umur, sareng bahkan hypoallergenic.

Kadaharan saimbang anu pangsaéna sacara umum

Acana mangrupikeun salah sahiji mérek pakan kualitas luhur di pasar, kumargi bahan na kalebet sajumlah ageung daging seger atanapi atah. Dina hal ieu, éta mangrupikeun produk dumasar lauk (herring Pasipik, sardin, hake, rockfish ...), sanaos sagala rupi Acana ogé ngagaduhan kualitas anu luar biasa, janten anjeun tiasa milih anu paling anjeun resep. Anjing. Gebang Acana ngandung henteu langkung ogé kirang tina proporsi daging 70%. Ieu ngandung harti yén pakan henteu digemuk ku gandum, sangu atanapi tuangeun "pangisi" sanés (sareng anu ogé tiasa nyababkeun alergi dina sababaraha anjing), tapi éta pastikeun yén anjing anjeun nampi sadaya protéin anu diperyogikeun.

Ragam ieu Éta cocog pikeun sadaya anjing, henteu paduli tahap pertumbuhanana, bahkan pikeun ngendalikeun beurat atanapi upami aranjeunna ngagaduhan alergi katuangan. Hiji-hijina poin ngalawan eupan kualitas luhur ieu nyaéta harga, anu jauh langkung luhur tibatan rata-rata.

Eupan khusus

Sakumaha ceuk Kami, Éta panginten anu peryogi eupan khusus, fokus, contona, dina umur anjing anjeun, sababaraha panyakit anu tiasa muncul (sapertos alergi) atanapi bahkan anakanana. Tuang ieu ngagaduhan komposisi anu diadaptasi kana kabutuhan khusus anjing sareng éta sababna aranjeunna idéal gumantung kana naon jinis kaayaan sahingga tetep bagja sareng séhat sapertos kitu.

Médisisasi: sadaya garis Royal Canin Veterinary

Kami nyarios tina pangalaman urang sorangan nalika nyarankeun sadayana garis Royal Canin Veterinary. Éta eupan kualitas luhur pisan, sareng, sakumaha namina nunjukkeun, éta mangrupikeun garis médis, fokus kana spésifikasi dokter hewan anjeun. (Nyaéta, ulah masihan anjing anjeun pakan pencernaan, contona, upami dokter hewan anjeun henteu maréntahkeun anjeun). Maka, aranjeunna gaduh seueur jinis kanggo nyayogikeun anjing anjeun tuangeun anu sampurna numutkeun kabutuh na: Kapuasan, pikeun ngendalikeun beurat; Gastrointestinal, pikeun masalah pencernaan; Kemih, pikeun masalah ginjal; Anallergenic, pikeun alergi; Diabetik, kanggo anjing diabetik ...

Sajaba ti éta, Hal sanés anu dipiharep nyaéta mérek anu sami ngagaduhan versi sadayana dina bentuk pakan atanapi tuangeun baseuh janten anjeun tiasa milih anu paling cocog sareng anjing anjeun. Kadaharan baseuh, sanaos kirang raoseun kanggo dipasihkeun, salaku conto, condong pikaresepeun pikeun anjing langkung berkat tékstur sareng rasa na.

Pikeun anak anjing: Acana Puppy & Junior

Urang balik deui ka Acana pikeun nyarioskeun tuangeun anak anjing na, kadaharan saimbang kalayan kualitas pangluhurna éta bakal ngajantenkeun ngembangkeun anak anjing anjeun sacara saé pisan. Kami parantos nyarioskeun dina kasempetan anu sanés yén bahan anu aranjeunna anggo dina Acana nyaéta daging anu seueur (sareng sapotong), dina hal ieu hayam jengkol, ogé endog pikeun nyayogikeun langkung seueur protéin. Croquette ogé leutik, janten gampang pikeun anjing pangleutikna pikeun nyapék éta.

tungtungna, Ragam ieu ogé disarankeun, sajaba ti anak anjing (dianggap langkung atanapi kirang dugi ka 7 bulan) pikeun anjing SMP, nyaéta, nonoman (sakitar 7 bulan sataun).

Pikeun manula: Orijen Senior

Merek top anu sanés sapertos Acana (nyatana aranjeunna ti pabrik anu sami) saé pisan duanana dina rasa sareng bahan-bahanna. Pakan khusus ieu nuturkeun diét anu hampang tina hayam, kalkun, lauk, endog sareng sayuran, ngajantenkeun idéal pikeun anjing anu langkung lami nalika masih saé pisan. Salaku tambahan, croquettes cukup leutik, janten aranjeunna henteu ngaraos nanaon.

