Halangan pikeun anjing

Jinis halangan anjing

Halangan pikeun anjing mangrupikeun salah sahiji elemen kaamanan kumaha ogé urang butuh. Henteu ngan pikeun nyalira tapi ogé pikeun urang atanapi bumi urang. Mangrupikeun pelengkap anu terkenal, tapi dinten anjeun bakal mendakan langkung seueur perkawis aranjeunna, sabab sanaos katingalina, anjeun henteu terang sadayana ngeunaan unsur ieu.

Kalayan halangan anjing anjeun tiasa nyiptakeun rohangan terbatas di bumi anjeun, Sangkan ingon-ingon anjeun henteu tiasa lulus iraha waé aranjeunna hoyong. Kusabab sabagian tiasa nyababkeun karusakan anu tangtu sareng kami henteu hoyong éta utamina nalika urang teu aya di bumi. Janten, priori, halangan janten mendasar. Entong sono kana sagala hal anu nuturkeun ieu!

Naha mésér panghalang anjing?

Halangan pikeun anjing

  • Ngarobih kamar di imah kana kamar anjeun: Salah sahiji gagasan hébat anu tiasa anjeun anggo berkat panghalang anjing nyaéta ieu. Bayangkeun yén anjeun gaduh kamar alit tapi anjeun henteu yakin naon anu anjeun tiasa laksanakeun. Ngagaduhan piaraan, ideu panginten parantos luncat kaluar bari teu tiasa nyingkahanana. Jadina anjeun tiasa ngagunakeunana pikeun ngabatesan kamar anu nyarios, pikeun ngabagi kana zona atanapi, nempatkeunana dina bagian panto sareng nyéépkeun tempat pikeun piaraan urang. Kusabab sakapeung éta henteu kedah janten rohangan nyalira, tapi daérah anu urang henteu leres-leres nganggo atanapi ngamangpaatkeun.
  • Cegah aranjeunna lebet ka daérah bumi: Salah sahiji padamelan penting anu ngagaduhan halangan nyaéta ieu. Kusabab upami urang ngantunkeunana, piaraan bakal lebet sareng kaluar rohangan anu béda sadidinten. Aranjeunna resep mendakan naon anu aya di masing-masing na. Kituna, éta penting upami anjeun hoyong nyegah aranjeunna tina ngorondang di bumi, tempatkeun halangan dina panto lebet atanapi daérah anu bakal dilarang pikeun aranjeunna. Sangkan éta ngahalangan jalan sareng aranjeunna moal tiasa ngalakukeun nanaon pikeun ngubaranana.
  • Cegah aranjeunna tina naék sareng turun tangga: Nalika aya tangga di tengah imah, urang kedah ati-ati pisan. Kusabab upami urang ngalakukeun éta sareng murangkalih, sareng piaraan ogé. Dina hal ieu kusabab lmasalah kaséhatan bisa jadi urutan poé sareng kami henteu hoyong sendi anjeun sangsara. Maka, pikeun nyingkahan godaan, éta langkung saé hadé pikeun nyegah aranjeunna ku cara ieu sareng éta pikeun halangan anjing.
  • Cegah aranjeunna ka luar: Utamana anak anjing anu paling gelisah sareng leres yén sakapeung urang teu tiasa ngendalikeunana sakumaha anu dipikahoyong. Janten, urang kedah mikirkeun cara-cara anu tangtu pikeun salawasna ngatur éta ogé dikawasa. Halangan ogé nyegah teu ati-ati tina ayana sareng kumargi kitu, yén aranjeunna tiasa ka luar negeri. Kami tiasa ngajaga aranjeunna aman sareng ieu ogé ngajadikeun urang gampang napas.

Jinis halangan anjing

Dipanjangan

Mangrupikeun salah sahiji jinis karesep ku seueur sabab nami na nunjukkeun, éta tiasa didamel langkung lega atanapi kirang. Naon anu nyaritakeun yén tiasa napel na rohangan anu béda sareng éta hal anu urang resep. Éta bakal ngaluyukeun kana lébarna panto anu béda, sabab urang butuhkeun, tiasa ngajantenkeun langkung alit.

Tina logam

Upami anjeun mikir nempatkeun panghalang anjing di luar, maka logam éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna. Aranjeunna tahan pisan pikeun alesan éta, nempatkeun aranjeunna di luar, tapi henteu ngan ukur pikeun éta tapi pikeun sadaya anjing anu resep nyusut. Kusabab ku finish sapertos kieu aranjeunna bakal ngagaduhan éta pajeulit pisan. Teuing éta cocog pikeun anjing anu langkung ageungjustru kusabab perlawanan anu parantos kami sebatkeun.

Tina kai

Ngan ukur mikirkeun sababaraha halangan kai, urang terang éta hiasan bumi urang bakal hatur nuhun. Kusabab kai sampurna pikeun digabungkeun di unggal juru bumi. Janten, éta mangrupikeun salah sahiji pilihan anu elegan dina hiji sisi tapi ogé praktis di sisi anu sanés. Kusabab éta ogé bakal ngajagaan ingon-ingon anjeun dijaga ogé. Sanaos leres yén sababaraha milih ngorésan atanapi ngegel aranjeunna.

Tanpa sekrup

Kami salawasna ngagaduhan pilihan anu paling rupa-rupa pikeun tiasa ngaraosan kauntungan anu pangsaéna. Dina hal ieu, urang nuju nyarios halangan henteu obeng. Solusi anu sampurna pikeun nyingkahan ngebor daérah bumi. Langkung saé kanggo milarian ideu sapertos kieu anu tanpa skru. Éta biasana dibarengan ku jinis cangkir sedot sareng sababaraha kait anu anjeun badé gabung. Janten éta bakal nyobian némpelkeun sareng dipiceun nalika anjeun meryogikeunna. Kusabab ku cara kieu éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngarobih tempat numutkeun kabutuhan sareng kabutuhan piaraan anjeun.

