Tangga Anjing

Kauntungan tina tangga anjing

Tangga mangrupakeun salah sahiji asesoris penting anu urang gaduh dina kahirupan urang. Pikeun tiasa angkat na turun lantai atanapi tina jangkung anu béda aranjeunna leres-leres diperyogikeun. Janten upami urang ka dunya sato, tangga anjing aranjeunna henteu tiasa ditingalkeun. Éta ogé bagian tina kahirupan aranjeunna, khususna dina sababaraha waktos anu khusus.

Janten, anjeun kedah terang naon kauntungan paling umum yén aranjeunna badé nawiskeun kami tangga pikeun anjing ogé kagunaan anu bakal kami pasihkeun sareng nalika aranjeunna leres-leres disarankeun. Sadaya ieu sareng seueur deui, teras-terasan mikiran kanyamanan piaraan urang, anu leres-leres penting pikeun urang. Dupi anjeun gaduh milik anjeun?

Naha Nganggo Tangga Anjing Anu Merenah

Nya, éta waleran anu saderhana pisan, sabab aya seueur sato anu sadidinten ti ranjang dugi ka sofa, ngajantenkeun luncat anu dina jangka panjang tiasa ngabahayakeun kasihatanana. Sababaraha keturunan gaduh tonggong anu leres-leres lemes, anu bakal ngakibatkeun masalah tinangtu atanapi sagala rupa panyakit. Henteu kakantun yén mendi ogé kaserang unggal luncat. Janten, penting pisan pikeun ngagaduhan bantosan sareng utamina nalika sato janten langkung sepuh. Janten, ayeuna anjeun terang yén éta mangrupikeun salah sahiji asesoris dasar anu anjeun peryogikeun dina kahirupan anjeun sareng anu di buluan anjeun.

Kaunggulan tina ngagunakeun tangga anjing

Jenis tangga pikeun anjing

  • Nyegah nyeri punggung.
  • Éta bakal nyegah sasatoan luncat mudik nalika aranjeunna badé angkat ka istirahat.
  • Kalayan tiap luncat aranjeunna tiasa ngarusak sendi, anu sareng tangga anjing bakal mayungan sareng ngurus aranjeunna.
  • Dina cara nu sami éta ogé salah sahiji cara anu langkung saé pikeun ngurus tulang, Kusabab aranjeunna anu salajengna anu kaserang seueur luncat, tiasa narekahan langkung gancang.
  • Naha anjeun terang yén kaseueuran cilaka tiasa dicegah ku suplemen sapertos kieu?
  • Ningkatkeun kualitas hirup anjeun sabab ku tangga anjing kami bakal ngirangan usaha anjeun.

Kagunaan paling umum pikeun tangga anjing

Turun dina ranjang atanapi sofa

Salah sahiji adat istiadat anu paling tertutup anu aya di anjing nyaéta sanggup naék kana ranjang sareng sofa. Upami urang aya, aranjeunna bakal datang lumpat sareng kadang, sanaos kami henteu aya, aranjeunna terang yén aranjeunna gaduh tempat di daérah éta. Tapi naon anu anjeun badé lakukeun nyaéta rutinitas, anu sakumaha anu parantos kami sebatkeun henteu bakal saé pikeun awak anjeun. Janten, kami bakal nempatkeun tangga pikeun nunjukkeun jalan anu leres. Bener yén aranjeunna moal diajar sapeuting, tapi aranjeunna bakal ngalakukeun éta ku rada kasabaran. Nalika aranjeunna biasa, aranjeunna ngan ukur bakal nganggo tanggah!

Lebet kana mobil

Kabiasaan séjén anu urang tingali dina sato urang unggal dinten nyaéta lebet kana mobil. Nalika aranjeunna lincah pisan, aranjeunna panginten henteu merhatoskeun tapi saeutik demi saeutik seueur luncat anu tiasa nyandak korban. Janten di dinya tangga ogé janten maén. Aranjeunna sampurna angkat-turun nalika urang jalan-jalan sareng aranjeunna. Ngabantosan anjeun nyandak léngkah anu leres tanpa kedah nyaring awak anjeun. Ogé, tong hariwang upami aranjeunna janten kotor kusabab seuseueurna gampang dibersihkeun.

Kaluar tina kolam renang

Upami aranjeunna resep ngojay di kolam renang, aranjeunna bakal tiasa bersantai nalika ngalaksanakeun latihan sakedik sareng ieu mangrupikeun hal anu kajantenan ka aranjeunna ogé ka urang. Tapi saatos mandi, jalan kaluarna tiasa rada rumit sareng kusabab kitu, henteu sapertos ngabantosan kami dina sababaraha tangga. Aranjeunna bakal ngingetkeun léngkah sareng aranjeunna sareng ogé, aranjeunna moal kedah ngalakukeun usaha anu sami. Janten, ieu sadayana kaunggulan diperhatoskeun!

