dentastix

Dentastix pikeun anjing

Kami teras-terasan miara kasehatan piaraan sareng ku sabab éta, urang teras-terasan masihan aranjeunna kadaharan anu paling saé, kabersihan sareng sagala anu aya dina panangan urang. Tapi kadang téma tina kabersihan lisan, anu upami diperyogikeun pikeun urang bakal langkung-langkung pikeun budak leutik anu buluan. Kituna, kami mendakan produk sapertos Dentastix.

Mangrupikeun salah sahiji sumber daya anu saé pikeun inohong anu parantos dianggap panyakit permén karét. Langkung ti 80% sato gaduhna. Naon akibat tina teu nyegah atanapi ngarawat aranjeunna? Yén anjeun tiasa ngagaduhan inféksi, kalayan aranjeunna nyeri sareng bahkan leungitna huntu anjeun. Kusabab urang henteu hoyong éta kajantenan, urang bakal méréskeunana!

Naon Dentastix

Kusabab hésé pisan sikat gigi anjing kami, urang kedah milarian alternatif anu tiasa dianggo sapertos kitu. Aya kana halna Dentastix, sabab mangrupakeun snack anu aranjeunna tiasa nyapek, Janten ku léngkah saderhana éta anjeun bakal atos ngurus huntu sareng permén karét.

Kusabab éta ngagaduhan bentuk 'X' anu henteu kabeneran, tapi kusabab ku cara ieu, produk tiasa ngumbara ka sadaya bagian waos sareng nganggo éta, ngabersihkeun langkung sakedik bari sato ngahibur nyalira ku maén sareng nyikikik. Salaku tambahan, urang moal tiasa mopohokeun yén éta low gajih sareng éta ngan ngagaduhan sakitar 77 kalori. Ucapkeun pamit pikeun peradangan tartar sareng permén karét!

Kumaha milih Dentastix anu pas pikeun anjing anjeun

Milih Dentastix anu paling cocog pikeun anjing anjeun saderhana pisan. Kusabab éta mangrupakeun produk anu bungkus. Salian ti tiasa milih anu jumlahna, urang ogé bakal ngalakukeun hal anu sami numutkeun anjing anu dipiboga ku urang. Di hiji sisi, aya bungkus mini Dentastix khusus kanggo anjing anu ogé khusus. Ku alatan éta, duanana anak anjing sareng anjing leutik peryogi mini.

Tapi upami anjeun ngagaduhan anjing ukuran sedeng, anjeun tiasa milih produk alit atanapi sedeng, anu dieusian dina unggal kotak. Sarua upami anjeun ngagaduhan anjing anakan ageung, maka bakal aya sababaraha batang anu langkung ageung pikeun huntu na. Janten pondokna pilihan bakal gumantung kana ukuran piaraan urang. Kusabab produk éta sorangan bakal gaduh pangaruh anu sami sareng ngagaduhan tujuan anu sami dina sagala umur. Kusabab anjeun bakal masihan anjeunna sapoé, anjeun salawasna tiasa milih bungkus sareng langkung seueur unit supados henteu béak.

Ngaruwat anjing

Kumaha jalan Dentastix, naha leres ngabersihan huntu anjeun?

Bener nya éta enya. Dentastix didesain pikeun ngabersihkeun waos sato sareng ngalaksanakeunana kana hurup. Hatur nuhun kana bentuk 'X' na, anu parantos urang bahas, aya aksi mékanis dina huntu. Ieu ditarjamahkeun kana mamah deui, ngahasilkeun langkung ciduh, sareng ngabersihkeun sungut.. Tapi ogé éta ogé nyegah pembentukan tartar, olahraga dina waktos anu sami gusi sareng ngabébaskeun baktéri anu biasana tetep hirup di jerona. Éta ngagaduhan fungsi pikeun ngalemeskeun piring anu aya, ngahindarkeun pembentukan batu langkung. Naon anu ngajadikeun éta gampang kaluar. Maka penting pisan pikeun masihan piaraan urang bar unggal dinten, sabab ngan urang tiasa ngurus sungutna ogé pantes.

Sanaos sakapeung anjeun hariwang yén anjing anjeun bakal ngahakannana gancang teuing kusabab épéktipitasna, anjeun tiasa gampang istirahat. Kusabab éta nyarios yén lamun ngan ukur butuh sababaraha detik pikeun ngaleungitkeunana, beuki seueur kali anjeun nyah pikeun kéngingkeunana. Aya rusiahna, dina ngigel ieu aranjeunna langkung atanapi kirang gancang. Janten sanajan dina kecepatan éta, éta bakal ngabersihan huntu anjeun ku jalan anu leres.

Naha Dentastix tiasa dipasihkeun ka anak anjing?