Hiji titik négatip nyaéta sababaraha ulasan Amazon humandeuar yén éta parantos ngajantenkeun anjingna goréng, janten disarankeun, sateuacan ngarobih eupan, anjeun naroskeun ka dokter hewan.

Pikeun anjing sawawa mini: Royal Canin Mini Sawawa

Salaku tambahan kana garis Pangajaran sarta Palatihan Atikan, salah sahiji kaunggulan utama sareng ciri Royal Canin, salah sahiji mérek anu paling disarankeun ku dokter hewan (pendiri sanés hiji-hijina), nyaéta sigana produk diadaptasi pikeun sadaya ras, ukuran, umur sareng kaayaan. Dina produk anu kami nampilkeun di dieu, eupan kualitas luhur ditawarkeun kanggo anjing ukuran mini dewasa.

Naha anjeun hoyong langkung? Produk anu sami sayogi dina versi dahareun anu baseuh upami anjeun hoyong ngagabungkeun sareng tuang atanapi kantun masihan anjing anjeun.

Pikeun anjing anu disterilkeun: Purina ProPlan OptiWeight

Henteu aya rusiah éta Anjing anu disterilkeun condong langkung gendut tibatan anu henteu, maka ogé penting pikeun milih pakan anu diadaptasi pikeun kabutuhanana. Anu ti Purina ieu saé pisan, sabab ngirangan rasa lapar bari ngabantosan anjing ngaleungit beurat dumasar kana resep ayam anu raoseun. Salaku tambahan, éta dirarancang pikeun sadaya anakan sareng pikeun sadaya ukuran.

Dahareun baseuh: Lily's Kitchen

Y urang dipungkas ku mérek sanés anu ngagungkeun ngagunakeun sakumpulan daging sareng lauk ageung dina nyiapkeun katuangan baseuhna, Lily's Kitchen. Sanaos lumayan mahal, numutkeun koméntar sigana anjing resep kana rasa na, sanaos poin négatip nyaéta anjeun ngan ukur tiasa mésér bungkus sareng sadayana rasa, janten upami piaraan anjeun henteu resep salah sahijina, anjeunna bakal ngagaduhan ngaganggu.

Kumaha milih kadaharan saimbang anu pangsaéna

Anjing sedih ningali mangkok kosongna

Sakumaha anjeun parantos tingali, aya seueur tuang saimbang kalayan kualitas anu luhur pisan di pasar, janten tiasa sesah milih anu cocog sareng anjing anjeun anu pangsaéna. Kusabab kitu, disarankan pikeun merhatoskeun hal-hal ieu:

umur

Umur mangrupikeun hal anu mimiti, upami sanés anu munggaran, anjeun kedah tumut kana akun nalika milih pakan pikeun anjing anjeun. Kabutuhan anak anjing, contona, henteu sami sareng anjing sawawa, sami sareng jalma-jalma anu parantos yuswa anu mulya. Seueur pangan nyiapkeun diet khusus anu ditujukeun dina umur anjing.

Balap atanapi ukuran

Balap atanapi ukuranana ogé mangrupikeun bahan penentu pikeun tuangeun tertentu, anu condong adaptasi konténna pikeun kabutuhan hiji breed khusus. Kusabab kitu, ukuran caket hubunganana sareng ras, sabab éta mangrupikeun ciri anu masing-masing condong bagikeun. Salaku tambahan, keturunan tangtu leuwih gampang ngembangkeun masalah kaséhatan tangtu di pikahareupeun, sahingga masihan eupan anu diadaptasi pikeun aranjeunna tiasa janten ide anu saé.

Ngagabungkeun tuangeun sareng tuang baseuh mangrupikeun ide anu saé

Kabutuhan khusus

Jenis kadaharan saimbang ieu ditangtukeun ku dokter hewan. Éta ditujukeun pikeun anjing-anjing anu katarajang panyakit khusus. Salaku conto, upami anjing alérgi, pakan hypoallergenic bakal diluyukeun sareng kabutuhan nutrisi anjing anu kapangaruhan ku alergi. Tuang has anu sanésna nyaéta anu ditujukeun pikeun diabétes, kaleuwihan beurat ...

Resep anjing anjeun

Anu resep anjing anjeun aranjeunna ogé penting pisan nalika milih tuangeunKusabab upami anjeun henteu tuangeun kalayan raoseun, anjeun moal tuang cekap, anu jelas, tiasa masihan anjeun masalah. Éta sababna disarankeun pisan pikeun milih rasa anu anjeun resep: lauk, hayam ...

