Encarni Arcoya

Unë kam pasur qen që kur isha gjashtë vjeç. Më pëlqen ta ndaj jetën time me ta dhe gjithmonë përpiqem të edukoj veten për t'u dhënë atyre cilësinë më të mirë të jetës. Kjo është arsyeja pse më pëlqen të ndihmoj të tjerët që, si unë, e dinë se qentë janë të rëndësishëm, një përgjegjësi për të cilën duhet të kujdesemi dhe t'ua bëjmë jetën sa më të lumtur. Unë kam studiuar gazetari dhe mjekësi veterinare dhe kam punuar si redaktor për disa revista dhe blogje për botën e qenit. Qëllimi im është të përcjell pasionin dhe njohuritë e mia për këto kafshë të mrekullueshme dhe të ofroj këshilla praktike dhe të dobishme për të përmirësuar mirëqenien e tyre dhe marrëdhënien e tyre me ne.