Anak anjing tetep henteu ngagaduhan masalah waos, sakumaha aturanana. Jarang pisan yén bau napas atanapi tartar lumangsung duanana mimiti. Tapi leres urang tiasa ngenalkeun rutinitas anu saé dina pola dahar sareng kabiasaanna pikeun nyegah masalah engké. Éta kusabab éta Ti genep bulan disarankeun masihan Dentastix ka anak anjing sareng henteu sateuacanna. Nyatana, disarankeun kaulinan mamah anu tangtu anu sesah sesah henteu kedah dipasihkeun dugi ka langkung ti 10 bulan. Tapi dina kasus camilan ieu urang tiasa ngalaksanakeunana sacara aman.

Tangtosna, ngagaleuh versi 'Anjing' anu ditujukeun pikeun anak anjing di bumi. Pikeun aranjeunna éta bakal janten pikagumbiraeun sareng katenangan pikeun anjeun sabab éta kalsium, anu bakal ngabantosan aranjeunna sepanjang waktos. Janten, anjeun tiasa masihan produk ieu pikeun anak anjing anjeun pikeun mastikeun yén sungutna bakal mimiti séhat nalika aranjeunna tumuh!

Naha goréng pikeun masihan anjing anjeun Dentastix?

anjing kabersihan lisan

Henteu, henteu goréng pikeun masihan anjing anjeun Dentastix. Kunaon Sanaos mangrupikeun salah sahiji bonbon pikeun aranjeunna, éta henteu ngagaduhan gula. Salaku tambahan, sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, éta ngagaduhan sababaraha kalori sareng aranjeunna resep rasa na. Janten, aranjeunna cukup kaunggulan pikeun bet dina produk sapertos kieu. Henteu kakantun deui sadaya bantosan anu ditawarkeun pikeun ngurus permén karét, pamit kana bau napas sareng nyegah inféksi kahareup atanapi panyakit anu langkung rumit anu tiasa kalaksanakeun ngalangkungan baktéri dina cangkem.

Abdi nyandak Dentastix pikeun anjing

Leres kadang urang tiasa diserang ku sababaraha keraguan ngeunaan produk sapertos kieu. Tapi nalika anjeun ngalakukeun sakedik panilitian kami sadar yén aranjeunna ngagaduhan pendapat anu saé. Janten dina hiji dinten kuring nyandak terjun sareng ngagaleuh kanggo anjing kuring. Teu diragukeun, réaksina langkung sumanget tibatan anu diarepkeun sareng sigana rasa na meunang anjeunna di bursa kahiji. Ayeuna unggal dinten anjeunna teras-terasan ngantosan kado na teras-terasan salami saminggu. Ieu kedah disebatkeun yén huntu na langkung caang tibatan kantos, dugi ka ayeuna anjeunna henteu ngagaduhan masalah napas anu goréng anu anjeunna tingali nyeret on kali sareng tartar. Sesuatu anu sakapeung rumit kusabab urang parantos terang yén aranjeunna nempatkeun sadayana dina sungutna. Kusabab kitu, kuring tiasa nyarios dina jalma anu munggaran yén produk éta minuhan fungsina. Éta rutin unggal dinten sareng di bumi anjeun moal sono, upami sanésna, pasti buluan kuring bakal sono!

ngarawat pikeun ningkatkeun huntu sato

Dimana mésér Dentastix langkung mirah

  • Amazon: Upami anjeun hoyong mésér Dentastix langkung mirah, maka Amazon mangrupikeun salah sahiji halaman wéb anu dipikaresep ku sadayana. Anjeun tiasa mendakan bungkus khusus kanggo unggal umur sareng ogé kalayan jumlah anu béda, numutkeun kabutuhan piaraan anjeun. Anjeun ogé bakal resep ngagaleuh gancang ku diskon, anu henteu pernah nganyenyeri.
  • zooplus: Éta mangrupikeun salah sahiji toko piaraan anu dipikaresep ku seueur pangguna. Kusabab ogé pangirimanna rada gancang sareng éta sok janten insentif. Sedengkeun pikeun Dentastix, anjeun ogé bakal mendakan éta dina format sareng mérek anu béda. Tapi henteu ngan ukur pikeun anjing tapi ucing ogé bakal tiasa ngaraosan kauntungan hébat na.
  • kiwiko: Éta sanésna pamimpin produk sato. Janten urang ogé bakal mendakan sadaya jinis produk sareng ideu anu ditujukeun pikeun ningkatkeun kasihatan piaraan urang. Kusabab kitu, Dentastix henteu tiasa leungit tina katalog na. Harga anu kalapa kalapa anu anjeun ogé kedah tingali sahingga anjing anjeun henteu kakurangan nanaon.
  • Kéngingkeun: Sejen hal dasar anu ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun sato anjeun nyaéta tempat ieu. Kusabab aranjeunna parantos nyayogikeun sagala jinis produk langkung ti 10 taun sareng dina hal ieu, anjeun ogé tiasa kéngingkeun bungkus Dentastix anjeun. Salamina milih anu dituduhkeun pikeun ukuran piaraan anjeun sareng anjeun bakal mendakan sadayana anu tiasa anjeun simpen.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.