Kadaharan anjing: kadaharan anu dipersonalisasi, trend anyar

Anjing henteu ngan ukur ingon-ingon anu paling umum di bumi urang. Aranjeunna bagian tina kulawarga, hiji deui anggota sareng ogé ... réréncangan urang. Pecinta anu bogana anu sok aya, ku urang, naon waé anu kajantenan. Disebutkeun yén piaraan, anjing, balikkeun cinta anu dipasihkeun ka aranjeunna dikali sapuluh. Kami nyobian lakonan hal anu sami sareng léngkah munggaran aya dina diét anjeun.

Pikeun perawatan anjing urang, sakumaha anu kajantenan di manusa, unsur dasar anu munggaran nyaéta pola tuang anu urang tuang. Naon anu urang tuang unggal dinten. Kadaharan anjing Éta kedah dina skala anu nyumponan sadaya kabutuhan anjeun. Sapertos urang bénten sareng awak urang naroskeun ka urang pikeun sababaraha tuang bari nolak anu sanés; éta ogé merenah pikeun terang naon anu diperyogikeun anjing urang dina jero rupa-rupa formula pikeun nyumponan kabutuhan unggal piaraan.

Numutkeun beurat, umur, jenis kelamin, breed (upami ageung atanapi alit), upami éta alergi, kaleuwihan beurat, panyakit ati ... sabab éta penting pisan pikeun dipariksaan bulanan piaraan urang sareng éta dokter hewan urang percanten ka kami dukungan gizi yén urang peryogi pikeun babaturan pangleutikna urang. The dahareun anjing kualitas aranjeunna diluyukeun sareng kabutuhan anu urang hoyong tutup. 

Éta ogé penting pikeun terang dosis anu pasti tina pangan anu tiasa urang pasihkeun ka piaraan urang ogé asupan sadidinten anu tiasa urang pasihkeun. Penting pikeun kadaharan anu urang pilih cocog sareng sadayana sipat gizi sareng yén anjing kami tiasa ngaraosan éta. Sareng éta anu langkung seueur mérek gaduh dahareun pribadi pikeun urang anjing kalayan tim ahli nutrisi sareng dokter hewan anu tiasa ngabantosan kami sareng mamatahan nalika milih produk anu diperyogikeun ku piaraan.

Sareng nyaéta salami sababaraha taun ka pengker pilihan pikeun nyabut dahar ku séréal atanapi saur sato piaraan parantos ditaroskeun, nganggap éta salaku 'ditambihkeun' kana diet anjing sacara umum. Tapi kanyataanna nyaéta pakan sato nyayogikeun nutrisi penting, di antawisna protéin, anu penting pikeun anjing. Dokter hewan beuki paduli naékna pangan alternatip sareng henteu konvensional kalayan kaleuwihan gizi sareng bahan kimia aheng. Aya seueur propésional anu ngagema kanaékan kasus pamilik anu tuang kirang sareng anjing gering.

Éta sababna janten dasar ngabantosan ngadalikeun masalah kaséhatan piaraan urang sareng ningkatkeun kualitas hirupna sabisa-bisa nyayogikeun nutrisi anu séhat iraha urang tiasa sareng kualitas alami. Nalika urang milari tuangeun anjing urang, urang kedah mastikeun yén éta ngagaduhan protéin sareng karbohidrat pikeun fungsi gastrointestinal anu leres, yén éta gampang dicerna. Éta ogé penting pikeun 'kabur' tina gula sareng bahan tambahan anu ditambih.

Tujuan pikeun piaraan urang pikeun mikaresep kasehatan sareng kualitas kahirupan anu saé, janten, milarian éta dahar cageur sareng saimbang anu anjeun peryogikeun. Sareng terang, di luhur sadayana, yén gumantung kana kalan sareng ciri spésifikna, anjing urang tiasa peryogi diet khusus sareng unsur-unsur sapertos kalsium sareng vitamin.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.