Asesoris mandi anjing: piaraan anjeun beresih jeung ngagurilap

Anjeun tiasa ngamandian anjing anjeun di kebon

Mandi anjing Anjeun tiasa duanana momen hilarious sarta cobaan (utamana lamun hal goréng teu resep cai). Kadang-kadang milih asesoris mandi anjing pangalusna bisa nyieun bédana antara mandi alus tur hiji biasa, nu anjing kaluar ampir jadi kotor sakumaha saméméhna.

Éta sababna kami parantos nyiapkeun tulisan ieu ngeunaan asesoris kamar mandi pikeun anjing, Jeung sajaba ti urang ogé geus disiapkeun runtuyan tips sangkan moment ieu jadi diperlukeun tapi kadang jadi kompléks hal gampang pikeun duanana urang. Sareng, upami anjeun hoyong langkung seueur, kami ogé nyarankeun tulisan ieu sanés naon anu kudu dipigawé lamun anjing sieun kamar mandi.

The aksésori mandi anjing pangalusna

2 dina 1 aksésori pancuran

Upami anjing anjeun sieun cai, aksésori ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dipertimbangkeun: éta mangrupikeun jinis tabung anu ditungtungan ku sarung tangan anu tiasa dicolokkeun kana pancuran atanapi selang (sanaos ngan ukur adaptasi sareng Inggris). . Ngahiji). Ku ngan saukur mencét tombol di tengah mitt anjeun tiasa ngaktipkeun cai. Salaku tambahan, éta gaduh tali anu tiasa disaluyukeun supados henteu kaluar tina panangan anjeun sareng desain ergonomis anu henteu ngan ukur kaluar cai, tapi ogé gaduh pangaruh urut dina anjing.

Sampo pikeun sagala jinis anjing

Pilihan anu sanés anu pikaresepeun pikeun ngamandian anjing urang nyaéta sampo ieu tina merek Men For San, spesialis dina jinis produk ieu. Éta ngagaduhan ekstrak lidah buaya sareng disarankeun pikeun kalolobaan breeds sareng jas, ogé pikeun kulit anu jengkel atanapi bahkan gatal, hatur nuhun kana komposisi alami sareng moisturizing na. Tungtungna, Éta ngagaduhan ambu anu saé, sanaos henteu bau anu kuat, supados henteu ngaganggu anjing.

Mantel mandi lemes sareng nyaman

Mantel mandi ieu mangrupikeun asesoris kamar mandi pikeun anjing anu tiasa mangpaat pisan. Hal ieu kacida lemes sareng nyaman, éta boga tiung, panutupanana velcro jeung sabuk sarta malah anduk leutik garing paws maranéhanana. Éta sayogi dina tilu warna (abu, biru sareng coklat) sareng genep ukuran anu béda (tina ukuran XXS dugi ka XL). Harita ngeunaan produk ogé nyorot sabaraha lila jeung sabaraha gancang eta garing.

dryer anjing

Tapi upami anu diperyogikeun ku anjing anjeun mangrupikeun anu langkung kuat, pengering ieu bakal saé. Sanaos koméntar nunjukkeun yén éta rada ribut, kaleresan éta langkung seueur tibatan anu sanés: gaduh sababaraha sirah, garing sareng ngaleungitkeun cai ampir langsung sareng bahkan ngagaduhan dua anu biasa, hiji pikeun kakuatan sareng hiji pikeun panas, sareng saterasna. ulah ngaduruk kulit piaraan anjeun, kitu ogé tabung ampir dua méter. Butuh 15 dugi ka 20 menit pikeun ngagaringkeun anjing leutik sareng sedeng sareng satengah jam pikeun anjing ageung.

pancuran anjing portabel

Jelas pancuran disadiakeun ku produk ieu moal boga kualitas sarua salaku pancuran di imah atawa kalayan profésional, tapi Éta pasti produk anu kapaké upami anjeun kémping atanapi iinditan. Éta mangrupikeun bohlam pancuran anu anjeun tiasa lebetkeun dina botol dua liter (sanaos sigana ngan ukur tiasa dianggo sareng botol soda) sareng nyayogikeun langkung ti hiji menit mandi, sampurna pikeun ngabersihan anjing anjeun sateuacan naék mobil, contona.