Naon anu kedah dipilarian nalika milih tangga anjing

Tangga anjing

  • Jumlah léngkah: Kami hoyong ngajagi protagonis nalika datang sareng mareuman tempat. Ku alatan éta, tangga anjing tiasa gaduh sababaraha léngkah. Sababaraha panginten ngan ukur dua léngkah anu lega, tapi anu sanésna langkung ti tilu atanapi opat. Kituna, penting pikeun aranjeunna teuing tinggi sareng upami urang ngan ukur milih pilihan tina dua léngkah, éta bakal aya bahan lemes sareng nyaman sareng bérés. Ngan anjeun tiasa bantal unggal luncat.
  • Jangkungna léngkah: Kami parantos nyebatkeunana sareng sakali deui kami mairan éta hal anu pangsaéna nyaéta aranjeunna henteu ngagaduhan jangkungna sareng upami aya deui léngkahna. Hususna pikeun anjing anu langkung alit atanapi anu parantos ngalaman sababaraha jenis panyakit. Kusabab cara ieu luncat bakal nyandak éta langkung saé, tanpa répéksi pikeun awak anjeun.
  • Lebar léngkahna: Dina cara anu sami sakumaha tina segi jumlah léngkah, urang ogé tiasa nyanghareupan mendakan lebar anu béda-béda. Kanyamanan ayana paling lega, tapi éta henteu salawasna kedah sapertos kieu, kumargi kalayan ukuran sedeng aranjeunna ogé bakal ngantep piaraan urang gerak kalayan raoseun.
  • Ngantosan: Éta bakal salawasna gumantung bentukna tangga sorangan. Janten kadang-kadang urang tiasa mendakan yén saurang gaduh langkung tertunda tibatan anu sanés. Tapi saleresna upami aranjeunna gaduh sababaraha léngkah, parobihanana bakal boro-boro diperhatoskeun. Hal anu pangsaéna nyaéta henteu lungkawing sareng éta ngan ukur nyayogikeun piaraan urang.
  • Upami aranjeunna tiasa dilipat: urang kudu pilihan pikeun milih anu tilepan. Kauntungan hébatna nyaéta urang tiasa nempatkeun éta waé nalika urang badé nganggo éta. Upami teu kitu, aranjeunna bakal nyéépkeun pisan sakedik rohangan sareng kami bakal nyimpenna di juru mana waé atanapi handapeun ranjang. Supados aranjeunna henteu ngahalangan iraha waé nalika piaraan henteu nganggo deui.
  • bahan: Kai mangrupikeun bahan anu paling sering dianggo dina kasus ieu. Tapi pikeun ngajantenkeun langkung raoseun, tiasa bolong dijejeran atanapi ku panutup bulvety, Anu ngajantenkeun keuna na langkung lemes. Tangtosna, teras-terasan ku léngkah anti slip sareng anu panutup anjeun tiasa nyeuseuh. Tangtosna, di sisi anu sanésna, anjeun ogé ngagaduhan struktur palastik, langkung énténg sareng tahan sami.

Anjing anakan anu disarankeun nganggo tangga

Sacara gurat badag, naék sareng turun tangga henteu disarankeun pikeun anjing waé. Tapi leres yén bakal aya waé pengecualian. Dina hal ieu, urang tiasa nyarios yén sadaya anakan anu diwangun tina suku pondok sareng awak anu manjang bakal peryogi suplemén ieu unggal dinten. Kusabab sababaraha resep dachshunds atanapi dachshunds, bassets atanapi bahkan corgi lumayan rentan sareng ieu tiasa memicu masalah hip, tina tulang sareng sendi.

Tangtuna ogé ras siga Labrador atanapi Angon Jérman tiasa sangsara tina pinggul tapi sami sareng tulang tonggong. Kusabab nalika ngaluncat éta dikomprés sareng badé dimuat langkung ti sakuduna. Éta langkung sepuh, langkung parah, tapi leres yén anak anjing dugi ka 4 bulan ogé peryogi bantosan. Unggal pancegahan anu saé pikeun piaraan urang!

Tanjakan anjing atanapi tangga? Pilihan mana anu langkung saé?

Tanjakan anjing

Éta mangrupikeun patarosan anu abadi, sabab di jerona anjeun salawasna kedah masihan sababaraha kualitas supados tiasa nyandak pilihan anu langkung saé. Mimiti, timbang jangkungna sareng daérah tempat éta bakal disimpen, naha éta téh sofa atanapi ranjang sareng upami aya cukup ruang pikeun kadua pilihan. Tangtosna, di sisi anu sanés sareng salah sahiji anu paling penting nyaéta, upami pikeun pencegahan, maka tangga aya di sisi anjeun. Tapi upami anjing anjeun ngagaduhan panyawat atanapi masalah fisik maka tanjakan langkung saé supados henteu maksakeun.

Dina cara nu sami, upami éta anjing légét pondok, sakumaha anu parantos kami sebatkeun, tanjakan ogé tiasa janten sekutu pangsaéna anjeun. Upami urang ningali yén anjeun tiasa naék curbs nalika urang turun di jalan, maka anjeun tiasa milih pikeun na tangga. Sakumaha anjeun ningali, Urang kedah teras-terasan mikiran kanyamanan hébat sato urang sareng watesan-watesanna upami aranjeunna gaduh.

Dimana mésér tangga anjing langkung mirah

  • Amazon: Kumaha carana janten kirang, Amazon salawasna ngagaduhan sadayana anu anjeun peryogikeun sareng dina hal ieu éta moal ditingalkeun. Kusabab kitu, diantara tangga pikeun anjing kaget kami ku tilepan sareng ide anu tiasa dicabut, kalayan bérés sareng bahan anu béda. Tapi sok ku bérés non-slip.
  • Kiwoko: Toko Kiwoko ogé komitmen ka tangga pikeun anjing sareng seueur deui, anu mana éta dipasihan tilu léngkah, sabab éta tiasa ngabantosan piaraan urang langkung saé. Dijejeran anjeun bakal kéngingkeun langkung raoseun, panangtayungan sareng kalembutan.
  • Kéngingkeun: Pilihan anu paling murah ogé aya di toko ieu, henteu kedah hilap yén éta ogé bénten-bénten dina plastik atanapi dijejeran, anu sok ngabantosan milih anu paling saé pikeun tangga.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.