Kumaha carana milih panghalang anjing sacara leres

Halangan dibereskeun

  • material: Mangrupikeun salah sahiji hal anu penting pikeun diperhatoskeun. Bahanna bakal nangtoskeun kakuatan sareng katahanan panghalang anjing, janten urang kedah salawasna milih anu saé pisan. Bahan logam mangrupikeun ideu anu paling saé pikeun résistansi anu kami sebatkeun, tangtosna upami anjeun hoyong éta sesuai sareng hiasan anjeun, panginten anu kai anu paling seueur ditunjuk. Anjeun kedah leres-leres mikirkeun naon anu anjeun milari atanapi anu merenah sateuacan ngaléngkah.
  • luhur: Faktor penting dimana aya sabab urang peryogi piaraan urang tempatna kedahna sareng pikeun ieu, mimitina urang kedah mikir ngeunaan ukuran sasatoan. Kusabab di dinya urang bakal nangtoskeun jangkungna panghalang. Logisna aranjeunna bakal janten sakedik langkung luhur upami urang nyarioskeun anjing ukuran sedeng atanapi ageung. Tapi pikeun anu leutik, aranjeunna henteu peryogi jangkungna éta sabab moal kabur.
  • Lebar: Di dieu, pikeun milarian terang kumaha lébar halangan anjing urang kedahna pikirkeun dimana urang badé nempatkeun aranjeunna. Kusabab kadang aranjeunna ngan ukur dina panto atanapi lengkungan anu janten lawang, janten di dinya urang kedah ngukur lebar na. Tapi upami pikeun misahkeun rohangan, maka émut yén lébarna bakal langkung ageung. Maka, urang kedah teras-terasan ngalaksanakeun tindakan anu saé supados urang henteu kakurangan ogé urang moal kaleuleusan.
  • Sistem Fiksasi: Di dieu kabutuhan Anjeun diulinkeun deui. Kusabab anjeun tiasa ngagaduhan halangan anjing anu ngagaduhan sekrup pikeun leres-leres dibenerkeun atanapi di sisi anu sanésna, cangkir nyeuseup. Janten dina kasus anu terakhir anjeun henteu kedah ngebor témbok atanapi panto éta nyalira. Sanaos leres yén anu paling umum nyaéta anu dibor, sabab anu sanésna biasana pikeun daérah sapertos tangga.
  • Sistem pembukaan kaamanan: Sanaos sabagian dibereskeun, anu sanés gaduh sistem pembukaan anu ngagaduhan kaamanan total. Pikeun ngahindaran piaraan éta tiasa muka ku cara saderhana, sanaos leres yén kami moal nolak. Janten kadua sisi biasana dibereskeun sareng bagian tengah tiasa dibuka sareng ditutup sakarepna, nalika anjeun peryogi.

Naha pantes ngagaleuh panghalang anjing?

Jinis halangan anu béda

Bener nya éta enya, panghalang anjing sok matak dibeli Tapi enya, anjeun kudu salawasna terang kumaha milih résistansi hébat anu aranjeunna tiasa gaduh. Kusabab sakumaha anu urang sebatkeun sateuacanna, upami urang nuju hubungan sareng anjing ageung, urang badé milih pilihan anu langkung kuat sareng jangkung atanapi langkung lega. Sedengkeun éta bakal sabalikna pikeun kalan anu langkung alit. Tapi naon waé éta, anjeun bakal ngagaduhan rohangan anu dibédakeun ogé dimana anjeun tiasa tenang atanapi tenang anu aranjeunna henteu tiasa aksés. Kusabab naon halangan anjing langkung dipercaya tibatan cara misahkeun anu sanés.

Dimana mésér panghalang anjing langkung mirah

  • Kiwoko: Kiwoko ogé ngagaduhan serangkaian halangan anjing anu matak anjeun henteu sono. Kusabab éta didamel tina bahan tahan anu, dina waktos anu sami, dipasang kana témbok sareng tiasa dilegaan. Teu kakantun ogé anjeun gaduh modél anu henteu kedah dilabuhkeun kana témbok.
  • Amazon: Kumaha carana tiasa kirang, dina Amazon anjeun tiasa mendakan halangan anu teu aya tungtungna pikeun anjing. Kusabab anjeun bakal tiasa ngaraosan hasil anu anjeun pikaresep sareng pikirkeun salawasna kabutuhan piaraan anjeun. Kayu atanapi logam kalayan ukuran anu bénten-bénten mangrupikeun sababaraha pilihan anu anjeun bakal teras mendakan dina wéb.
  • Leroy Merlin: Di Leroy Merlin anjeun ogé tiasa gaduh sababaraha pilihan dina bentuk halangan pikeun anjing. Kusabab aranjeunna gaduh bérés paling tahan sareng tangtosna, adaptor kitu aranjeunna salawasna tiasa adaptasi sareng rohangan anjeun. Tina anu pangleutikna dugi ka anu tiasa adaptasi atanapi fleksibel.
  • Kéngingkeun: Éta mangrupikeun toko anu sanés anu tiasa ditinggali. Éta ogé bagian tina Pilihan ageung dina hal halangan eta hartina. Sampurna pikeun nempatkeun dina lawang tangga atanapi dina panto. Sangkan urang nyegah aranjeunna tina kabur atanapi rusak. Ayeuna anjeun kedah milih anu paling cocog pikeun anjeun!

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.