Naon kadaharan anjing pangalusna?

Naon kadaharan anjing pangalusna?
Anjing-anjing urang parantos janten hiji deui anggota kulawarga, janten urang ayeuna langkung paduli ngeunaan nawiskeun aranjeunna tuangeun anu nyukupan, anu disaluyukeun sareng kabutuhanna, sareng anu kalebet sadayana gizi anu diperyogikeun.

tapi, Dupi anjeun kantos wondered naon kadaharan anjing pangalusna? Dupi éta ibu rumah tangga? Dupi anjeun tuang aranjeunna? Panginten diet Barf? Upami anjeun ogé hoyong masihan piaraan anjeun anu pangsaéna, kami bakal ningali anu saé sareng anu goréng unggal tuangeun supados anjeun tiasa ngabandingkeun sareng ngagambar kasimpulan anjeun nyalira.

Dahareun anjing, aya naon?

tuang anjing

Upami anjeun milarian toko piaraan online atanapi supermarkét pikeun kecap "kadaharan anjing", anjeun bakal mendakan seueur merek sareng produk. Henteu ngan ukur tuang, tapi ogé tuangeun baseuh, dehidrasi ...

Janten, kumaha anjeun terang upami anu anjeun badé masihan furry anjeun mangrupikeun anu pangsaéna? Dina hal ieu, pilihan pangalusna bakal salawasna uninga alternatip nu aya di pasar jeung ningali kaunggulan jeung kalemahan unggal sahijina pikeun nangtukeun hiji nu paling cocog Anjeun.

sésa ti imah

Kuring nyangka éta mangrupikeun hal anu ku urang sadayana dilakukeun dina sababaraha waktos. Urang bérés tuang, urang gaduh tuangeun sésana sareng urang terang yén anjing urang resep éta, janten urang masihan ka anjeunna.

Bisa jadi éta janten salah sahiji jalma anu percaya yén masak di bumi langkung saé. Tapi éta bener pilihan alus?

Upami urang nganalisis sakedik, teu aya ragu eta boga kauntungan hébat sarta yén anjeun terang naon eats anjing Anjeun. Nyaéta, anjeun terang yén anjeun henteu masihan anjeunna pengganti, atanapi lebu, atanapi bahan kimia anu tiasa ngabahayakeun kaséhatanna dina jangka panjang.

Tapi leuwih nungtut, Naha anjeun terang upami anjeun leres-leres masihan anjeunna diet anu lengkep sareng saimbang? Naha anjeun nyumponan sadaya kabutuhan gizi na? nyiapkeun diet komprehensif nurutkeun beurat maranéhanana, tingkat aktivitas fisik jeung umur, mastikeun yén euweuh leungit?

Paling dipikaresep moal, boh alatan jahiliah atawa kurangna waktu, sarta éta kalayan jenis ieu diet, sanajan anjeun terang naon ngandung, anjeun boga masalah anu deficits gizi bisa disababkeun.

Tuangeun

Pakan parantos janten pilihan pikeun nyoco anjing urang mangtaun-taun. Tapi, sakumaha waktuna, beuki loba jalma wondering naha ieu téh pilihan pangalusna, dismissing salaku olahan, kadaharan garing sarta hambar. Ogé, aya loba anjing anu teu resep eta.

Kana waktosna, alternatif anu langkung séhat parantos diajukeun, kalayan langkung rasa sareng diadaptasi kana sifat sareng fisiologi anjing. Sanajan kitu, éta leres yen eupan mangrupa kadaharan pisan nyaman keur manusa, saprak anjeun ngan kudu meuli kantong sarta ngalayanan.

Eupan ogé ngandung produk anu teu tiasa dipercaya anu urang teu tiasa ngontrol, sapertos produk sampingan, aditif, pengawet sareng bahan kimia, anu matak ragu kana transparansi bahan.

Ieu alesan utama naha loba jalma milih nyebutkeun euweuh feed. .

Kadaharan anu garing

anjing dahar tulang

Anjeun tiasa langkung terang éta salaku tuangeun garing. Diwangun dina dahareun nu "dries" sahingga bisa gampang disimpen, teu kotor sarta ogé laér leuwih murah lawan pilihan séjén.

Nanging, éta nyababkeun sababaraha masalah, sareng anu utama nyaéta dehidrasi sorangan. Sistem pencernaan anjing disiapkeun pikeun tuang kalayan kalembaban minimal 70%. Sumuhun, sajaba ti, anjing anjeun teu salah sahiji jalma anu nginum loba cai, ku nyadiakeun diet "garing", urang bakal favoring nu dehidrasi bulu urang.

Salaku tambahan, sakali deui, labélna kedah ditinjau sacara saksama pikeun mastikeun yén gizi anu disayogikeun kualitasna sareng diadaptasi kana kabutuhan anjeun.

Diét barf

nyoco anjing

The Barf diet diwangun ku nyadiakeun kadaharan atah keur anjing urang, sakumaha maranéhna bakal ngahakan eta di habitat "liar" maranéhanana. Ku kituna, diantara kadaharan anu nyieun diet ieu, bakal daging, lauk, daging organ, sayuran ...

Kauntungan utama anjeun tiasa mendakan nyaéta, tanpa ragu, éta nyaho sepanjang waktos naon anjing Anjeun bade tuang, kitu ogé kualitas sakabéh bahan dipaké, nu seger jeung teu ngandung pengawet, aditif atawa bahan kimia.

Ayeuna, urang ngobrol ngeunaan diet dimana dahareun teu asak, tapi didahar atah, nu ngabalukarkeun resiko baktéri tangtu aya inherently.

kadaharan alam asak

Tungtungna, urang boga pilihan pikeun nawarkeun furry urang diet asak alam.

Ieu ogé diwangun ku 100% bahan alami sareng seger, sapertos daging, lauk, sayuran sareng buah, tapi kalayan bédana yén ieu tunduk kana prosés masak anu dikontrol pikeun nyegah résiko baktéri. Sajaba ti éta, éta jenis kadaharan anu leuwih appetizing for urang furry.

Aya perusahaan kadaharan alam asak kawas Dogfy Diet, nu maranéhna nyieun ménu pribadi pikeun tiap anjing nurutkeun ciri na (breed, umur, beurat, tingkat aktivitas ...) adaptasi 100% ka kabutuhan gizi na sahingga ngajamin diet lengkep jeung saimbang.

Mangpaat tina jinis diet ieu seueur, sabab ngamungkinkeun urang nawiskeun diet anu séhat, diadaptasi sareng dipersonalisasi pikeun tiap tahapan kahirupan anjing urang.

Diét ieu munggaran ditawarkeun pikeun période percobaan 14 dinten, ku kituna piaraan anjeun tiasa nyobian éta sareng dina waktos anu sami transisi ka tuangeun énggal. Tambih Deui, nalika sumping beku, sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta kaluarkeun, panaskeun, sareng sajikeun.

Dina basa sejen, eta bakal sagampil nyaman sakumaha masihan anjeunna eupan, tapi nyaho yén naon anu anjeun nyoco anjeunna hal kualitas.

Janten naon kadaharan anjing anu pangsaéna?

Jawabanana henteu gampang, sabab sadayana bakal gumantung kana kabutuhan anjeun sareng babaturan anjeun anu berbulu. Tapi teu aya ragu eta menu pribadi disaluyukeun jeung kabutuhan Anjeun, kawas nu ditawarkeun ku dahareun anjing home asak, leuwih hade tinimbang pilihan séjén. Bayangkeun yén anjeun kedah milih pikeun diri anjeun diantara sadaya pilihan ieu, naha anjeun moal milih pilihan anu sami?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.