Naséhat Pangajaran sarta Palatihan Atikan

Paneuri tapi sanés panutup, naséhat Pangajaran sarta Palatihan Atikan penting pisan pikeun milih pakan anu saé. Ngamangpaatkeun upami anjeun nyandak anjing anjeun pikeun pamariksaan (pikeun masihan vaksinasi, contona) pikeun naros ka dokter hewan naon anu kuring pikir anjeunna naséhat pikeun anjeun. Barina ogé, para ahli anu paling siap pikeun nyarankeun naon anu kedah tuang piaraan urang.

Kadaharan baseuh atanapi tuang?

Kaléng tina dahareun anjing baseuh

Sejen tina mamang anu hébat anu urang nyanghareupan nalika milih anu paling saimbang pikeun anjing urang nyaéta naha dahareun baseuh atanapi pakan langkung saé. Kaleresan nyaéta masing-masing ngagaduhan kaunggulan sareng karugian:

Émutan abdi

Sigana mah biasana jenis kadaharan anu biasa ngagaduhan paling suksés. Éta raoseun pisan kanggo masihan, kumargi anjeun kantun nempatkeun kana mangkok sareng ngantosan anjing tuangna sesuai ka resep anjeun. Biasana éta asalna dina bentuk kibbles garing anu pikaresepeun pikeun didahar sareng ku sadaya nutrisi anu diperyogikeun, salian ti éta, janten tuangeun garing ngabantosan huntu anjing sareng kaséhatan pencernaanna, kumargi aranjeunna kedah nyamos sateuacan sateuacan ngelek.

Salah sahiji kakurangan anu paling jelas tina tuang nyaéta henteu ngandung seueur cai tibatan tuangeun anu baseuh, anu ku urang kedah diperhatoskeun khususna supados anjing urang nyéépkeun cai anu diperyogikeun.

Hiji anjing ngaletak dirina saatos tuang

Kadaharan baseuh

Kadaharan baseuh Idéal pikeun anjing-anjing éta anu rada rewel nalika tuang, Kusabab téksturna langkung pikaresepeun sareng rasa na biasana langkung saé sareng sengit tibatan tina tuangeun. Di sisi anu sanésna, kaunggulan anu hadé anu sanésna nyaéta, kusabab lembab, éta ngandung langkung seueur cai tibatan pakan, anu mangrupikeun hidrasi tambahan.

Najan kitu, tuangeun baseuh henteu raoseun kanggo tuang sapertos anu kuring anggap. Anjeun kedah perhatoskeun kana bagian anu dipéngingkeun ku anjing (dina kaseueuran produk anu ditangtukeun ku beurat) sareng pastikeun yén éta ngahakan dina hiji waktos supados henteu ngarusak.

Dimana mésér katuangan anjing saimbang

Anjing dibaju ngantosan tuangeunana

Nyaéta aya a seueur tempat anjeun tiasa mendakan tuangeun anjing anu saimbang dina bentuk tuangeun sareng tuangeun baseuh, sanaos aya anu langkung disarankeun tibatan anu sanés.

  • Amazon Éta pastina mangrupikeun salah sahiji pilihan anu paling disarankeun, kumargi éta ngamungkinkeun kantong (biasana ageung pisan sareng ageung) sumping di panto bumi kalayan raoseun pisan. Salaku tambahan, aranjeunna gaduh mérek sareng variétas anu teu aya tungtungna.
  • En toko online pikeun sato Anjeun ogé bakal mendakan seueur mérek sareng variétas, salian ti éta, anjeun tiasa langsung milari naséhat.
  • Sanaos, upami anjeun hoyong naséhat, anu pang gunana nyaéta dokter hewan, Anu bakal nyarankeun eupan pangalusna pikeun anjing anjeun. Salaku tambahan, seuseueurna gaduh kantong kanggo dijual atanapi vérsi na dina dahareun baseuh, tina mérek anu pangsaéna, ogé versi médis.
  • tungtungna, Kami henteu nyarankeun anjeun milih pakan naon waé anu anjeun tiasa mendakan di supermarket sareng department store, utamina upami éta label bodas. Tuang ieu biasana henteu ngagaduhan kualitas minimum anu diperyogikeun ku anjing anjeun.

Milih tuangeun saimbang anu pangsaéna pikeun piaraan urang lumayan mangrupa odyssey, tapi kabeneran urang tiasa waé naroskeun ka ahli hewan, Kusabab aranjeunna bakal terang kumaha mamatahan urang ngeunaan ragam pangsaéna pikeun kabutuhan piaraan urang. Wartoskeun ka kami, naha anjeun parantos nyobian salah sahiji eupan ieu? Naon anu anjeun pikirkeun? Naha anjing anjeun langkung seueur katuangan baseuh atanapi pakan?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.