Lurdes Sarmiento

Unë jam një adhurues i madh i qenve dhe kam shpëtuar dhe kujdesur për ta që kur isha me pelena. Më pëlqejnë shumë garat, por nuk i rezistoj dot pamjes dhe gjesteve të mestizove, me të cilët ndaj përditshmërinë. Kam shkruar për të gjitha llojet e temave që lidhen me qentë, nga shëndeti dhe ushqimi i tyre deri te sjellja dhe edukimi i tyre. Unë jam i apasionuar pas mësimit dhe ndarjes së gjithçkaje që di për këto kafshë të mrekullueshme, të cilat janë shumë më tepër se kafshë shtëpiake, ato janë pjesë e familjes sime.