bak mandi anjing collapsible

Upami anjeun gaduh anjing leutik, bak mandi tilepan sapertos ieu mangrupikeun pilihan anu saé pikeun ngamandian anjing anjeun. Nalika ngalipet, boro-boro nyéépkeun rohangan, sareng anjeun ogé tiasa dianggo pikeun tugas sanés sapertos nyimpen baju, cocooan ... bahanna palastik, kuat pisan sareng awét, sareng panjangna kira-kira opat puluh sénti ku 21 jangkungna. Éta ogé ngagaduhan liang anu ditutupan ku sumbat silikon dina dasarna supados anjeun tiasa ngocorkeun cai saatos réngsé.

conditioner anjing

Urang mungkas ku produk sejen pisan metot nu Anjeun tiasa ngagabungkeun mandi anjing Anjeun, conditioner a supados bulu na dina kaayaan pangalusna mungkin. Éta tina merek Artero, klasik diantara piaraan, sareng kondisioner ieu khususna didamel tina produk alami sareng disarankeun pikeun ucing sareng anjing kalayan bulu dua lapis, kasar atanapi pondok.

Kamar mandi sareng anjing anjeun: sadayana anu anjeun kedah terang

Anjing dina bak mandi kalayan tali supados henteu kabur

Anjing anjeun terang kumaha carana hirup pinuh: gulung-gulung dina leutak, lumpat ngurilingan taman, ngudag japati sareng cipratan di walungan mangrupikeun ideu pikeun senang-senang. Éta alesanana anjing merlukeun mandi alus ti jaman ka jaman pikeun ninggalkeun aranjeunna anyar jeung lemes salaku boneka sato. Tapi, sabaraha sering anjing kudu dimandian? Sareng naon anu diperyogikeun? Urang tingali di handap.

Sakumaha sering anjing kedah dimandian?

Jawaban kana patarosan ieu teu gampang, saprak Éta bakal gumantung kana unggal anjing gumantung kana breed na sareng khususna panjang jaketna. Contona, anjing kalayan jas sedeng-panjangna dianjurkeun pikeun mandi sakali unggal genep minggu atawa leuwih. Anjing kalayan jas pondok, di sisi anu sanésna, peryogi mandi langkung sering, sedengkeun anu nganggo jas anu langkung panjang, sabalikna tina anu dipiharep, peryogi langkung seueur mandi.

Sajaba ti éta, anjing kudu boga minimum gajih alam pikeun ngajaga jaket maranéhanana dina kaayaan optimal, Éta pisan sababna naha eta disarankeun pikeun kahiji kalina ka dokter hewan jeung anjing Anjeun, menta sabaraha sering anjeun kudu ngamandian manéhna. Kamungkinan sanésna nyaéta nyandak anjeunna ka groomer anjing, dimana aranjeunna henteu ngan ukur tiasa mandi, tapi ogé tegalan buluna sareng tinggalkeun sapertos sikat.

Naon anu anjeun peryogikeun pikeun ngamandian anjeunna?

A anjing baseuh sanggeus mandi

Sanaos urang saacanna ningali pilihan produk anu disarankeun pisan pikeun ngamandian anjing urang, éta tiasa mangpaat pikeun daptar daptar minimum. produk anjeun bakal butuh:

