Naon kontrak nyoko sato?

Ngadopsi sareng henteu mésér anjing

Nalika urang ngadopsi sato, sateuacan nyandak anjeunna ka bumi aranjeunna bakal ngajantenkeun urang asup kontrak angkat, anu henteu sanés mangrupikeun perjanjian hukum antara dua jalmi sahingga salah sahijina janten pangurus atanapi pangasuh buluan ti ayeuna.

Dokumén ieu penting pisan, kusabab éta ngagaduhan kaabsahan hukum upami perjanjian éta henteu dituturkeun, palindung atanapi anu kagungan samemehna tiasa ngaku.

Naon kontrak adopsi ngatur?

Este éta mangrupikeun perjanjian hukum antara dua pihak, anu ngadopsi sareng pelindung sato atanapi antara dua jalma alami. Mangrupikeun dokumén anu netepkeun henteu ngan sadayana anu aya hubunganana sareng pangiriman anjing, tapi ogé kawajiban anu dipiboga ku kulawarga anyar pikeun éta. Janten, klausaana sapertos kieu:

  • Tanggal sareng tempat pangiriman
  • Jumlah yén anu ngadopsi kedah mayar pikeun nyoko
  • Status kasehatan sato (panyakit anu parantos aya atanapi parantos aya, pangubaran anu parantos dilakukeun)

Naon aturan sareng kawajiban kulawarga anyar?

Pelindung atanapi kulawarga anu saencanna hoyong anjing angkat ka tangan anu saé, sahingga Dina kontrak adopsi kami ogé bakal ningali yén sababaraha aturan sareng kawajiban anu urang kedah patuh parantos dituduhkeun, sapertos ngurusna kalayan leres tanpa nyalahgunakeun atanapi ngalalaworakeunana, nampi tindak lanjut, nganteurkeun sato upami anu kagungan énggal henteu tiasa ngurus éta, sareng ngawartosan upami urang ngarobih alamat urang.

Ku cara kieu, kontrak adopsi mangrupikeun dokumén anu tétéla penting pisan pikeun kadua pihak, tapi pangutamana pikeun anjing, anu kedah diubaran sakumaha pantesna, nyaéta ku cinta sareng kasabaran.

Ngadopsi anjing

Naha éta manpaat pikeun anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)