  • Sampo jeung conditioner. Kadé aranjeunna henteu kanggo manusa, sabab agrésif teuing sareng tiasa ngarusak kulitna.
  • Cai. Jelas, pikeun ngagabungkeun sareng sampo sareng kondisioner sareng cabut tina bulu saatos siap, urang peryogi cai. Éta tiasa di pancuran, tapi selang kebon ogé tiasa dianggo.
  • Tempat pikeun nempatkeun anjing anjeun nalika mandi. Sigana konyol, tapi baskom, atawa mandi orok, atawa malah hiji kolam renang inflatable pisan mangpaat pikeun nyingkahan nyieun mess a, ngandung anjing Anjeun tur mibanda cai tambahan pikeun ngamandian anjeunna.
  • Hadiah sareng sababaraha kaulinan. Anjeun tiasa nganggo aranjeunna pikeun ngaganggu anjing anjeun upami henteu mandi pisan.
  • Sapasang anduk. Anjeun kudu tegalan eta oge di ahir mandi pikeun mastikeun duanana nu teu aya sampo ditinggalkeun jeung nu teu bade nyekel tiis.
  • Sikat. Sikat sateuacan sareng saatos mandi supados buluna ngagurilap sareng saé sabisa-gancang, ogé ngaleungitkeun knots atanapi mendakan kutu.

Trik ngamandian aranjeunna tanpa drama

anjing resep cipruk

Upami anjing anjeun henteu resep cai sareng unggal waktos anjeun hoyong ngamandian anjeunna, anjeunna ngaganggu, aya sababaraha séri. trik nu bisa jadi mangpaat:

  • Paké Toys jeung hadiah. Kami parantos nyarios sateuacanna, kami bakal ngulang deui sakedap: ngaganggu anjing anjeun sareng cocooan sareng anjing ambéh aranjeunna nganggap waktos mandi salaku momen anu positip mangrupikeun ide anu sae pikeun laun-laun.
  • Maké kerah jeung tali. Utamana lamun mandi anjeun di luar, kawas di patio atawa taman, éta mangrupakeun ide nu sae pikeun ngagunakeun kerah jeung leash a (coba sangkan aranjeunna waterproof ngarah teu ruksak). Ku cara ieu anjeun henteu ngan ukur tiasa ngontrol éta langkung saé, tapi anjeun ogé bakal nyegah kabur.
  • Candak kasempetan pikeun ngalakukeun éta nalika anjeun capé. Upami anjing anjeun parantos ngudag-ngudag bajing di taman, waktos anu saé pikeun ngamandian anjeunna nyaéta nalika anjeunna capé, ku kituna anjeunna bakal kurang tanaga pikeun nolak bahkan tiasa resep sareng bersantai anjeunna.

Dimana mésér asesoris mandi anjing

A anjing groomer

Gumantung kana produk, nyungsi asesoris mandi anjing bisa jadi harder atawa gampang. Ku kituna, aranjeunna produk nu urang bisa manggihan ka extent tangtu di toko umum. Salaku conto:

  • En Amazon Anjeun bakal mendakan pilihan asesoris anu saé. Sanaos anjeun kedah mésér sampo anu nganggo merek atanapi ti dokter hewan, aya asesoris sanésna, sapertos anduk, baskom, cocooan ... anu disayogikeun ku Amazon pikeun anjeun sareng éta bakal dikirim sakedap saatos anjeun mésér éta. nu gaduh eta di imah gancang-gancang.
  • En toko khusus kayaning TiendaAnimal atanapi Kiwoko anjeun ogé bakal manggihan pilihan pohara alus produk mandi pikeun piaraan Anjeun. Éta mangrupikeun toko dimana anjeun bakal mendakan langkung kasaimbangan antara kualitas sareng kuantitas, ogé, anu positip pisan nyaéta aranjeunna gaduh versi online sareng fisik.
  • Tungtungna, dina department store kawas El Corte Inglés anjeun ogé tiasa manggihan sababaraha asesoris metot jeung tiis. Di sisi anu sanésna, anjeun ogé tiasa mendakan produk anu saé dina dokter hewan, sareng upami anjeun gaduh mamang, éta mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngabéréskeunana.

Kami ngarepkeun tulisan ieu ngeunaan asesoris kamar mandi anjing parantos ngabantosan anjeun milarian naon anu anjeun milarian. Béjakeun ka kami, naha anjing anjeun resep mandi? trik naon anu anjeun anggo pikeun ngajaga éta dina kontrol? Naha aya produk anu kami hilap pikeun marios sareng anu anjeun nyarankeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.